Tek seansta 2400 manuel alım yaptırırken herhangi bir çekinceniz olmadımı ? İşinde iyi bilinen Tanınan ekimciler bu ekimi en az 2 güne bölüyor.
Herhangi bir cekıncem olmadı daha oncekı operasyonlarını gordum ve dostum sıkıntıdan patlardım heralde 2-3 gün dusunemıyrum ama tabi beni etkıleyen yapılan planlama ıle gordugum dıger operasyonlar demekkı yapılabılıyormus dedım ve yaptırdım. Ama bu sorunun nedenını merak ettım dorusu ıcıme suphe dusurdun bır sakıncasımı var tek gun olmasının? dıgerlerıdemı aynı teknıgı kullanıyor ve gunlere boluyor?
Sen mutluysan sorun yok Yiğitalp gayet iyi görünüyor
greftlerin daha az havayla temasını engellemek ve greft kaybının az olması için butik çalışan kişiler bu ekimi 2 güne bölebiliyor. Bu sorum için kusura bakma biraz takıntılı ve mükemmelliyetçi biri olduğunu duydum
vertex bölgesinede ekim olsun istemişsin ama fazla açıklığın olmadığı için olumsuz yanıt almışsın. Oraya fazla takılma çok göze batmıyor. Eğer açıklık genişlerse belki düşünebilirsin. Şu halin gayet iyi dahada iyi olacaktır. İstediğini alman temennisiyle.