Gönderen Konu: Dr.Özgür Nalbant - 3464 greft / 19.11.2019  (Okunma sayısı 10511 defa)

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dr.Özgür Nalbant - 3464 greft / 19.11.2019
« : 22 Kasım 2019, 18:46:18 »
Merhaba arkadaşlar. 1 buçuk yıldır araştırmalar sonucunda iki üç kişi doktor listesinden Özgür Hoca’ya ekimimi gerçekleştirdim. İstanbul’da ikamet ediyorum. Uçak ile otel oradan yürüme mesafesi hastane ve git gel şeklinde süreç işledi. Şehir dışı zor olmadı diyebilirim. Aslında zor olur diyordum kendimce.

Bilen ve özelden konuştuğum arkadaşlar bilir iğneyi hiç sevmem geriyor beni:) bie buçuk senedir beklememin sebebi özgür hocanın iğnesiz anezteziye geçmesini beklemek. Gerçi iğnesiz aneztezi sonrası iğneler yapılıyor ama bunları biraz frenliyor.

Ekim için doktor olmasını kendisinin bizzat yapmasını istiyordum. Bu şartlarda da özgür nalbant ile sibel ulusan kalıyordu. Özgür hocayı tercih ettim. İnsanın kalbi ağrıdığı zaman kalp doktoruna gider operasyonun da doktor tarafından yapılmasını ister. Ekim de bir bakıma ameliyat benim gözümde o nedenle hassastım bu konuda.

Ağırlamaları ekibi gayet iyi insanlar. Kendisi de doğal biri. Samimi. Para hırsı olmayan işine bakan ve severek yapan biri.

Greftleri kendi aldı, kanalları kendi açtı. Greftleri hemşireler kanallara yerleştirdi. Benim için yeterli idi.

Ön çizgi bu tarz istiyordum. Ama sanki bana göre sağ taraf ufak yukarıda kaldı gibi:) ama o kadarı doğallık gibi algılanır diye düşündüm. İnşallah tüm ektikleri çıkar da sorun kalmaz.

Sorular olacaktır. Özelden paylaşmamı isteyenler oldu. Onlar için de belirli periyotlarda gelişmeleri paylaşacağım.

Ekim öncesi kafa aşağıda:)

1500 civarı tekli 1600 civarı ikili 400 civarı üçlü greft çıktı.

Bu arada işin en zor kısmı ne ekim ne iğne ... üçüncü gün yani dün bir kaşıntı aldı ekim alanını kafayı yiyordum adeta gece. Dokunmamak için zor tuttum kendimi.

Biotin kullanıyorum sadece

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 19.11.2019 Saç Ekimim Özgür Nalbant - 3464 greft
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2019, 18:54:47 »
Devamı

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2019, 18:56:39 »
Karışık atıyorum idare edin:) ciddi şişlik oldu. Yan yattığım için yaratık gibi oldum. Sonraki fotolarda düzeldiğini göreceksiniz

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2019, 18:59:14 »
Devam
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2019, 19:08:26 Gönderen: Akadian »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Kasım 2019, 18:59:58 »
hayırlı olmasını dilerim saç ekiminin ön cizğini beğendim donör bölgende kaliteli ama kendı saçlarında dökülme devam edecek
ileride ortalara ve tepeye bir ekim daha seni bekliyor gibi  çok geçmiş olsun umarım güzel bir sonuç olur. iğne için 1,5 sene beklemen ilginç olmuş :)
Global Moderator

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Kasım 2019, 19:05:29 »
hayırlı olmasını dilerim saç ekiminin ön cizğini beğendim donör bölgende kaliteli ama kendı saçlarında dökülme devam edecek
ileride ortalara ve tepeye bir ekim daha seni bekliyor gibi  çok geçmiş olsun umarım güzel bir sonuç olur. iğne için 1,5 sene beklemen ilginç olmuş :)

Teşekkürler dostum saol:) aslında hem iğne hem de dökülme ciddi manada devam ediyordu. Ben de bekliim dedim. Ön tarafta vardı onlar da gitti bu zaman içinde. Daha mantıklı oldu şu an yaptırmam. Ama iğne konusunda haksız değilim çin işkencesi gibiydi:) ha hocanın iğnesi küçük bir çok ekimci gibi büyük uzunlardan değil ama yine de iğnesiz anestezi frenledi.

İkinci ekim konusunda haklısın sanırım ama olsun şimdilik bu yetsin sonra yine kendimi toplarsa yerse daha doğrusu yapılır. Hayırlısı. İnşallah bundan çok iyi sonuç alırım da..

Ön çizgiyi ben de beğendim anca dediğim durum var sanki sağ taraf bir tık yukarı da mı kaldı? Doğallık katar önemsiz dedim ama inşallah kendimi kandırmıyorumdur. Var mı yorumun?

Ekim sıklığı konusunda fikrin nedir?

Kerimm34

• Hero Member
Ynt: 19.11.2019 Saç Ekimim Dr.Özgür Nalbant - 3464 greft
« Yanıtla #6 : 22 Kasım 2019, 19:53:28 »
hayırlı olsun güzel görünüyor sıklık bence iyi .

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 19.11.2019 Saç Ekimim Dr.Özgür Nalbant - 3464 greft
« Yanıtla #7 : 22 Kasım 2019, 20:41:04 »
hayırlı olsun güzel görünüyor sıklık bence iyi .

Teşekkürler. Ben de öyle düşünüyorum. İnşallah ekilenlerin tamamı çıkar da verilen emek boşuna gitmez

Hairyman

• Full Member
Ynt: Dr.Özgür Nalbant - 3464 greft / 19.11.2019
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2019, 12:43:49 »
On cizgide bir tık yukarıda ya da aşağıda olan falan yok kardeşim.gayet güzel olmuş ekimin..inşallah hepsi tutar ve istediğin gibi..ben de senin gibi bu bekleme sürecindeyim..sabır isteyen bir süreç :) buarada finans tavsiye etti mi Özgür hoca??

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Kasım 2019, 14:07:24 »
On cizgide bir tık yukarıda ya da aşağıda olan falan yok kardeşim.gayet güzel olmuş ekimin..inşallah hepsi tutar ve istediğin gibi..ben de senin gibi bu bekleme sürecindeyim..sabır isteyen bir süreç :) buarada finans tavsiye etti mi Özgür hoca??

Eyvallah dostum saol. Ben de görüntüden memnunum inşallah hepsi çıkar da memnun oluruz:) özgür hocada mı ektirdin sen de?
Finası sordum kendisine bana bıraktı. Yan etkileri var bildiğin gibi dedi. Ben de biliyorum dedim. Kararsız kaldık hatta iki üç buluşmada ısrar ettim kararsızım dedim. Ekilen değil var olan saçlarını etkiler kalınlaştırır falan dedi. Ama yan etkisinden korkuyorsan kullanma o zaman dedi. Açıkçası ekilen değil olan ve tüy halindeki saçları özellikle etkileyecekse istemiyorum. Bir de unutkanlık cinsel isteksizlik falan bunlar kolay yan etkiler değil. Çoluk çocuğum var rivayetler korkutuyor beni. Saç için başka şeylere yol açmasın dedim.
İnşallah ekilenler çıksın olanlar dökülmesin şu an ekstra tüy kalınlaşma napalım olmayıversin:)

Hairyman

• Full Member
« Yanıtla #10 : 23 Kasım 2019, 15:19:39 »
Sibel hanıma ektirdim kardesim..uzun süre forumdan , onceden ektirenlerden arastırdım sorusturdum ve suan memnumum , 20 gun oldu....Sibel hanimda finas kullanimini bana birakti..benzer düşüncedeyim seninle,coluk cocuk olsada kullanmayayim dedim..su gercekki; finansi kullanmanin  doğrusu ya da yanlışı yok..tamamen tercih meselesi..
Ekimin guzel sabirla beklemeye devam,surecini takipteyim kardesim..👍🏻😁

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 24 Kasım 2019, 14:47:11 »
Sibel hanıma ektirdim kardesim..uzun süre forumdan , onceden ektirenlerden arastırdım sorusturdum ve suan memnumum , 20 gun oldu....Sibel hanimda finas kullanimini bana birakti..benzer düşüncedeyim seninle,coluk cocuk olsada kullanmayayim dedim..su gercekki; finansi kullanmanin  doğrusu ya da yanlışı yok..tamamen tercih meselesi..
Ekimin guzel sabirla beklemeye devam,surecini takipteyim kardesim..👍🏻😁

Baktım dostum ekimin güzele benziyor. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Sibel Hanım ikinci seçeneğimdi ancak doktor ile hiç görüşememek hoşuma gitmedi. Bir de çok greft ekim yapıyor. 5000 e de 3000 ne de aynı parayı istiyor. Prp istemiyorum diyorsun olsun yine aynı para diyor. hoşlanmadım bu sebeple. Gerçi ben araştırmaya başladığımda 7000 di sibel hoca da :)

Sikayet

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 24 Kasım 2019, 14:54:21 »
Hayırlı olsun güzel ekilmiş umarım istediğini alırsın

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 24 Kasım 2019, 15:47:19 »
Ekim’iniz hayırlı olsun istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz umarım

Akadian