Gönderen Konu: Sonunda kararımı verdim, randevu aldım  (Okunma sayısı 1905 defa)

Falcontr

• Full Member
Sonunda kararımı verdim, randevu aldım
« : 24 Kasım 2019, 22:18:19 »
Birkaç yıldır aklımdaki bir konuydu. Sonunda kararımı verdim ve ekimlerini beğendiğim bir merkezle ekim konusunda anlaştım. 40 yaşındayım. Öğretmen olduğumdan ilk dönemin bitmesinin ardından yani 18 Ocak'ta olacak ekim. Merkez yaklaşık 5000 greft olacağını söyledi ekimin. Aslında orta kısın saçlı ama onlar da seyrek. Sağlıklı bir sonuç için oraya da ekimi uygun gördüler. Şimdilik merkezin adını vermek istemiyorum. Olumlu veya olumsuz görüşler oluyor. Ekim sonrasında fotoğraf paylaşıp sizlerin görüşlerine başvurmak istiyorum. Şu anki görüntü şu şekilde:

Sizce orta bölüme ekim yapılması var olan saçlara bir zarar verir mi?

Sikayet

• Jr. Member
  • **
Ynt: Sonunda kararımı verdim, randevu aldım
« Yanıtla #1 : 24 Kasım 2019, 22:21:40 »
Ekim öncesi var olan saçların da dökülmemesi için prp yaptırıp öyle ektirin

Falcontr

• Full Member
« Yanıtla #2 : 24 Kasım 2019, 22:23:33 »
Ekim öncesi var olan saçların da dökülmemesi için prp yaptırıp öyle ektirin

hızlı yanıtınız için çok teşekkürler. ekimden ne kadar önce yaptırmam lazım acaba bu işlemi?

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Kasım 2019, 22:58:45 »
hızlı yanıtınız için çok teşekkürler. ekimden ne kadar önce yaptırmam lazım acaba bu işlemi?

Hocam boşverin arkadaşı PRP nedir, ne ise yarar, bu zamana kadar yapılmış tüm bilimsel argüman ve dokümantasyonu gösterir misin desen size Bingöllü Fatih i kıskanmayın yazar:)

PRP yaptırıp da bugüne kadar memnun olana bu forum dahil herhangi bir forumda rastlamadim. Kısa süreli memnuniyet duyan elbette oluyir lakin uzun vadede gereksiz maliyet.  Tam anlayabilmemiz için tepeden ve dönor sahanızdan fotoğraf paylaşabilir misiniz? 5000 gibi rakamlar saç ekiminde ciddi rakamlar merkez neye göre karar verdi bizler de anlamış oluruz.

Muratt.

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Kasım 2019, 01:09:32 »
5000 ciddi bir rakam ekim merkezine göre dönörün toparlaması aylar sürebilir
öğretmen olduğunuzu yazmıssınız okul başladığında dönördeki görüntüden rahatsız olup pismanlık duyabilirsiniz.

2 ekim şeklinde planlarsanız sizin için daha kolay olur tabiki karar sizin.

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 25 Kasım 2019, 02:28:58 »
5 bin telefasi olmayan ciddi bir rakam. İyi düşünün derim. Çünkü elinizdeki bütün malZemeyi kullanacaklar

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 25 Kasım 2019, 08:25:59 »
Hem prp hem de 5000 sayısı için arkadaşlarla aynı görüşteyim bence bir kaç merkezle daha görüşmekte fayda vardır karar sizin tabi YTD

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Kasım 2019, 12:17:20 »
tamamen önden arkaya bir sıklaştırma olur ve başarılı olursa 5000 greftle çok iyi sonuç alırsın

ama olumsuzluk yaşarsan 5000 greft çöp olur

o yüzden merkez önemli sayılarda.
Global Moderator

Falcontr

• Full Member
« Yanıtla #8 : 25 Kasım 2019, 15:48:09 »
Arkadaşlar öncelikle herkese yorumları için çok teşekkür ederim. Donör bölgenin ve tepenin fotoğraflarını da akşam paylaşmak istiyorum.

Falcontr

• Full Member
« Yanıtla #9 : 25 Kasım 2019, 23:13:15 »
arkadaşlar dönor bölgenin ve vertexin fotoğraflarını da ekledim.

Muhib

• Full Member
« Yanıtla #10 : 26 Kasım 2019, 01:01:01 »
Hocam yine siz bilirsiniz ama yaz tatilinin başlamasıyla yatırsanız sizin için daha iyi olur bence.. 3ayda ekim görüntüsünden büyük oranda kurtulursunuz..

alanwes74@gmail.com

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 26 Kasım 2019, 10:55:45 »

5000 graft alınmadığı çünkü alınan graftlerin belli bir sürede hemen ekilmesi gerektiği söylenmişti bana. Çok bekletilirse ölüyormuş graftler. Ayrıca ilerleyen yaşlarda tekrar yaptırmak istersen donörde saç kalmıyormuş. Tabi işin uzmanı değilim ama 4 yerle görüştüm 3ü aynı şeyi söyledi.

Hocam boşverin arkadaşı PRP nedir, ne ise yarar, bu zamana kadar yapılmış tüm bilimsel argüman ve dokümantasyonu gösterir misin desen size Bingöllü Fatih i kıskanmayın yazar:)

PRP yaptırıp da bugüne kadar memnun olana bu forum dahil herhangi bir forumda rastlamadim. Kısa süreli memnuniyet duyan elbette oluyir lakin uzun vadede gereksiz maliyet.  Tam anlayabilmemiz için tepeden ve dönor sahanızdan fotoğraf paylaşabilir misiniz? 5000 gibi rakamlar saç ekiminde ciddi rakamlar merkez neye göre karar verdi bizler de anlamış oluruz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 26 Kasım 2019, 10:57:28 »
Donör bölgen çok kaliteli kardeşim ama bir anda bu donöre bu kadar yüklenme derim altım değerinde kaliteli donör.
Global Moderator

Falcontr

• Full Member
« Yanıtla #13 : 26 Kasım 2019, 18:56:02 »
Donör bölgen çok kaliteli kardeşim ama bir anda bu donöre bu kadar yüklenme derim altım değerinde kaliteli donör.

çok mutlu oldum. sağolun. asıl merak ettiğim şey üst bölgelere sıklaştırma yapılırken var olan saçlar zarar görür mü acaba? bir de sağlıklı ve başarılı bir ekim olursa donör bölgede kalıcı bir görsel sorun olur mu 5000 greftte.

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 27 Kasım 2019, 00:38:36 »
Merhaba  meslektaşım ekim göründüğü  kadar kolay bir surec değil, oncelikle ekim merkezini iyi arastirmalisin sonrasida ekimin vermis oldugu  ilk 10gun ve şok  dokulme evresine kadar kafanin rahat olmasi lazim mumkunse yaz tatil donemi yaptir.  Mevcut saclarin zarar gormemesi oncelikle ekim.merkeziyle alakali usta eller olmasi lazim yoksa  greftlerin çöp  olur  mevcut saclarin zarar görür hemde psikolojik olarak düzenin  bozulur.

Facebook Twitter Instagram