Cok guzel gorunuyor kardesim dogal duruyo.senin acikligi boyle guzel yapmiwlarsa benimkinide iyi yaparlar o zaman
bende tam olarak bundan bahsediyordum ....
""senin acikligi boyle guzel yapmiwlarsa benimkinide iyi yaparlar o zaman"" bu cumle aslinda nerde hata yaptigimizi aciklayan anahtar bir cumle... sac ekimi boyle birsey degil arkadaslar, "dayimin oglu ektirdi super oldu benimkide olur, bu adamin bile kapanmis benimki de kapanir " seklinde baktigimiz taktirde surprizler hep bizi bulacaktir.
bana kalirsa ekimin yapildigi ortamin sicakligi bile ekim basari yuzdesini degistiriyor, hastanin saglik durumu, eken elemanin ogun ki psikolojisi vs.yukarida ekim ile alakali onlarca parametre yazdim, onlar ve yazmayi unuttugum onlarcasi bir araya gelerek cikacak sonucu belirliyor. X kisi ektirmis saclari cikmis, bende ektireyim benimki de ayni oyle olur diye bir matemeatik yok.
zaten bu isi olmasi gereken planlama ve duzende yapan yer sayisi maalesef bir elim parmak sayisini gecmiyor, durum boyle olunca is bize yani sac ektirmek isteyen hastaya dusuyor.
Niko kardesim, forumda bolca zaman gecir zaten cok egitici bir forum 1 aya kalmaz kendi planlamani yapacak kadar bilgin olur.