Merhabalar Arkadaslar,10 gun once yaptirmis oldugum sac ekimi operasyon surecini ve de en azindan yeni yaptirmayi dusunen arkadaslara yardimci olmasi adina surecimin bilgisi vermek isterim.Oncelikle sunu soylemek isterim bu forum sitesini yaptirmadan once takip etmistim ama takip ederkende neden insanlar oturup buraya yazdiklarini anlam veremistim,acaba herkes kendi reklamini mi yapiyo diye dusunmustum,ama sonrasinda oyle bile olsa bu formun benim surecimde katkisi oldugunu dusunerek burda yeni yaptiricak arkadaslara yardimci olmasini istedigimden kendi adima reklam amaci icermeden bunlari sizlerle paylasmak isterim,bunu her nekadar desemde reklam amaci icin yaptigimi dusunenlerde olucaktir ama onlari inandirmak gibi bi kaygim olmadan surecimi gun gun yazmaya basliyorum.
Operasyon oncesi bir ay :Arastirmalarimi siklastirip olabildigince yerden bilgi ve fiyat almaya calistim.Gittigim isim yapmis yerler bazilarini herkezin bildigi yerlerden randevumu aldim.Ziyaretim sirasinda fazla fazla ilgi gordum ama icimden bi ses yanlis diyordu,neden abarti ilgililer ,neden herseye en olumlu seyleri soyluyolar, neden uygulamayi yapicak kisiden daha cok aradaki kisilerle gorustugumu anlamaya calisiyodum ,birde ziyaretim sirasinda o gun operasyon yaptirmis 7 kisi gordum,cikarkende 8kisi arabadan iniyor hastaneye geliyorlardi ,sanirsam erktesi gunku operasyon icin ,fakat benim bu durum biraz canimi sikmisti.Biraz buyuk bi fabrikayi andiran seri uretime gecmis bi uretim merkezi gorunumundeydi ,hasta doktor ilgisini kaybetmis ve seri uretim yapan ,ambalaji iyi ama icerigi bos gorunen bi durumdu benim icin.Sonrasinda kendim icin en uygun olabilecek bi yer bulduguma inandim.Ilgi alaka kivaminda ,ne cok olumlu ne cok olumsuz soylemlerin oldugu tam bi gercekci yaklasimla olabilecek en iyi uyumun benim icin ne oldugunu soyliyen bi yer ,satis yapmak icin deyil de onemli olan benim olmasi bekledigim sonuc uzerinde duran bi ekipdi.Arkadaslar eminim bulduguuz yer sizin icin en iyisidir,ama benim dikkat ettigim seyler biraz daha farkliydi en azindan benim icin.Reklam diye dusunenlere ise sunu soylemek isterim ,oyle bile olsa ki kaldiki deyil burdaki olay aslinda basit herkezin mutlu olmasi ,ben mutluyum bu yuzden sizlere uzun uzun yaziyorum.
Operasyon gunu
1-gun :alin cizgimin belirlenmesi ve arkasindaki bosluklarin tespiti, (hepsi tum ekiple konusarak -guzel tarafida bu benim icin ve bayada uzun surdu ,sikilmadan ilgileri kaybolmadan kafa yorduk,biraz titiz bi hastayimdir:)) )
2-gun:Operasyon gunu sabahdan baslandi ,hic acimiycak diye dusunenlere sunu soyliye bilirim.Aciyo ama nekadar ilk uyusturucu igneyi yaptigindaki bolgeler ,igne sirasinda aciyor ama discideki uyusturma sirasindaki acidan biraz daha fazla,sonrasinda hicbirsey hissetmedim desem yeridir,operasyon sirasinda sabah iki flim bittirdim,oglen ara verildi yemek yedim,sigara icmeme izin yoktu ,biraz cildirdim,sonrada ogleden sonra ise on bolgemde ekime gecildi,bu sirada yalan yok uyudum baya uyudum 3 saat kadar.
Operasyon sonrasi evime gittim, sisim yoktu agrim yoktu ama hafif yanma vardi,ama oda bi agri kesiciyle gecti.Boyunlukla uyudum gece biraz sikici yan yatmayi seven birisi olarak,tek zorluk buydu benim icin.
3-gun:ilk yikamam gerceklesti,nasil yikamam gerektigi anlatildi ilk 10 gun icin,bunu burda anlatmiycam cunku arastirisaniz zaten bulursunuz arkadaslar ,biraz caba biraz emek verin bu arastirma konusuna onemli bence ,eminim sizin icinde oylgedir.
Sonraki 10 gun normaldi 3 gun odemim oldu ama oda ertesi gun gecti,sacimi aldiklari bolge sanirsam iyilesiyo diye kasinma yapti ama oda 9 gunde kayboldu.
Diyecegim son sozlerim soyledir,insanlar ne amacla buraya yazarlarsa yazsinlar arkadaslar arastirin,inceleyin ben ogle yaptim,Yurtdisinda yasadigimdan bu forma elimden geldigince girip sizlere cevap da vermek isterim ama calisma durumu bilirsiniz arkaslar eger gecikirse kusuruma bakyin,bu isler ilk bi gazla yazar paylasirsiniz sonrasinda ,ayni hizla yazamazsiniz ,herkezin bildigi seyler iste bu durum olursa simdiden kusua bakmayin,yardimci olabildiysem ne mutlu, bu kadar yazimda bosa gitmemis olucagini ,zamanimida bosa harcamadigimi dusunerek simdiden iyi operasyonlar herkeze:)))