Gönderen Konu: 17-18 EKİM (ESMA HN-SERKAN BEY) Antalya 3600 Greft Dhi Saç Ekimi  (Okunma sayısı 39981 defa)

ankara

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Merhabalar Arkadaslar,3 gun once yaptirmis oldugum sac ekimi  surecini ve de en azindan yeni yaptirmayi dusunen arkadaslara
yardimci olmasi adina surecimin bilgisi vermek isterim ve bunu başlıklar altında anlatmak istiyorum.

Karar Aşaması ve Ekip

İlk önce ankarada oturduğum için buradaki ekim merkezlerini forumlardan araştırmaya başladım bu araştırma 6 ay sürdü
ve araştırmam içerisinde ekim tekniklerinide öğrendim bu tekniklerden benim terciğim Dhi (kalem tekniği) üzerine oldu
sebebi ise daha sık bir ekim yapılması ve kafa üzerindeki tahribatın daha az olmasıdır.
Bu teknik ile  ESMA Hanım-SERKAN Beyin ekibine ekim yaptıran kişileri hem formlar üzerinden hemde irtibata geçerek
fikirlerini alma şansım oldu ancak ekimi yapan ekibin antalyaya gitmesiyle birlikte bende daha fazla zaman kaybetmeden 17-18 ekime gün alarak antalyada
ekimimi gerçekleştirdim.Almış olduğum bu kararın Antalya ya gidince ne kadar doğru olduğunu ve profesyonelce çalıştıklarını gördüm ve şuana kadar olan durumdan memnunum.Benim karar aşmam
ve araştırmam bu şekildeydi uzun uzun diye yazmak istmedim tabi herşeyi zaman gösterecek bekleyip görecez :)

Ekim ve Planlama

Ekim 2 gün şeklinde yapıldı 1. gün ön çizginin karşılıklı fikir alışverişi ile kararlaştırılmasıyla başlamış oldu.ilk gün ekilen greft sayısı 1810
du ilk gün ekim saat 5 gibi bitti.
2.günde alınan greft sayısı 1790 dı toplamda 3600 greft ekildi , greft kökleri 2 li 3 lü olarak orta seviyedeydi.
ekimden sonra 3. gün saç yıkamam yapıldı ve dikkat etmem gereken hussular anlatıldı ,kabukların dökülme sürecinde yıkama işleminin önemi hakkında bilgi verdiler.
ilaç konusunda acıkcası biotin ve saw palmetto kullanmayı düşünüyorum diğer ilaçlardan cekiniyorum etkilerinden.

Ben başka insanların fikirlerinden ve deneyimlerinden faydalandım burda yazılanları insanların bir çok konu hakkında ; doktor,ilaç,ekim süreçi..
fikirlerini önemseyerek okudum inş ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlarımaza bir yararım olur  gelişmeleri zaman zaman burda paylaşmayı düşünüyorum.

KuruKafa

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar sizde scorp16 nick name li arkadaşla aynı yerde ektirmişsiniz . Onada sordum sizede sorayım ön çizginizi bu şekilde yuvarlak olarak sizmi istediniz ?

ankara

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
benim şakak genişliğim çok fazla olduğu için bu tarz olmasını ekiple beraber kararlaştırdık ön çizgi bence ekimin %50 si ön tarafı bu çizgiyle daha güzel duracağını düşündük

wolfman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim geçmiş olsun ekim sık ve güzel olmuş inşallah sonucu da süper olur ki olacak.. Benimde aklımda doğan turan var. fiyat olarak ne ödediniz ? fiyatta kolaylık sağladılar mı sonuçta başka ilden gittiniz?

ankara

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :) fiyat konusunda dhi(kalem tekniği ) daha maliyetli 6000 tl ödedim .Doğru ellerde güzel bir teknik tavsiye ederim

YUMRUX35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun kardeş, sonucunda güzel olsun umarım.. ekim yaptırdıgın yerle nasıl ıletısıme gecebiliriz isim telefon randevu alabılcegımız bilgileri paylaşırmısın?

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Ekim sıklığı iyi , saç ekimi için en güzel dökülme tipi. Yalnız ön çizgi doğal değil bence.

ankara

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
düşünceleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim , farklı çizimler üzerinden yüzüme uygun olanı diye düşündüm ve dökülme öncesi çizgiye en yakını olduğu için çizgiyi seçtim teşekkürler

Jr.BasicTr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Uzun saçlı halinin fotosunu paylasabilir misin ?

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
cok hoş görünüyor sıklıgıda,saç çizginde.
hayırlı olsun

ankara

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
değerli yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar uzun saçlı halimi de gösteriyim

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dökülme tipi güzel.Ekim başarılı olur büyük ihtimalle..tekrar hayırlı olsun.

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz  hayirli  olsun.  Hangi  ilaclari  kullaniyorsunuz. 

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel olmuş iyi sonuçlar almanız dileği ile.

scorp16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle ekimin hayırlı olsun geçmiş olsun. Esma hn. ve Serkan bey yine çok iyi ve temiz bir iş çıkarmışlar. ön hattın ve sıklık çok iyi görünüyor.yaş olarak kaç yaşındasın bilmem ama arkalara ve vertexe ekim yaptırmayıp önlere dhı tekniğinde sık ekimi tercih etmekle iyi yapmışsın bence ilerki yıllarda bir ekim daha sıklaştırma veya vertexe  düşünebilirsin böylece umarım sonuçlarında gönlünce olur....

Facebook Twitter Instagram