Gönderen Konu: 17 ekim 2016 -5600 greft -istanbul  (Okunma sayısı 127265 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 17 ekim 2016 -5600 greft -istanbul
« Yanıtla #225 : 09 Mayıs 2017, 01:11:22 »
Valla ne denir ki. Sizin tabirinizle "merdivenaltı" olan biyerin böylesine başarılı bir ekim yapması... helal olsun

Eywalla jokey... ilk yorumlardaki "merdivenaltı" tabirini hangi sebeplerden dolayı dile getirdiğimi son mesajlarımda açıklamış idim.Aslında merdivenaltı durumu Türkiye'de ki birkaç Ekim merkezi dışındaki tüm merkezlerde aynı..Durum böyle olunca, genelleme gözönüne alınırsa merdivenaltı değilmiş Aslında.
Ha bu işi ben yapıyor olsam, geçimimi bu işten kazanıyor olsam bu işi bu şekilde mi yaparım? Tabi ki hayır. Bir Koray hoca gibi , bir hasson @Wong gibi yaparım...hatta daha iyisini yaparım.. süreç öncesi planlamasından tut, süreç sonrası psikolog desteğine kadar tam teşekkülü yaparım.Alayına gel ekeriz diyip hayal satmam, acıda olsa gerçeklerle yüzleştirir hastayı her duruma hazırlar mutlu sonla kapattırıım bu defteri.Aksi olduktan sonra, 10.000 greft ekip 20.000 saç çıkartsan ne olur? Amaç mutlu olmak tatmin olmak ise bunun ucu çok açık. Kimi dik dik çıkmış yönsüz kıllar ile mutlu iken, kimisi mercekle görülebilecek kadar açıklığı ile mutsuz.

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #226 : 10 Mayıs 2017, 02:09:13 »
Abi bu şekilde yanlardan kısaltmak daha çok yakışıyor:) donör gayet iyi görünüyor

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #227 : 10 Mayıs 2017, 12:12:38 »
Abi bu şekilde yanlardan kısaltmak daha çok yakışıyor:) donör gayet iyi görünüyor

eywalla , yanlar uzayinca gozler kiyasa gidiyor, ustler daha bir seyrek gozukuyor:D mumkun mertebe kisa tutmayi dusunuyorum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #228 : 14 Mayıs 2017, 23:35:47 »
7. Ayın dolmasına günler kala...
Bir çok forumdaşın merak konusu olan bir konu hakkında bilgi paylaşmak gereği duydum.Zamanında özellikle 120-150.günlerde benimde cevabını öğrenmek istediğim tecrübeli Arkadaşlardan fikir talebinde bulunduğum bir konu.
7.ayda hala çıkışlar devam edecek mi? Çıkış gözlemlemiyorum, nasıl olurda Şuan ki halimden daha iyi bir görüntüye sahip olacak?
Evet arkadaşlar 7.ayda halen çıkışlar olabiliyor, çok çok az da olsa yeni çıkışları görebilirsiniz(bir mercek yardımı ile fotoğraf çekmeniz gerekecek yada makro cekim özellikli bir kamera ile.
7.aya girer iken kendi kafamdaki saçlarımın yakından çekilmiş bir kaç fotoğrafı ile bu konuyu daha anlaşılır hale getirmek istedim. Çıkışlar %95-97 oranında tamamlanmış gibi duruyor Fakat asıl olay aralardaki hacimsiz tüy kıvamındaki kıllar, Şuan için çığlak gözle özellikle güneş altında bu kıllar etkisiz eleman ancak bir kaç daha geçipte hacim kazanmayı başarırsa örtücülük ve yoğunluk anlamında ciddi değer katacağı kesin.
Bu noktada dikkat edilmesi gereken husus, bu inçe tüylerin hangilerinin Ekim öncesi orjinal saç , hangilerinin ekilmiş olan Ve hacimlenmeyi bekleyen tüyler olduğunun anlaşılabilmesi.Zira kendi sacınız ise Bunlar zamanla kalınlaşmak yerine zayıflamaya devam edip dökülecektir.Bu noktada biraz iyi bir gözlem yaparak , Ekim yönleri, kök kısımlarındaki lezyonlar Ve izler size yardımcı olacaktır.

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #229 : 15 Mayıs 2017, 00:21:13 »
Güzel bir çalışma olmuş 😊 Boşuna demiyorlar süreç 12-15 aya kadar sürer diye  bence bunlar ekimden kalan graftler Yeni çıkışa başlamış Dahada hacimlencek saçlar

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #230 : 15 Mayıs 2017, 10:51:01 »
Güzel bir çalışma olmuş 😊 Boşuna demiyorlar süreç 12-15 aya kadar sürer diye  bence bunlar ekimden kalan graftler Yeni çıkışa başlamış Dahada hacimlencek saçlar

Çıkarsa benimdir, çıkmaz ise çoktan gitmiştir:)
Uzatmaları oynuyorum artık, skora razı geldim bundan sonrası avaraj olacak:)

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #231 : 15 Mayıs 2017, 12:30:28 »
7. Ayın dolmasına günler kala...
Bir çok forumdaşın merak konusu olan bir konu hakkında bilgi paylaşmak gereği duydum.Zamanında özellikle 120-150.günlerde benimde cevabını öğrenmek istediğim tecrübeli Arkadaşlardan fikir talebinde bulunduğum bir konu.
7.ayda hala çıkışlar devam edecek mi? Çıkış gözlemlemiyorum, nasıl olurda Şuan ki halimden daha iyi bir görüntüye sahip olacak?
Evet arkadaşlar 7.ayda halen çıkışlar olabiliyor, çok çok az da olsa yeni çıkışları görebilirsiniz(bir mercek yardımı ile fotoğraf çekmeniz gerekecek yada makro cekim özellikli bir kamera ile.
7.aya girer iken kendi kafamdaki saçlarımın yakından çekilmiş bir kaç fotoğrafı ile bu konuyu daha anlaşılır hale getirmek istedim. Çıkışlar %95-97 oranında tamamlanmış gibi duruyor Fakat asıl olay aralardaki hacimsiz tüy kıvamındaki kıllar, Şuan için çığlak gözle özellikle güneş altında bu kıllar etkisiz eleman ancak bir kaç daha geçipte hacim kazanmayı başarırsa örtücülük ve yoğunluk anlamında ciddi değer katacağı kesin.
Bu noktada dikkat edilmesi gereken husus, bu inçe tüylerin hangilerinin Ekim öncesi orjinal saç , hangilerinin ekilmiş olan Ve hacimlenmeyi bekleyen tüyler olduğunun anlaşılabilmesi.Zira kendi sacınız ise Bunlar zamanla kalınlaşmak yerine zayıflamaya devam edip dökülecektir.Bu noktada biraz iyi bir gözlem yaparak , Ekim yönleri, kök kısımlarındaki lezyonlar Ve izler size yardımcı olacaktır.
  slm 11 .aydan sonra saci cikmis birisi olarak o kucuk saclarda uzar diyorum kardesim.Ayrıca sac ekimi sureci doktorlar 15 ay yada 18 aylik bir surec diyorlar 😉

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #232 : 20 Mayıs 2017, 20:37:04 »
Yine yeni bir bir merak konusu ile alakalı paylaşımla karşınıdayım.
Kellikten müZdarip bütün arkadaşların rahatsız olduğu Ve hangi mantıkla yapıldığını hala çözmüş olamadığım bir konu... giyim mağazalarının prova kabinlerinde neden tepeden 25000w Luk bir spot ısık ile aydınlatma gereği duyarlar?Ya adamlar para kazanmak istemiyor, yada saç dökülmesinden muzdarip bizler adamların hedef Pazarı içersinde değiliz.... o ısık olmasa ciroları en az %40 artacak haberleri Yok..
Neyse yıllarca bunu kafaya takmış biri olarak hazır kabine girince birkaç foto çekip paylaşım yapmak istedim..:)
Uzun süredir Kapalı ortamlardaki mutluluğum , yeni yeni açık güneşli havalardaki özgüvenim bu lanet kabine kadar:)
Not: herseye rağmen alışverişe ayırdığım bütçe Ekim sonrası öncesine nazaran %70 arttı..

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #233 : 20 Mayıs 2017, 20:43:31 »
su haldeki saçınız için sadece ön kısmı kaldırın orta ve tepeyi öne doğru kalsın tepedeki açıklık daha az görünür duruma gelir  :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #234 : 20 Mayıs 2017, 20:52:15 »
su haldeki saçınız için sadece ön kısmı kaldırın orta ve tepeyi öne doğru kalsın tepedeki açıklık daha az görünür duruma gelir  :)

Kabine gitmediğim sürece çok sıkıntı etmiyorum. Sadece kabin için ayrıca saç tarama zahmetine gitmek istemem açıkcası:)

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #235 : 20 Mayıs 2017, 20:56:05 »
dostum ister kabine git ister gitme sonuc  çok iyi :)

ekimsart

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #236 : 20 Mayıs 2017, 21:04:48 »

Kabine gitmediğim sürece çok sıkıntı etmiyorum. Sadece kabin için ayrıca saç tarama zahmetine gitmek istemem açıkcası:)

saçlar çok doğal, hayırlı olsun. :)

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #237 : 20 Mayıs 2017, 21:46:37 »
Sloocer, seni yakından görmüş biri olarak; saçların doğal ve sana da çok yakışmış. Sen kellik problemini artık geride bırakmışsın, darısı benim gibi ekim yaptırmayı düşünenlerin başına inşallah.

Müdür

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #238 : 20 Mayıs 2017, 22:33:39 »
Yine yeni bir bir merak konusu ile alakalı paylaşımla karşınıdayım.
Kellikten müZdarip bütün arkadaşların rahatsız olduğu Ve hangi mantıkla yapıldığını hala çözmüş olamadığım bir konu... giyim mağazalarının prova kabinlerinde neden tepeden 25000w Luk bir spot ısık ile aydınlatma gereği duyarlar?Ya adamlar para kazanmak istemiyor, yada saç dökülmesinden muzdarip bizler adamların hedef Pazarı içersinde değiliz.... o ısık olmasa ciroları en az %40 artacak haberleri Yok..
Neyse yıllarca bunu kafaya takmış biri olarak hazır kabine girince birkaç foto çekip paylaşım yapmak istedim..:)
Uzun süredir Kapalı ortamlardaki mutluluğum , yeni yeni açık güneşli havalardaki özgüvenim bu lanet kabine kadar:)
Not: herseye rağmen alışverişe ayırdığım bütçe Ekim sonrası öncesine nazaran %70 arttı..
Bu yazıyı okduktan sonra artık bizde denem kabinlerine 25000w Luk bir spot ısık  aydınlatmayı kafaya takarız...Sahi bende hep asansöre bindiğimde lambayı kafaya takardım ;D

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #239 : 20 Mayıs 2017, 22:51:52 »
Ekiminizi Ben begendim hocam. Yaşınız olduğundan çok daha genç göstermiş. Saç çıkışları  1 yıl devam eder, ona emin olabilirsiniz. Olmazsa bile saçlar hacim kazanınca çok daha iyi olacak hiç merak etmeyin. Kelliğe bir arkadaşımız daha vede etti hayırlısı olsun. :)

Facebook Twitter Instagram