7. Ayın dolmasına günler kala...
Bir çok forumdaşın merak konusu olan bir konu hakkında bilgi paylaşmak gereği duydum.Zamanında özellikle 120-150.günlerde benimde cevabını öğrenmek istediğim tecrübeli Arkadaşlardan fikir talebinde bulunduğum bir konu.
7.ayda hala çıkışlar devam edecek mi? Çıkış gözlemlemiyorum, nasıl olurda Şuan ki halimden daha iyi bir görüntüye sahip olacak?
Evet arkadaşlar 7.ayda halen çıkışlar olabiliyor, çok çok az da olsa yeni çıkışları görebilirsiniz(bir mercek yardımı ile fotoğraf çekmeniz gerekecek yada makro cekim özellikli bir kamera ile.
7.aya girer iken kendi kafamdaki saçlarımın yakından çekilmiş bir kaç fotoğrafı ile bu konuyu daha anlaşılır hale getirmek istedim. Çıkışlar %95-97 oranında tamamlanmış gibi duruyor Fakat asıl olay aralardaki hacimsiz tüy kıvamındaki kıllar, Şuan için çığlak gözle özellikle güneş altında bu kıllar etkisiz eleman ancak bir kaç daha geçipte hacim kazanmayı başarırsa örtücülük ve yoğunluk anlamında ciddi değer katacağı kesin.
Bu noktada dikkat edilmesi gereken husus, bu inçe tüylerin hangilerinin Ekim öncesi orjinal saç , hangilerinin ekilmiş olan Ve hacimlenmeyi bekleyen tüyler olduğunun anlaşılabilmesi.Zira kendi sacınız ise Bunlar zamanla kalınlaşmak yerine zayıflamaya devam edip dökülecektir.Bu noktada biraz iyi bir gözlem yaparak , Ekim yönleri, kök kısımlarındaki lezyonlar Ve izler size yardımcı olacaktır.