Sevgili sloocer, sana onceden sordugum bir soruya uzunca bir cevap vermistin sagol oncelikle okudum ama yazamadim,) cok seyahat ediyorum, ben ekimini cok begendim. Daha iyi olabilirmi ? Daha iyisini napacan .) ekimini ve diger sayfalardaki yorumlarini begeniyorum, ben olsam site sahibi sana adminlik teklif ederdim.))
Ne sorduğunu Ve nasıl cevapladıgımı hatırlamıyorum . Yararlı olabildiyse mesajım ne ala...
Daha iyisi olabilir mi sorunun cevabı "kesinlikle olabilir"
Ne yapacaksın sorusunun cevabı ise "sağa sola yatırıp arada kaldıracağım"
Bu yetmezmi? Dersen iş görür... gölgesi bile yeter ama bu bir gerçek , gerekli disiplin ve özen gösterilirse çok daha iyi sonuçlar alınmabilir.
Adminlik konusunda ki düşüncem ise " bu site tarafsız , herkesin söz sahibi olduğu, sadece Ekim yaptırmayı düşünen ve mağduriyet yaşayan Arkadaşlara fikir vermek , bilgi paylaşmak amacı güden bir sitedir.Bu durumda aslında herkez admin, herkez yönetici....önemli olan nickinin yanında ADMİn yazıyor olması değil,tarafsız olmak kaidesi ile paylaşımlarının kaç kişiye yol gösterdiği, tecrübelerini hiç karsılık beklemeksizin kaç kişiyle paylaşıldığıdor.