Gönderen Konu: internetten minox/rogaine/kirkland almak ?  (Okunma sayısı 4194 defa)

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
internetten minox/rogaine/kirkland almak ?
« : 24 Kasım 2019, 19:17:04 »
arkadaşlar hepsiburadadan söylemek istiyorum, 3ay/6ay/1yıl sakal için kullanacağım, büyük ihtimal 1 aylık bana 1.5 ay yeter sakal için olduğu ve arada dermaroller kullanacağım için sıkıntı olmaz, hepsiburada mesela 6 aylık kirkland 600, ki alırsam bida almam çıktı çıktı sakal, veya rogaine foam 3 aylık 500,(bunu 2 kere alırım büyük ihtimal) parasında değilim bunlar orjinalmidir?

rogaine https://www.hepsiburada.com/ara?q=rogaine

kirkland https://www.hepsiburada.com/kirkland-minoxidil-sac-cikarici-6-aylik-solusyon-p-HBV00000NAU1Y

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: internetten minox/rogaine/kirkland almak ?
« Yanıtla #1 : 24 Kasım 2019, 21:32:55 »
orjinal olmama ihtimalleri yüksek olabilir bunun için barkodlarından sorgulatmak lazım.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Kasım 2019, 21:45:15 »
orjinal olmama ihtimalleri yüksek olabilir bunun için barkodlarından sorgulatmak lazım.

bunu nasıl yapcaz reis, aldım rogaine foamı, gelince kullanmadan araştırcam baya bakalım orjinalmi geri gönderirim değilse

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 25 Kasım 2019, 07:53:40 »
Minox kullan 3 ayda bütün sakallarımı çıkardı şu an 1.5senemdeyim 3 .aydan bu yana değişiklik yok.
Sakal için hayvan gibi kullandığım dönemde saçıma da etki etmişti ama bırakınca saç yalan oldu tabi

Blue

• Full Member
« Yanıtla #4 : 25 Kasım 2019, 10:34:23 »
Minox bende göğsümde sıkışma yapmıştı. Uzun süre kullansaydım kim bilir ne olurdu

Baya kullananı var ama

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Kasım 2019, 14:10:26 »
hasırcılardan geliyo kargo, kapalıçarşı falan da orda kesin çakma ürün geliyo hadi bakalım

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 25 Kasım 2019, 14:33:18 »
Bu mesele hakkında bildiklerimi yazayım; Rogaine ve Kirkland ürünlerinin Türkiye'de satış yetkisine sahip hiçbir firma yok, senin satın aldığın şirketin de böyle bir yetki belgesi yok. Bunlar ürünü ya yurtdışından Amerikadaniste tarzı sitelere kargolattırmışlar  ya da ürün sahte. Amazon Amerika'da 3 aylık Rogaine 50 dolar civarı.Yani 300 liraya alıp 500'e burdan satarak kazanıyorlar epey, kısacası sahte olma ihtimalini düşük buluyorum. Satış belgeleri olmadığı kesin ama, zaten yakında kapanır satışı

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 26 Kasım 2019, 19:44:36 »
nasıl kontrol edicez orjinalliğini

tudors

• Full Member
« Yanıtla #8 : 27 Kasım 2019, 01:19:49 »
nasıl kontrol edicez orjinalliğini

telefonuna uygulama indir  qrscanner gibi barkod sorgulama uygulaması  çıkan sonuçlara bak .güvenilir barkode sitesiyse ve orda çıkıyorsa büyük ihtimal orjinaldir.

ikinci yöntem ise gepir diye bir site var bu sitenin hem yabancı olanı hemde türk versiyonu var dünyadaki bütün ürünlerin borkodeleri buraya girmiş durumda nerdeyse.rogaine aratacağın için yabancı olan gepır sitesine gir barkodu yaz gir mutlaka sonuç çıkacaktır.sahte ürünlerin kodu hep aynı senden önce aratan olmuşsa seninkiside aynı barkode numarası ise sahte çıkar.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 27 Kasım 2019, 01:42:24 »
Neden direkt Türkiyede satılan minoksillerden birini almıyorsun da? Yurtdışından rogaine almak istiyorsun? Hepsi %5 minoksidil içeriyor.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

tudors

• Full Member
« Yanıtla #10 : 27 Kasım 2019, 02:03:26 »
Neden direkt Türkiyede satılan minoksillerden birini almıyorsun da? Yurtdışından rogaine almak istiyorsun? Hepsi %5 minoksidil içeriyor.

yıllardan beri rogaine köpük daha faydalı diye bir görüş var kullananlar özellikle bunu söylüyor bencede doğruluk payı olabilir  belkide köpük formunda olduğu içindir.
Benim bildiğim köpük formu türkiyede yok minoxilin.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 27 Kasım 2019, 02:21:45 »
yıllardan beri rogaine köpük daha faydalı diye bir görüş var kullananlar özellikle bunu söylüyor bencede doğruluk payı olabilir  belkide köpük formunda olduğu içindir.
Benim bildiğim köpük formu türkiyede yok minoxilin.

Kanka köpük alerjik reaksiyonlar göstermiyor çünkü içinde propilon yok tek farkı bu hepsinin içinde %5 minoksidil var etkinlikleri açısından bir fark yok. Ben 2.5 yıldır Türkiyede satılan minoksidili kullanıyorum. 17 yildir seboreik dermatit olduğu halde ekstra bir yan etki yasamadım.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 27 Kasım 2019, 23:17:14 »
düz minoxlarda alkol var yüze alkol sürmek hoş bir şey değil, o yüzden rogaine foam alıyorum, sitesine mail attım orjinal dediler.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 27 Kasım 2019, 23:26:58 »
düz minoxlarda alkol var yüze alkol sürmek hoş bir şey değil, o yüzden rogaine foam alıyorum, sitesine mail attım orjinal dediler.

hangi siteye mail attın trrogaine olanmı eğer onlarsa hiç sanmıyorum orjinal olduğunu üç kağıtçı bir siteye benziyor bu konularda pek yanılmam.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Kasım 2019, 00:22:41 »
rogaine.com'a kendi sitelerine
trli olan fake site zaten yemedik çok şükür

Facebook Twitter Instagram