Gönderen Konu: Clinic expert 4400 greft tıraşsız saç ekimi(DHI)  (Okunma sayısı 5259 defa)

Masiyas

• Yeni üye
  • *
Ynt: Clinic expert 4400 greft tıraşsız saç ekimi(DHI)
« Yanıtla #15 : 10 Aralık 2019, 15:57:52 »
Teşekkürler. Aslında şok dökülme olmadı desem yeridir. Evet dökülme oldu özellikle en ön bölgede ama hiç öyle aşırı hissettiğim bir dökülme yaşamadım. Garibime giden o. Ya çok kötü bir sonuç olacak yada çok iyi.

Masiyas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 01 Ocak 2020, 20:02:34 »
60. Gün fotoğrafları. Yorum alabilir miyim?

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 01 Ocak 2020, 23:57:20 »
Bu saç güzel olur

Masiyas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 02 Ocak 2020, 02:13:28 »
Insallah 🙏🏻

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 02 Ocak 2020, 14:27:33 »
Saclarimiz benzer,
Trassizi bende dusunuyorum. Takipteyim, fotolari aylik yukle bizler icin lutfen

Masiyas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 02 Ocak 2020, 18:02:36 »
Dürüst davranmak gerekirse tıraşsız saç ekiminin hiçbir faydası yok. Eğer önünde çok fazla özel gün yoksa saçını kestir derim. Ben ense ve donör bölgesinin çabuk toparlanacağını düşünerek böyle bir yola başvurdum. Ancak düşündüğüm şey maalesef gerçekleşmedi. Yine donör bölgesini gizlemek için kep takmak zorunda kalıyorum. Her ay yüklemeye çalışırım tabii ki.

Masiyas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 25 Ocak 2020, 16:16:49 »
Bugün 85. Gün ve süreç hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. Işık altında yakın çekin bir kaç resim paylaştım. Biliyorum ki süreci en başından net bir şekilde paylaşmadım ama umarım bundan sonraki süreçte ay ay tıraşsız ve DHi ekim konusunda sizleri bilgilendirebilirim

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #22 : 25 Ocak 2020, 16:28:58 »
Geçmiş olsun dostum  böyle  yerlerı nerden buluyorsunuz    saç ekim  basit bir cerrahi  işlem  değil  4 senedir  araştırma  içindeyim  20 25 yaşlarında  geceler saç ekim yapiyor  bunlar nekadar  tecrübeli  deneyimli  ola bilir ki?    Saç ekim mağdur olmak istemiyorsanız    iyi araştırma yapin  sonra  pişman olmayın    sosyal  medya  net tv reklamları bol yerden uzak durun   şikayet  varmı yokmu bakın   forumlarda  araştırın   insanlar burda tüm süreci paylaşıyor  yorumlara  resim bakarak  bir sonuç ulasa bilirsiniz   

Masiyas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 25 Ocak 2020, 16:31:47 »
İyi de şu anda benim eklediğim fotoğraflarla alakalı bir yorum bulamadım. Kötü mü ekim? Ben süreçten çok ama çok memnunum. Ve bir iki ay içerisinde çok daha iyi olacağını umut ediyorum. Beğenmediğin ne öğrenebilir miyim? Yinede yorumun için teşekkürler.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 25 Ocak 2020, 16:43:05 »
Süreç güzel saçlar Çıkar ama o saç cizgisi çok yanlış... doğallıktan çok uzak.. sık bile olsa her bakan ekim olduğunu anlayacaktır.

Masiyas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 25 Ocak 2020, 16:45:15 »
saç çizgim düz benim ve saç çizgisini ben öyle istedim. Dediğinde haklı olabilirsin ama olsa bile bu benim tercihimdi

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 25 Ocak 2020, 16:50:21 »
İyi de şu anda benim eklediğim fotoğraflarla alakalı bir yorum bulamadım. Kötü mü ekim? Ben süreçten çok ama çok memnunum. Ve bir iki ay içerisinde çok daha iyi olacağını umut ediyorum. Beğenmediğin ne öğrenebilir miyim? Yinede yorumun için teşekkürler.
saçların çok iyi olucak takılma sloccen dediği gibi ön çizgide sıkıntı yaşayabilirsin oralara ara makas attıgın zaman o problemide çözersin biraz ugrasırsın ama bu ekim seni mutlu eder saçlarının büyük çogunlugu cıkmıs ztn

Masiyas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 25 Ocak 2020, 17:03:21 »
Takılmıyorum ama herkes dilediğini yazar tabii. Saç çizgim konusunda kararı ben verdim ve kabul etmeliyim ki tecrübesizdim. Ekimden önce çekilmiş resmimi paylaşıyorum. Gerçekten yanlış mı yaptım? Daha farklı olabilir miydi?

muhammedali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 25 Ocak 2020, 18:23:15 »
Ekiminizin başarılı olmasını dilerim. Kimse anadan doğma saçına sahip olma şansı yok. İsteyen varsa peruk takabilir. Bu kadar eleştiriyi anlayamıyorum. Tercih meselesi diye bakmak lazım. Bende özellikle son 2 yıldır bütçeme göre bir ekimci bakıyordum. Önce kul, hakan doğanay, ilhan serdaroğlu ve şimdi ise sonuçlarını gördükten sonra serkan aygın da karar kıldım. Bakalım inşallah bizim sonucumuzda beklentimiz i karşılar. Hatta şimdiden hazırlık için xpecia ve avodart kullanmaya başladım. Dediğim gibi bazen şans işi
SAÇ EKİMİNDE BAŞARI BAZEN ŞANSDIR..

Masiyas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 25 Ocak 2020, 19:27:39 »
Haklısınız ama şans işinden çok teknikte önemli bence. Kardeşim çok pahalı bir yerde organik saç ekimi işlemini gerçekleştirdi ama maalesef olmadı. Benim ekimimdeyse elimi vurduğumda yüzlerce saç kılının çıktığını hissediyorum. Ön çizgi farklı bir olay ancak bu tür yerlere sürekli önyargıyla yaklaşıldığını biliyorum. Umarım sizin ekiminizde başarılı olur. Kaldı ki çok övülen doktorların ekiminin 3. Ayına bakarsanız benim çıkan saçlar kadar onlarınkinde çıkmadığını görürsünüz. Ayrıca hiçbir ilaç kullanmıyorum.

Facebook Twitter Instagram