Gönderen Konu: 17 ekim 2016 -5600 greft -istanbul  (Okunma sayısı 127295 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 17 ekim 2016 -5600 greft -istanbul
« Yanıtla #180 : 22 Nisan 2017, 16:31:03 »
Ekım başarılı olmaya başladı .. sıklassa çok daha iyi olucak

tesekkurler hintell
cok sikilascagini cok beklemiyorum.sonucta 5600 greft %25 fire verse 4200 gref yapar, ekim yapilan alanin 180-200cm2 oldugunu gozonune alirsak hic sac olmayan bolgelerde 20-22 greft/cm2  sonuc yaparki bu durumda cok sik bir ekim beklentisine girmemek lazim.
cok ince tuy seklinde uzayan ozelikle sol kisimdaki alandaki tuyler sac kivamina gelirse daha mutlu olurum.
evet gerçekci bir hesaplama ama ben daha sıklaşacagını düşünüyorum o saçların arasında en az %20 %25 tüy vardır onlarda saç kıvamına gelince daha oturucak senin sürecin 12 ay sonuna kadar devam edicek Tahminim bu yönde.. bu arada bu beyaz saç sıkıntısı bende de var yanlarda bunun için süreç sonunda siyah fıs fıs boyalar var günlük kullanım için yanlara hafıf sıkmayı düşünüyorum:) basit ve kullanıslı

fis fis seklindeki kozmetik urunler cok homojen bir goruntu olusturmuyor, eger beyaz sactan rahatsiz isen sana tavsiyem sac cilasi denilen bir urun var, boya degil orjinal sac rengine hic dokunmuyor beyaz saclari siyaha yakin bir griye dondurerek cok dogal bir goruntu olusturuyor.1-2 ayda 1 kere 10-15 dakika bekletmen yeterli.
bir diger urun ise JUSTFORMEN tarzi sadece beyaz saci boyayan urunler, 5 dakikalik bir kullanim ile hafta 1 kere yapman yeterli gelecektir.Dedigim gibi boyar madde ile tum saci renklendirmek cok yapay bir secim.DOgallik icin bu belirttigim urunleri kullanmani tavsiye ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #181 : 22 Nisan 2017, 16:47:21 »
Ekım başarılı olmaya başladı .. sıklassa çok daha iyi olucak

tesekkurler hintell
cok sikilascagini cok beklemiyorum.sonucta 5600 greft %25 fire verse 4200 gref yapar, ekim yapilan alanin 180-200cm2 oldugunu gozonune alirsak hic sac olmayan bolgelerde 20-22 greft/cm2  sonuc yaparki bu durumda cok sik bir ekim beklentisine girmemek lazim.
cok ince tuy seklinde uzayan ozelikle sol kisimdaki alandaki tuyler sac kivamina gelirse daha mutlu olurum.
evet gerçekci bir hesaplama ama ben daha sıklaşacagını düşünüyorum o saçların arasında en az %20 %25 tüy vardır onlarda saç kıvamına gelince daha oturucak senin sürecin 12 ay sonuna kadar devam edicek Tahminim bu yönde.. bu arada bu beyaz saç sıkıntısı bende de var yanlarda bunun için süreç sonunda siyah fıs fıs boyalar var günlük kullanım için yanlara hafıf sıkmayı düşünüyorum:) basit ve kullanıslı

fis fis seklindeki kozmetik urunler cok homojen bir goruntu olusturmuyor, eger beyaz sactan rahatsiz isen sana tavsiyem sac cilasi denilen bir urun var, boya degil orjinal sac rengine hic dokunmuyor beyaz saclari siyaha yakin bir griye dondurerek cok dogal bir goruntu olusturuyor.1-2 ayda 1 kere 10-15 dakika bekletmen yeterli.
bir diger urun ise JUSTFORMEN tarzi sadece beyaz saci boyayan urunler, 5 dakikalik bir kullanim ile hafta 1 kere yapman yeterli gelecektir.Dedigim gibi boyar madde ile tum saci renklendirmek cok yapay bir secim.DOgallik icin bu belirttigim urunleri kullanmani tavsiye ederim.
tamam bır araştırayım ıyı oldu soyledıgın ama 6 ay sonra artık:)
Global Moderator

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #182 : 22 Nisan 2017, 19:09:40 »
Geçmiş olsun. Ekim performansı için 7/10 demişsiniz ama donörün durumu ve çıkan saçlara bakınca, ve bu  ekimin sizin deyiminizle merdivenaltı bir yerde doktor olmayan kişilercl tarafindan yapıldığını düşününce, bence 10/10. ☺ cidden başarılı bir ekim olmuş.
🏇🏇

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #183 : 22 Nisan 2017, 19:49:47 »
Geçmiş olsun. Ekim performansı için 7/10 demişsiniz ama donörün durumu ve çıkan saçlara bakınca, ve bu  ekimin sizin deyiminizle merdivenaltı bir yerde doktor olmayan kişilercl tarafindan yapıldığını düşününce, bence 10/10. ☺ cidden başarılı bir ekim olmuş.

Eywalla jokey.. darısı sana , sana ne zaman ekicez?ekim yaptırmadıgı halde forumda bu kadar zaman geciren birine kim Ekim yapacak onu düşünüyorum. Way ekenin haline şimdiden acıdım:)

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #184 : 22 Nisan 2017, 20:10:19 »

Eywalla jokey.. darısı sana , sana ne zaman ekicez?ekim yaptırmadıgı halde forumda bu kadar zaman geciren birine kim Ekim yapacak onu düşünüyorum. Way ekenin haline şimdiden acıdım:)

Abi bu forum olsaydı ben geçen sene ekim yaptıracaktım. Zekeriya Kul da karar kılmıştım. Ama forumda zaman geçirdikçe bilgilendim. Önce manuel alımın çok önemli olduğunu gördüm. Sonra da manuel ali yapan yerleri kıyasladım. Birçok ekim sürecini takip ettim. 1 yıl geçti ☺iyi ki de geçmiş. Dedigim gibi fazlasıyla bilgilendim. Koray Erdoğan 6 ay finas kullanmamı istedi. 1 aya yakın oldu sanırım. Kullanıyorum  çok şükür olumsuz bir etki henüz görmedi. Kısmet olursa koray Erdoğan a ektireceğim ☺ pahali mı,  evet pahalı. Ama erkeğiz, en önemli süsümüz saçlarımız.  Ve ömür boyu kafamızda taşıyacağız. Ayıptır söylemesi bütçem de el veriyor. Bu sebeple tercihim koray hoca olacsk bir aksilik olmazsa
🏇🏇

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #185 : 22 Nisan 2017, 20:20:54 »

Abi bu forum olsaydı ben geçen sene ekim yaptıracaktım. Zekeriya Kul da karar kılmıştım. Ama forumda zaman geçirdikçe bilgilendim. Önce manuel alımın çok önemli olduğunu gördüm. Sonra da manuel ali yapan yerleri kıyasladım. Birçok ekim sürecini takip ettim. 1 yıl geçti ☺iyi ki de geçmiş. Dedigim gibi fazlasıyla bilgilendim. Koray Erdoğan 6 ay finas kullanmamı istedi. 1 aya yakın oldu sanırım. Kullanıyorum  çok şükür olumsuz bir etki henüz görmedi. Kısmet olursa koray Erdoğan a ektireceğim ☺ pahali mı,  evet pahalı. Ama erkeğiz, en önemli süsümüz saçlarımız.  Ve ömür boyu kafamızda taşıyacağız. Ayıptır söylemesi bütçem de el veriyor. Bu sebeple tercihim koray hoca olacsk bir aksilik olmazsa

Zaten bu saatten sonra Koray'dan başkası ekemez sana.Tabiri caiz ise işin bütün kaşarlıgını öğrendin burda "6.aydan sonra çıkar, 4. Ayda donör kendine gelir, bekle 1 seneye kadar çıkışlar devam eder, Ekim sacı sonuçta bukadar olur" gibi laflar sana yemez.Doğru karar vermişsin, Ekim sürecini bütün netliği ile burada paylaşmanı tavsiye ederim.Finas öncesi durumdan başlayarak arsivlemeye basla, finas kullanımı sırasında ki etki-yanetkileri iyi gözlemle. Senin gibi forumdan istifade etmek isteyen 100 lerce kişiye ışık tut.
Umarım emeğine değer gönlünce olur saçların.

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #186 : 22 Nisan 2017, 20:46:55 »
Teşekkür ederim ☺ o kadar çok süreç takip ettim ki, dediğin gibi tabiri caizse işin kaşarlığını öğrendim :) ektirir ektirmez hintell gibi tüm süreci en ince detayına kadar paylaşacağım. Bu foruma vefa borcumdur
🏇🏇

kuyumcu69

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #187 : 23 Nisan 2017, 15:10:58 »
Hayırlı olsun. Cesaretle doktor olmayan yere ekim yaptırmışsın ama sonuç iyi gidiyor. Zaten dr olan yerlerde de doktor yerine başkası ekim yapıyor

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #188 : 23 Nisan 2017, 17:03:15 »
Hayırlı olsun. Cesaretle doktor olmayan yere ekim yaptırmışsın ama sonuç iyi gidiyor. Zaten dr olan yerlerde de doktor yerine başkası ekim yapıyor

Tesekkurler dediğiniz doğru..
Benim bu Ekim işinden çıkarttığım özet
1.kalite Euro ile Ekim yapanlar
2.kalite 6000 lira Ve üzeri tl ile Ekim yapanlar
3.kalite isminin basında hair,este gibi takısı olan fabrikasyon Ekim yapan merkezler
4.kalite ise kampanya xxxx lira max greft + prp müessesemizden eşantiyon diyen merkezler...

Sonuç performans sıralamasıda bu şekilde:)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #189 : 23 Nisan 2017, 17:39:18 »

3.kalite isminin basında hair,este gibi takısı olan fabrikasyon Ekim yapan merkezler
4.kalite ise kampanya xxxx lira max greft + prp müessesemizden eşantiyon diyen merkezler...

kısmen katılıyorum bana göre ilhan serdaroğlu sibel ulusan ve serdar gökrem bu 3 doktor bunlar istisna değil..özellikle serdaroğlu ve gökrem ikiside yüzdeli  plastik cerrah sibel ulusanın da ektikleri çıkıyor allahı var... sadece plansız ve öne çoklu greft tercih ediyor ama kelsen saçlı yapıyor...o yüzden bu 3 hoca bence sonuç performans sıralamanda  2.madde bana göre..onun harici katılıyorum
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2017, 17:41:52 Gönderen: arkeolog »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #190 : 23 Nisan 2017, 19:08:46 »

kısmen katılıyorum bana göre ilhan serdaroğlu sibel ulusan ve serdar gökrem bu 3 doktor bunlar istisna değil..özellikle serdaroğlu ve gökrem ikiside yüzdeli  plastik cerrah sibel ulusanın da ektikleri çıkıyor allahı var... sadece plansız ve öne çoklu greft tercih ediyor ama kelsen saçlı yapıyor...o yüzden bu 3 hoca bence sonuç performans sıralamanda  2.madde bana göre..onun harici katılıyorum

Zaten bahsettigin hocalarda 3000 liraya ekmiyor ki. 5-6 bin civarı para alıyor Yani 2.sıra tanımına uyuyor:)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #191 : 03 Mayıs 2017, 00:27:02 »
6 ay 15 gün.

Merak ederdim sürekli 6. Aydan sonra yeni kazanımlar dewam ediyor mu diye, şuanda da merak eden arkadslar vardır mutlaka..
Evet arkadaşlar kazanımlar devam ediyor. 5.ay da atak yapıyor. 6.ayda da aynı ataklar devam ediyor.Bugun uzunca bir aradan sonra yakından kontrol ettim ve yeni gelenler var, diger saclara nazaran çok daha kısa olan ince tellerde sözkonusu.. multigreftler denildiği üzere 6.aydan sonraki dönemlerde baş gösteriyor.
Önceleri Merak edileceğini düşündüğüm diger bir konu hakkında da fikir vermek isterim ; ekimin en sıkıntılı motivasyonun en dipte olduğu dönem 4-5. Aylar... bu dönemlerin sonuna kadar beklenti içerisine girmeyin. Hele ki, KEEP tekniği gibi standart Ekim üstü Ekim'ler ile kıyas yapıp 5.6. Aylarda motivasyonunuzu kaybetmeyiniz.öyleki KEEP te travmaylar çok daha az olduğu için sonuçlar çok erken ve etkin olabiliyor.(özelden gelen çokça mesaja istinaden KEEP i örnek verdim,hintellin ekimini gören motivasyonunu kaybediyor)(maşallah diyelim)
 Sagital Slit ve normal ekimlerde travmalar çok daha fazla olduğunu düşünüyorum. Sanırım 1 seneye kadar yolu var bu işin...

Saygılar
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2017, 00:29:38 Gönderen: sloocer »

Ziyade11

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #192 : 03 Mayıs 2017, 00:55:28 »
Scooler sen sus saclarin konussun adli " mesajini aldilar sanirim, cok iyi katiliyorum sana, keep in touch diyorum bide .) masAllah

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #193 : 03 Mayıs 2017, 01:12:51 »
Scooler sen sus saclarin konussun adli " mesajini aldilar sanirim, cok iyi katiliyorum sana, keep in touch diyorum bide .) masAllah

Abi maksat bilgi paylaşmak, faide sağlamak.. mesaj ile sidik ile pek işiniz Yok.
Zaman emek harcıyoruz sadece 1 tek amaç için.Birileri okur istifade eder, karar aşamasında yada zorlu Ekim sürecinde motivasyonunu korur diye.
Yoksa sen beğenmişsin, beğenmediğini ifade etmişsin bana ne fayda.
(Aklıma fenomen bir video geldi YouTube ta izlemişsinizdir. "Mutluluğun formülü nedir sizce ?"-onu sen ne bilcen benlen karı bilir:) )

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #194 : 03 Mayıs 2017, 08:40:47 »
Çok güzel gelismeler olmus vaktiniz olduğunda gunes altinda resim atarsaniz diğer fotografinizla da kiyaslama yapılabilir.ortalama 6-8 yaş gençleştiniz gibi.

Facebook Twitter Instagram