Gönderen Konu: 17 ekim 2016 -5600 greft -istanbul  (Okunma sayısı 127197 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 17 ekim 2016 -5600 greft -istanbul
« Yanıtla #315 : 06 Eylül 2017, 11:44:04 »
Cok guzel gorunuyor kardesim dogal duruyo.senin acikligi boyle guzel yapmiwlarsa benimkinide iyi yaparlar o zaman

bende tam olarak bundan bahsediyordum ....

""senin acikligi boyle guzel yapmiwlarsa benimkinide iyi yaparlar o zaman"" bu cumle aslinda nerde hata yaptigimizi aciklayan anahtar bir cumle... sac ekimi boyle birsey degil arkadaslar, "dayimin oglu ektirdi super oldu benimkide olur, bu adamin bile kapanmis benimki de kapanir " seklinde baktigimiz taktirde surprizler hep bizi bulacaktir.

bana kalirsa ekimin yapildigi ortamin sicakligi bile ekim basari yuzdesini degistiriyor, hastanin saglik durumu, eken elemanin ogun ki psikolojisi vs.yukarida ekim ile alakali onlarca parametre yazdim, onlar ve yazmayi unuttugum onlarcasi bir araya gelerek cikacak sonucu belirliyor. X kisi ektirmis saclari cikmis, bende ektireyim benimki de ayni oyle olur diye bir matemeatik yok.

zaten bu isi olmasi gereken planlama ve duzende yapan yer sayisi maalesef bir elim parmak sayisini gecmiyor, durum boyle olunca is bize yani sac ektirmek isteyen hastaya dusuyor.

Niko kardesim, forumda bolca zaman gecir zaten cok egitici bir forum 1 aya kalmaz kendi planlamani yapacak kadar bilgin olur.

Niko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #316 : 06 Eylül 2017, 13:24:01 »
Geciriyorum kardesim hic cikmiyorum bazen.ama bazi korkularim var.ben ekimi bi defa yatpiricam hem butce  hemde ireldi evlilik falan zaten bu ise ikinci bi katlanamam.beni korkutan yas farki 22 yasindayim 4 yildir dokuluyordu daha askere gitmemisdim dokulme basladiginda simdi biraz durdu her yikadigimda 15,20 tel  dokuluyo zaten alnim genis oldugundan bide onler tamammen dokuldu ama arka duruyo korkuyorum ekimden sonra yeniden dokulme baslar arka vertex gider mahv olurum o zaman zaten boyle piskoloji falan kalmadi sapka takmamtan biktim.zaten istediyim cok greft eksinlerde arkalara falan irelde dokulme olursa pek belli olmasin.Allah hic kimseye dert vermesin.bizim derdimiz dertli insanlarin yaninda hic birsey ama yinede  piskolojiyi fena mahv ediyo.

cemolokko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #317 : 06 Eylül 2017, 13:34:20 »
Süper sonuç. Gerçekten tebrikler

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #318 : 06 Eylül 2017, 18:07:30 »
Geciriyorum kardesim hic cikmiyorum bazen.ama bazi korkularim var.ben ekimi bi defa yatpiricam hem butce  hemde ireldi evlilik falan zaten bu ise ikinci bi katlanamam.beni korkutan yas farki 22 yasindayim 4 yildir dokuluyordu daha askere gitmemisdim dokulme basladiginda simdi biraz durdu her yikadigimda 15,20 tel  dokuluyo zaten alnim genis oldugundan bide onler tamammen dokuldu ama arka duruyo korkuyorum ekimden sonra yeniden dokulme baslar arka vertex gider mahv olurum o zaman zaten boyle piskoloji falan kalmadi sapka takmamtan biktim.zaten istediyim cok greft eksinlerde arkalara falan irelde dokulme olursa pek belli olmasin.Allah hic kimseye dert vermesin.bizim derdimiz dertli insanlarin yaninda hic birsey ama yinede  piskolojiyi fena mahv ediyo.
[/

Kardeşim 22 yas gerçekten erken, dökülmen daha yeni başlamış bile denebilir,dökülme  26-27 yaşlarda agresif seyiretmekte. Acele etme

saitama

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #319 : 06 Eylül 2017, 18:22:13 »
[/

Kardeşim 22 yas gerçekten erken, dökülmen daha yeni başlamış bile denebilir,dökülme  26-27 yaşlarda agresif seyiretmekte. Acele etme
aynen bencede slooceri dinle benimde 22 yaşımda başladı bi ara araştırdım ektirim diye az daha beklim dedim iyiki beklemişim suan 28 yaşımdayım dökülme durmuştu sanki tekrar  başladı tepe açıldı önlerde baya seyreldi bende beklerim bşrazdaha

saitama

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #320 : 06 Eylül 2017, 18:24:02 »
Bu arada izmir likya için hiç sonuç yok sitede nasıl biyer sizce

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #321 : 06 Eylül 2017, 18:29:56 »
Süper sonuç. Gerçekten tebrikler

Tesekurler kardes

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #322 : 06 Eylül 2017, 18:32:05 »
Bu arada izmir likya için hiç sonuç yok sitede nasıl biyer sizce

Hiç bir fikrim yok, konu açarak sormanızda fayda var. Bilen birleri olabilir

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #323 : 07 Eylül 2017, 08:02:43 »
Sevgili kaya
Daha oncede belirtttiğim üzere;
- analiz yeteneğiniz iyi olmus, doktor olmuşsunuz, mühendis olmuşsunuz yada işletmeci bu saç ekiminde doğru yeri seçebilmek adına size pek birşey katmıyor. Bu iş biraz Ekim yaptırdığınız dönemdeki ruh haliniz ve şansınız ile alakalı diyorum Ve tırnak açıyorum " eğer bu siteye hasbelkader denk gelmediyseniz"
Ben siteye ekim yaptırmadan 1-2 gün önce denk geldim ve 3-4 yıldır araştırarak elde ettiğim bilginin, burada geçirdiğim 2-3 hafta sonunda hiçbirşey ifade etmediğinin farkına vardım.
Bu siteden önce iyi Ekim-kötü Ekim kıyaslamasını , Ekim yönlerindeki doğallık Ve ensenin son durumundan ibaret olduğunu düşünüyordum.Bu kıyası ise ancak Ekim yaptırmış olanların saçlarını en fazla 1 metre yakından inceleyerek yapmaya çalıştım. Fakat işin aslı öyle degil, ekimin kalitesini belirleyen onlarca parametre var ki bunları ekim yaptırmış işi bitmiş olan birinin saclarına bakarak anlamak çok zor.
Hastanın Ekim öncesi hali, donör kalitesi, sac tipi, ten rengi, acıklık alanın cm2 cinsinden miktarı, açıklık alanın karakteri(ön hat -şakak- vertex vs), sac telinin kalınlığı Ve tipi, hastanın kellik hikayesi , yaşı, alım tekniği, donordeki greftlerin kalitesi vs.vs.vs.
Bu sebeptendir ki, mümkün mertebe bildiğim kadarıyla foruma Ve Arkadaşlara katkıda bulunmaya çalışıyorum.
Benim süreç 7.-8. Ayda son buldu, bundan sonra gelişme olmayacaktır. Olabilecek gelişme sadece sac dökülememe paralel olarak saçların azalması durumu olabilecektir.
Farklı ışık altında bir kaç foto daha ekliyorum. Ekim saçı doğal sac gibi her ısıkta aynı durmuyor, bazen tatmin edebilirken bazen bir ısık vuruyor memnuniyet durumun birden azalabiliyor. Temiz iken güzel diyorsun, biraz yağlanıyor birbirine yapışıyor bir Ekim daha mı yapsam dedirtiyor:)
Genel itibari ile memnunum, donörümden 1000 greftlik bir revizyon sonrası 2000-2500 greftlik bir Ekimlik greft kalabilir diye düşünüyorum ..

Ekimin basarisinin bircok parametreye bagli oldugu hususuna katiliyorum.

1000 one, geri kalanlari da vertexe mi dusunuyorsun?
« Son Düzenleme: 07 Eylül 2017, 08:30:22 Gönderen: kaya »

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #324 : 07 Eylül 2017, 23:15:34 »
Ekiminiz çok beğendim. Yüzünüze çok iyi uymuş. Ekiminizi yapan yerin saçınızın durumundan haberi var mı?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #325 : 08 Eylül 2017, 00:51:07 »
Ekiminiz çok beğendim. Yüzünüze çok iyi uymuş. Ekiminizi yapan yerin saçınızın durumundan haberi var mı?

Tesekurler, evet 2. Ekimi düşünüyor olmamdan sebep özellikle durumumu akil ediyorlar

Pasha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #326 : 11 Eylül 2017, 21:17:02 »
sloocer hocam çoğu yerde çogu iletini okudum sonunda senın yazınlada karsılastım bence ekımın gayet guzel şık duruyor ama nerede ektridiğin ve ne kadarücret ödediğin bilgisine ulaşamadım bilgilendirme amaçlı paylaşman mümkün mü teşekkürler.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #327 : 11 Eylül 2017, 21:29:35 »
sloocer hocam çoğu yerde çogu iletini okudum sonunda senın yazınlada karsılastım bence ekımın gayet guzel şık duruyor ama nerede ektridiğin ve ne kadarücret ödediğin bilgisine ulaşamadım bilgilendirme amaçlı paylaşman mümkün mü teşekkürler.

Tabi ki, Ekim'im sonuçlanmadan bilgi paylaşmak istemediğim için belirtmemiştim, Rasim Kaya tarafından Ekim gerçekleşti.Forumda 1 konusu daha var, sonuçlanmasını merakla beklediğimiz. 2tl/greft fakat ben 4500 greft üzerinden ödeme yaptım.

serxwesh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #328 : 12 Eylül 2017, 10:34:49 »
sloocer, dostum hayırlı olsun :)
Çok iyi bi sonuç almışsın bence :D
Konunu baştan sona okudum ve çok faydalı buldum. Ekim tecrübeni bizimle paylaştığın ve diğer herkese cevaplarınla yardımcı olduğun için teşekkür ederim :)
Bi ömür saçlarını taraman dileğiyle :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #329 : 12 Eylül 2017, 11:50:23 »
sloocer, dostum hayırlı olsun :)
Çok iyi bi sonuç almışsın bence :D
Konunu baştan sona okudum ve çok faydalı buldum. Ekim tecrübeni bizimle paylaştığın ve diğer herkese cevaplarınla yardımcı olduğun için teşekkür ederim :)
Bi ömür saçlarını taraman dileğiyle :)

Tesekkurler dostum, cok iyi olmasada ortalama uzeri bir sonuc aldigim kanisindayim. Ekim sonrasi forum ile tanismis olsam da, cok istifade ettim buradaki arkadaslarimin paylasimlarindan, burada bulunma sebebim ise ekim yaptiracak olan yada ekim yaptirmis ve bu zor surecte kafasina takilan sorulari olan arkadaslara yardimci olmak.
umarim birilerine faydam dokunur.

Facebook Twitter Instagram