Gönderen Konu: 17 ekim 2016 -5600 greft -istanbul  (Okunma sayısı 127306 defa)

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 17 ekim 2016 -5600 greft -istanbul
« Yanıtla #196 : 03 Mayıs 2017, 09:20:55 »
abi en son 22 nisanda foto paylaşmışsın. yani 15 günde bile baya geliştiğini görüyorum. özellikle sol ön tarafın biraz boş kalmıştı.orası da yavaş yavaş kapanıyor. gerekli açıklamayı yaptın zaten.1 yıl beklemek lazım. açık konuşmak gerekirse umut ışığı oldun. önceki dönemlerde çok büyük bir beklentinin olmadığını söylüyodun ama beklentilerin inceden karşılanıyor gibime geliyor. kanımca 2.bir ekim olayına kalkışmayacaksın zira her geçen hafta gelişim devam ediyor. hayırlı olsun.

berken

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #197 : 03 Mayıs 2017, 12:53:22 »
Adam karizma yav ;) güzel olmuş daha güzel olur inşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #198 : 03 Mayıs 2017, 13:23:42 »
Yakışıklı olmussun kardeşim :) kilo almıssın sen ama :)
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2017, 14:09:14 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

sceptic

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #199 : 03 Mayıs 2017, 13:36:24 »
hayırlı olsun resmen devrim niteliğinde senin için. Benimkide fiyasko.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #200 : 03 Mayıs 2017, 15:59:20 »
Yakışıklı olmussun kardeşim :) kilo almıssın sen ama :)

Öyle deme yaw eski haliminde ayrı bir güzelliği vardı:p
Buarada kilo verdim, bıyıklardan sanırım yüzüm toplu.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #201 : 03 Mayıs 2017, 16:02:39 »
Usta kafanda saçın yoksa zengin olacaksın fabrikator falan eğer zengin degilsen saçın da yok ise hiç bir sekilde giderin olmaz bu sadece hatun meselesi değil herşey icin gecerlidir bunu unutmayın😀

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #202 : 03 Mayıs 2017, 16:49:04 »
Çok güzel gelismeler olmus vaktiniz olduğunda gunes altinda resim atarsaniz diğer fotografinizla da kiyaslama yapılabilir.ortalama 6-8 yaş gençleştiniz gibi.
Tabiki açıkalan güneşte çok inçe gözüküp yoğunluk sağlayan saç TElleri hiç yokmuscasına bir tavır sergiliyor.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #203 : 03 Mayıs 2017, 17:03:28 »
abi en son 22 nisanda foto paylaşmışsın. yani 15 günde bile baya geliştiğini görüyorum. özellikle sol ön tarafın biraz boş kalmıştı.orası da yavaş yavaş kapanıyor. gerekli açıklamayı yaptın zaten.1 yıl beklemek lazım. açık konuşmak gerekirse umut ışığı oldun. önceki dönemlerde çok büyük bir beklentinin olmadığını söylüyodun ama beklentilerin inceden karşılanıyor gibime geliyor. kanımca 2.bir ekim olayına kalkışmayacaksın zira her geçen hafta gelişim devam ediyor. hayırlı olsun.

Yaş 34.. dökülme 40 a kadar dewam eder..yani kısa vadede olmasada bir Ekim daha olacak gibi serhanİzmir gibi yaşıkıklılığımızı korursak 40 dan sonra bir Ekim daha patlatırız.Göt göbek salarsak zaten gerek Yok der gezeriz kelli felli

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #204 : 03 Mayıs 2017, 17:32:20 »

Yaş 34.. dökülme 40 a kadar dewam eder..yani kısa vadede olmasada bir Ekim daha olacak gibi serhanİzmir gibi yaşıkıklılığımızı korursak 40 dan sonra bir Ekim daha patlatırız.Göt göbek salarsak zaten gerek Yok der gezeriz kelli felli

:):) yok be abi. bu saatten sonra sen kellik defterini kapattın. 40 tan sonra en fazla seyrek saçlı olursun. doğru mu düşünüyorum sende böyle mi düşünürsün bilmem ama, saç ekiminde 5.ay itibariyle sosyal medyaya attığın saçlar sırıtmıyorsa,saç çizgisiyle beraber hoş görünüyorsa o ekim başarılıdır diyorum ben.çünkü insanlar gerçekten saç ekiminde çok büyük beklentiye kapılıyorlar.yanlış bu.açıklığı orta seviye ve daha büyüğü olanlar hiçbir zaman burak özçivitin saçlarına sahip olamazlar diye düşünüyorum. bana göre türkiyede koray erdoğan dışında kime ektirirsen ektir sonuç birbirine yakın olur. (muttalip keser demiyorum zira kendisi 2000 greftin üzerine çıkmıyor o yüzden başarılı değilmi bilmiyoruz). koray erdoğana da herkes gidemiyor açıkçası. türkiye şartlarında ortalama 1700 tl maaş alındığını öngürürsek kimse 40 bin tl bir saç ekimi için aşırı lüks. bu yüzden insanların beklentilerini orta seviyede tutup, 6.ay itibariyle saçlarını tarayıp,şekil veriyorsa bu iş tamam. iş te örnek sen. şuan senin bu saçlarını çok büyük bir kesim seve seve kabul eder. sen ne dersin üstad

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 03 Mayıs 2017, 19:43:59 »
geçen güneş altında ki resminize göre gelişme baya olmuş. 3-4 ay daha gelişmeler olursa baya memnun edici olacak.siz de yırttınız sıra bize geliyor:)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #206 : 03 Mayıs 2017, 20:03:11 »

:):) yok be abi. bu saatten sonra sen kellik defterini kapattın. 40 tan sonra en fazla seyrek saçlı olursun. doğru mu düşünüyorum sende böyle mi düşünürsün bilmem ama, saç ekiminde 5.ay itibariyle sosyal medyaya attığın saçlar sırıtmıyorsa,saç çizgisiyle beraber hoş görünüyorsa o ekim başarılıdır diyorum ben.çünkü insanlar gerçekten saç ekiminde çok büyük beklentiye kapılıyorlar.yanlış bu.açıklığı orta seviye ve daha büyüğü olanlar hiçbir zaman burak özçivitin saçlarına sahip olamazlar diye düşünüyorum. bana göre türkiyede koray erdoğan dışında kime ektirirsen ektir sonuç birbirine yakın olur. (muttalip keser demiyorum zira kendisi 2000 greftin üzerine çıkmıyor o yüzden başarılı değilmi bilmiyoruz). koray erdoğana da herkes gidemiyor açıkçası. türkiye şartlarında ortalama 1700 tl maaş alındığını öngürürsek kimse 40 bin tl bir saç ekimi için aşırı lüks. bu yüzden insanların beklentilerini orta seviyede tutup, 6.ay itibariyle saçlarını tarayıp,şekil veriyorsa bu iş tamam. iş te örnek sen. şuan senin bu saçlarını çok büyük bir kesim seve seve kabul eder. sen ne dersin üstad

5.ayda aşagı yukarı belli oluyor gerçekten, sadece inçe tüyümsü saçlar yanıltıcı olabiliyor, onların hacim kazanarak doygunluk verebileceğini insan pek idrak edemeyebilir o psikoloji ile.
50 -60 bin değer  Değmez konusu biraz göreceli çünkü bu işin maliyetinden yola çıkarsam ederi maksimum 3000 TL ama sana kattığı değeri göz önüne alırsan 60.000'de 100.000 de verilir bu tamamen imkan ile alakalı.çünkü Ürün ya da hizmet satın almıyorsun kıyas  götürecek bir durum yok ortada o yüzden değer mi bu para değmez mi çok yoruma açık değil.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #207 : 03 Mayıs 2017, 20:14:06 »
geçen güneş altında ki resminize göre gelişme baya olmuş. 3-4 ay daha gelişmeler olursa baya memnun edici olacak.siz de yırttınız sıra bize geliyor:)

Yırttık galiba:)
Sabah kalkıyorum, topik miş, spreymiş, havada yagmur varmışmış derdim Yok.Buda yetiyor " iyiki ektirmişim "demeye.
Birazda beklenti işi bu işler , beklenti büyük ise, realistic yaklaşamıyorsan , duygusal sebeplerden kendine torpil yapıyorsan (aslında açıktığım çok değildi) diye, bu işten memnun kalmak pek mümkün degil.Amac eski dogal saçlara yakın bir görüntüye  kavusmaksa ektirmeden önce 10 kişinin fikrini alıp objektif bir degerlendirme yapmak zorundasın.Kafa kel, donör var-yok arası , dökülme devam ediyor ama finast kullanmam diyorsun, o kafaya doktor ne yapsın?
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2017, 20:26:52 Gönderen: sloocer »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #208 : 03 Mayıs 2017, 22:10:24 »
hayırlı olsun resmen devrim niteliğinde senin için. Benimkide fiyasko.

Devrim olmasada, iyi bir değişiklik diyebiliriZ.

Guzel olmus kardesim gule gule sekil ver 😀

Tesekkurler

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #209 : 04 Mayıs 2017, 13:16:10 »
Eski sayfalarda patlastigin bi foto vardi onun saclarini gordukten sonra burda ektirmeye karar verdim demistim suan o kisiden daha iyi oldu saclarin :) dedigin gibi senin surec 12.aya kadar devam eder ön iclerde bosluk var (net paylasim yaptigin icin belli oluyor) ilerleyen surecte oralarda doldugu zaman bu ekim tamamdir.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Facebook Twitter Instagram