Merhaba arkadaşlar uzun süre oldu forma giremedim ekimden itibaren 7'5 ay oldu nerdeyse benim için tamamen hüsran sonuç ekimin yüzde onu bile tutmadı diye bilirim yine kendi saçlarımla başbaşa kaldım herhalde artık keliğe alışmak zorundayım ama psikolojik olarak insan bayağı bir yıpranıyor ben de yıprandım açıkçası keşke hiç ektirmeseydim diyorum kendi açımdan şuan kadar bayağı dikkat ettim yani sigara yok alkol yok düzenli olarak bioatin expecia kullandım olmayınca olmuyor işte ... Yeni ekim yaptıracak arkadaşlara tavsiyem bir ekim merkezinin sonuçlarını görmeden kesinlikle yaptırmayın ben hatam kalem tekniğinin sonuçlarını beklemeden ilk Ekimlere bakıp yaptırmam oldu...ama şunu söyleyebilirim Doğan Turanla görüştüm durumun olumsuz olduğunu söyledim Yen'i bi ekim önerdi ama ben düşünmüyorum dedim ve para iadesi talep ettim oda bir mücize olacağını düşünüyor herhalde herşey ortada zaten sonuç olarak 10. Aya kadar gelişme olmazsa kabul etti inşallah yaptığı işin arkasında durur diyelim hep birlikte göreceğiz ve size burdan bilgi vereceğim. Ekim yaptıran bütün arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun benim olmadı umarım siz mutlu olursunuz bol şaçlı günler