Şuan finas alıyorum, dökülme %80 oranında azaldı gibi.2 ay önce bana deseler dökülme duracak ama sadece olanı koruyacaksın tamam derdim kabul ama insanoğlu işte daha fazlasını istiyor bi süre sonra. Neyse konuya geleyim, ben tedavime dermaroller ve masaj eklemek istiyorum. Masaj kopmalara sebebiyet vererek de olsa şuan yapılabilir ama dermaroller için kısa saç lazım. Tamamen kazıtmaya hazırım ama bazı hikayeler duydum, o da şu; saçı bir kere kazıttıktan sonra bazı kişilerde eskisi kadar saç uzamamış, seyrekleşme olmuş yani.(Dermaroller için kazıtanlardan bahsetmiyorum, normal insanlardan bahsediyorum) Bunu da biraz araştırınca şöyle bi sebebe ulaştım; kafadaki bazı saç telleri var, bunlar dökülmüyor ama uzamıyor da ya da çok çok geç uzuyor, sen kazıtarak bunların uzunluğunu sıfırlamış oluyorsun. Diğer saç telleri uzuyor ama bunlar kalıyor öyle. Benim de korkum bu, eldeki 1 elma daldaki 2 elmadan iyidir hesabı bu saçtan da olmak istemiyorum.Uzun saçlı kadınların dermarollerı nasıl kullandıgına baktım, yöntem hoşuma gitmedi. Sizin fikrinizi merak ediyorum