Gönderen Konu: Sonunda kararımı verdim, randevu aldım  (Okunma sayısı 1902 defa)

Falcontr

• Full Member
Ynt: Sonunda kararımı verdim, randevu aldım
« Yanıtla #15 : 27 Kasım 2019, 12:49:35 »
Merhaba  meslektaşım ekim göründüğü  kadar kolay bir surec değil, oncelikle ekim merkezini iyi arastirmalisin sonrasida ekimin vermis oldugu  ilk 10gun ve şok  dokulme evresine kadar kafanin rahat olmasi lazim mumkunse yaz tatil donemi yaptir.  Mevcut saclarin zarar gormemesi oncelikle ekim.merkeziyle alakali usta eller olmasi lazim yoksa  greftlerin çöp  olur  mevcut saclarin zarar görür hemde psikolojik olarak düzenin  bozulur.

Cevaplarınız için çok teşekkürler öncelikle. Yazın bazı özel durumlardan dolayı yaptırmam imkansız. Yarıyıl tatilinde 15 günde evden pek çıkmayıp o kabuklanma ve kızarıklık dönemini atlatmak istiyorum kısmetse. Merkezin adını yazmayacaktım ama bazı arkadaşlar özelden yazıp sordu, buradan da yazayım. İşlem yaptıracağım yer medeks hair center. Gökhan bey sağolsun çok ilgili bir arkadaş ve garanti veriyor. Donör bölgesinin yeterli olduğunu, 5000 greftin sorun olmayacağını söyledi. Şok dökülme döneminde nasıl bir görüntü olacak kestiremiyorum ben de ama sanırım bunu göze almam gerekecek.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 27 Kasım 2019, 13:14:12 »
Cevaplarınız için çok teşekkürler öncelikle. Yazın bazı özel durumlardan dolayı yaptırmam imkansız. Yarıyıl tatilinde 15 günde evden pek çıkmayıp o kabuklanma ve kızarıklık dönemini atlatmak istiyorum kısmetse. Merkezin adını yazmayacaktım ama bazı arkadaşlar özelden yazıp sordu, buradan da yazayım. İşlem yaptıracağım yer medeks hair center. Gökhan bey sağolsun çok ilgili bir arkadaş ve garanti veriyor. Donör bölgesinin yeterli olduğunu, 5000 greftin sorun olmayacağını söyledi. Şok dökülme döneminde nasıl bir görüntü olacak kestiremiyorum ben de ama sanırım bunu göze almam gerekecek.

Değerli Hocam ekim merkezinizi iyi tayin edin, tek bir merkez özelinde düsünmeyin. Burada sizin merkeziniz dahil bir sürü sonuç var. Bence farklı merkezlerden de görüş alın. Artı olarak şunu belirteyim dünya da hiçbir merkez  ve saç ekimcisi(cerrah, uzman, teknisyen ya da her kim ekim işlemini yapacaksa) size garanti veremez. Ekim işleminin her zaman bir riskli tarafı vardır.

Falcontr

• Full Member
« Yanıtla #17 : 27 Kasım 2019, 18:15:57 »
Değerli Hocam ekim merkezinizi iyi tayin edin, tek bir merkez özelinde düsünmeyin. Burada sizin merkeziniz dahil bir sürü sonuç var. Bence farklı merkezlerden de görüş alın. Artı olarak şunu belirteyim dünya da hiçbir merkez  ve saç ekimcisi(cerrah, uzman, teknisyen ya da her kim ekim işlemini yapacaksa) size garanti veremez. Ekim işleminin her zaman bir riskli tarafı vardır.

size ve yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. dediklerinize kesinlikle katılıyorum fakat sanırım tam olarak anlayamadığım bir nokta var. şöyle ki bahsettiğim merkezin sonuçlarıyla ilgili bir olumsuzluk var mıdır acaba?

bir de okuduğum ve anladığım kadarıyla operasyonun başarı düzeyi donör bölgenin kalitesi, bireyin ekim alanı, saç tipi, yaşı gibi pek çok faktöre bağlı. elbette her şey iyi olup ekim ekibinin tecrübesizliği olumsuz bir tablo ortaya çıkarabilir. her şey çok uygunken yanlış bir uygulama kötü bir sonuç da ortaya çıkarabilir. şimdi sormak istediğim çok daha fazla ücret talep eden, isimleri çokça anılan isimler ekimleri kendileri mi yapıyor yoksa yine görevlendirdikleri ekip mi yapıyor? kendileri yapıyorsa denilecek bir şey yok, tebrik etmek gerek. kendileri değil de ekipleri yapıyorsa bana sanki aradaki uçurum boyutunda kalite farkı yokmuş gibi geliyor.

aslında inanın bir şeyler okudukça kafam karışıyor bazen...

Facebook Twitter Instagram