Merhaba
Bana da benzer şeyler söylediler. Ama ben de bi kaç ay bile olsa kullanmayı göze alanileceğimi düşünüyorrum fin.
Kullanmamı söyleme önerileri varolan minyaturlerin dokulmemesi için sanırım.
Eğer fin yanetki yaparsa umarım geri dönüşlü bi şekilde olur.
Kendimi biliyorum. Bünyemi de biliyorum. İllaki etkileyecektir.
Siz de bi kaç ay kullanmayı düşünüp asmed ekibine ekim yaptırmayı düşünmediz mi?
Yada kullanmanız gereken süre konusunda anlaşamadınız mı?
Evet hocam, varolan saçları kuvvetlendirerek dökülmelerini engellemek ve daha fazla kapatıcılığa ulaşmak açısından öneriyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam en azından 3-4 aylık bir kullanım önermişti bana Dilek Hanım, sonrasında sürecini takip ederiz demişti.
Açıkcası Finasteride için genellikle kullanım sonunda yan etkilerin ortadan kalktığı söyleniyor, ama az da olsa kullanım bırakılsa dahi etkilerin geçmediğini söyleyenler de var. Sonuçta hormonlarla oynanıyor, hangi bünyede nasıl bir etki bırakacağı net bilinemiyor. Biz eşimle çocuk düşündüğümüz ve ilaç sperm kalitesini düşürdüğü için ben kullanmayı hiç düşünmedim. Hani belki çocuktan sonra kalan saçlarımı güçlendirmek için kullanabilirim, ama onu da pek sanmıyorum.
Asmed çok mükemmelliyetçi bir yer, Dilek Hanım mevcut şartlarda ekim yaparsak 5 yıllık bir kullanım ömrü olur dedi, ben de ben sonuca razıyım yeter ki burda yapılsın dedim. Ancak sonucun uzun vadede beni ve kendilerini tatmin etmeyeceğini düşünüp reddettiler. İşlerine çok saygı duyan insanlar, O açıdan ekimimin orada olmasını çok isterdim. Hakan hocanın da ekim planlaması ve ön çizgisini çok beğeniyorum. İnş. benim ekimim de iyi ekimlerinden biri olur. Sizin başka bir adayınız var mı?