Gönderen Konu: Gemileri yakıp kafayı kazıtarak Dermaroller kullanma fikri  (Okunma sayısı 4933 defa)

kerimov

• Sr. Member
Şuan finas alıyorum, dökülme %80 oranında azaldı gibi.2 ay önce bana deseler dökülme duracak ama sadece olanı koruyacaksın tamam derdim kabul ama insanoğlu işte daha fazlasını istiyor bi süre sonra. Neyse konuya geleyim, ben tedavime dermaroller ve masaj eklemek istiyorum. Masaj kopmalara sebebiyet vererek de olsa şuan yapılabilir ama dermaroller için kısa saç lazım. Tamamen kazıtmaya hazırım ama bazı hikayeler duydum, o da şu; saçı bir kere kazıttıktan sonra bazı kişilerde eskisi kadar saç uzamamış, seyrekleşme olmuş yani.(Dermaroller için kazıtanlardan bahsetmiyorum, normal insanlardan bahsediyorum) Bunu da biraz araştırınca şöyle bi sebebe ulaştım; kafadaki bazı saç telleri var, bunlar dökülmüyor ama uzamıyor da ya da çok çok geç uzuyor, sen kazıtarak bunların uzunluğunu sıfırlamış oluyorsun. Diğer saç telleri uzuyor ama bunlar kalıyor öyle. Benim de korkum bu, eldeki 1 elma daldaki 2 elmadan iyidir hesabı bu saçtan da olmak istemiyorum.Uzun saçlı kadınların dermarollerı nasıl kullandıgına baktım, yöntem hoşuma gitmedi. Sizin fikrinizi merak ediyorum

Armaan

• Hero Member
Ynt: Gemileri yakıp kafayı kazıtarak Dermaroller kullanma fikri
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2019, 17:20:32 »
Evet o dediğin ustura sonrası uzamayan saç muhabbeti var sanırım bi arkadaşımn saçları 0 lamadan önce gayet vardı saçları ama kazıttı aylarca uzamadı hakkaten sırf bu yüzden bende yapmıyorum hatta 3 numara bile korkutuyo.. Şu videoda abla gayet iyi kullanıyo dermarolleri veya uzun saçlar içn dermapen tavsiye ediyorlar

Sikayet

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 23 Kasım 2019, 17:57:22 »
Kesinlikle kafayı kazıtmayın saçı öldürürsünüz havalar soğuk olduğu için kafaya bere takacağınız için havasız kalır ölür

_Ghost_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 23 Kasım 2019, 22:59:33 »
Kesinlikle kafayı kazıtmayın saçı öldürürsünüz havalar soğuk olduğu için kafaya bere takacağınız için havasız kalır ölür
Ne alakası var. Ciddi ciddi post sayım artsın da itibarım artsın. Malum kişinin reklamını yapim diyorsun.

Blue

• Full Member
« Yanıtla #4 : 24 Kasım 2019, 00:27:53 »
Ne alakası var. Ciddi ciddi post sayım artsın da itibarım artsın. Malum kişinin reklamını yapim diyorsun.

Katılmamak elde değil. Çok saçma mesajları var sırf post kasıp eski üyelerdenim görünümü veriyor

Çatır çatır reklam yapıyor

Ferhatm

• Full Member
« Yanıtla #5 : 24 Kasım 2019, 13:07:41 »
Boş yapmayın saçınız sağlıklıysa uzar öyle bir muhabbet yok senede bir kere kazıtmanın yararı var fakat sürekli saçı kısa tutmak saça zarar verir

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 24 Kasım 2019, 13:37:28 »
Boş yapmayın saçınız sağlıklıysa uzar öyle bir muhabbet yok

Hayırdır lan zabıta mısın buraların?
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2019, 14:10:26 Gönderen: kerimov »

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 24 Kasım 2019, 13:42:22 »

eleman 3 ay takılmış forumda 3 ay önce önce milletten fikir isterken şimdi boş yapmayın filan diye yargı dağıtmaya çalışıyor. Engelle butonu gelmeli bir an önce siteye

Sikayet

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 24 Kasım 2019, 14:51:12 »
eleman 3 ay takılmış forumda 3 ay önce önce milletten fikir isterken şimdi boş yapmayın filan diye yargı dağıtmaya çalışıyor. Engelle butonu gelmeli bir an önce siteye
Onların derdi başka sen boş ver. Benim dediğim mantıklı şu zamana kadar hiç bir berber saçı kazıtmak iyi demedi  saç köklerini öldürür dediler kış ayı olduğu için kafayı kazıtan bere takmak zorunda saç havasız kalınca ölür ama dertleri farklı yorum kasıyormuşum gülmemek elde değil

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 24 Kasım 2019, 15:13:55 »
Buna yazdım

Blue

• Full Member
« Yanıtla #10 : 24 Kasım 2019, 16:42:01 »
Reklamcıya bak hele saçlar ölürmüş

Senelerdir yaz kış 50 kere kazıttım saçı ve bere değil ama hep şapka taktım. Senin mantığına göre bende saç kalmaması lazımdı senelerdir :D

Zaten seni uyardı admin yakında reklamdan banlanırsın boşuna kasma post boşver

sirocco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 24 Kasım 2019, 17:52:19 »

Senelerdir yaz kış 50 kere kazıttım saçı ve bere değil ama hep şapka taktım. Senin mantığına göre bende saç kalmaması lazımdı senelerdir :D

+1

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 24 Kasım 2019, 19:47:56 »
Genetik dökülmen varsa kazıma seyrekleşiyor gercekten gectigimiz martta kafayı kazıdım gercekten gür ve güzel saclarım vardı şakaklar falan acıktı ama düz oldugu icin kapatabiliyordum ama şimdi 7 ay mı ne geçti hala  eski haline dönemedim

Sikayet

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 24 Kasım 2019, 21:49:26 »

Edebinle konuş admin adam olsa ben adamın sonuçlarını resim ile paylaştım o resimleri silmezdi yorumu ya tamamen silerdi yada resimleri silmezdi reklama ihtiyacı yok admin de sizde bingöllü fatih denilen adamı çekemiyorsunuz banlarsa banlasın tahammülsüz insanlarsınız adamın malı saç çıkarıyor saç dökülmesini engelliyor ihtiyacı olana öneririm sizi niye geriyor bu konuda yorum mu yaptım adam kazıtacam dedi bende önerimi yaptım sana niye batıyor

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 24 Kasım 2019, 21:54:54 »
saçı kazıtmak kesinlikle saç dökülmesini hızlandırıyor bu durumu çok net gözlemledim kendimde.
kesinlikle kazıtmayınız saçları güçlendirir hikayesi tamamen uydurma bir şey.

Facebook Twitter Instagram