Hocam cöküntü ve sim siyah bir durum varsa nekroz olabilir degilse kurumus kan da olabilir. Ben yasadigim icin bende olan nekroz tirnak parmagim kadar butun bir kabuktu, aralari bos degildi. Sim siyah cikmisti. Tabii herkesde nekroz ayni seklini alirmi bilmiyorum. Ekim sonrasi 3/4 ay sonra hic tuylenme felan olmazsa, maalesef nekroz olmums olabilir. Sabirli olman lazim insallah nekroz degildir benimde tam bingildak bolgesinde olusmustu. Gunesli gunlerde o bolge seyrek oldugu belli oluyordu. Benim firkrim yinede cok sikintiya girme sonucta 4400 greftin bir kac tanesini kaybetmen normal bir sey.
Hocam nekrozlu bölgede hiç saç tutunamıyor mu yani? Senin resimde kabuk dökümünden sonra hiçbir anormal durum gözükmüyordu sanki..
Burada kan toplmıştı ilk yıkamada temizlediler sonra kabuklar olusmaya basladıgında orası daha sertti ve dökemedim..8 günde kabuk dökme yaptım ama o bölgeyi zorlamak istemedim ve 2 gün sonra gazlı bez yardımıyla temizledim..ekim yeri derinin bazı bölgelerinin daha gec toparlanabilecegini söyledi..
Diger bölgeler iyi köyü uzamıstı, orada sac vardı ama büyümemişlerdi..umarım nekroz falan degildir..
Dedigim gibi 1. Aydayım ve kafam hala uyusuk, sok dökülmede de baya sac gitti o bölgedekilerde gitti baya..bakalım nasıl bir sürec bekliyor bizi..