Bi yuzde 30 daha hacim artisi olur ve sonuc bence tatmin edici olur. Simdiye kadar tum paylasimlarinda icten ve samimiydin neyse gorduklerin onu yazdin saclar neyse fotolarda onu paylastin. Olmusmu bence olmus bu saclar.
Teşekkür ederim gerçekten tek amacım zaten tarafsız ,net ,açıklayıcı paylaşımlarda bulunarak birilerine fayda sağlamak.Yok yüzünü hiç görmediğim tanımadığım birileri Benin fotoğrafını beğenmemiş , çok beğenmiş hiç bir önemi YÖK.Zaten fotoğraflar çok yanıltıcı olabiliyor 5 derecelik bir açı bile 1000-2000 greft farkettiriyor bazen.
O yüzden reel olmak kaidesi ile (kişinin kendini kandırma huyu yok ise) sonucu en iyi analiz edecek olan kişinin kendisidir. Kendisini her acı Ve her Işıkta binlerce kere inceleme şansı olan ile sanal ortamdaki 5 fotoğraf ile yorunlayacak olanın yorumları bir olabilirmi?
O yüzden herzaman dediğimiz üzere, önce kendi beğenecek ekimi insan kendini kandrmadan.
Ben beğendim mi? Yapabildiğim yorum, kötü deil.. Bu işi ben yapıyor olsa idim daha iyi yapardım orası kesin.(biraz detaycıyımdır)
İyi forumlar