Abi hayet iyi gözüküyolar.dahada güçlenicekler ve cıkıslar olablr tahmnm. Keyfini cıkar.
Yaptırıcak arkadaslara tavsiyelern varsa dinleriz
Tesekkurler umarım daha iyi olur..
Tavsiyelerim var tabi ki... Ekim yaptırıp memnun kalmamış herkez anlayabilir bu yazdıklarımı. Ekim yaptırmamış olanlar ise Eminim çok anlam veremeyebilir.
-Genelde Ekim için gezer durursunuz ama kararı verirken anlamsız bir şekilde oldu-bittiye denk getirirsiniz.Kesinlikle hızlı kadar vermeyin... sık eleyip dokuyun
-açıklığınız Ve bekletiniz ters orantılı bir dengede olsun, sonuçta bu işin matematiği var, adam ekeceği saçı marketten almıyor, sendeki saçı bir yerden bir yere taşıyor. Dönör zayıf kellik almış basını gitmişse müthiş beklentiye girilmemeli.
-kesinlikle bu işin para ile pul ile tartılır bir tarafı yok, ucuzmuş , kampanya varmış, adam bir seferde 16.000 greft ekecekmiş" gibi vaadlerden hızla kaçarak uzaklaşın.
-Saç dökülmesinin en agresif olduğu yaşlar genellikle 27-35 olduğunu unutmayın, kayıplarımızın 40 lara kadar dewam edeceğini göz ardı etmeden bir sonraki ekimi düşünerek donörü iktisatlı kullanın.
-Ekim işi İnan'ın hiç zahmetli bir iş degil, gerekirse 3 kere yaptırın ama kesinlikle 3000 greft üzeri Ekim'lerden uzak durun...
-Mümkünse manuel alım yapan bir ekimci seçin, mümkün degilsede donöre gereken duyarlılığı gösterecek ekimci tercih edin.
-manuel FUE , micromotor FUE,peruktan, lateral Slit , sagital Slit, Choi kalemi, iğne ile kanall açma, cm2 de ki saç yoğunluğu,fut.... bu kelimelerin ne anlama geldiğini bilmeden kesinlikle bir ekim merkezi ile görüşmeye gitmeyin.
-para bu işte düşüneceğiniz son şey olsın.
-"bu işte en iyisi benim" kelimesi maalesef bu sektörde çoook kolay ağıza alınıyor.Adamlar gözünüzün içine baka baka "20 senedir ekiyorum, 4000 den fazla Ekim yaptım, benden iyi alım yapan Yok, en iyi ekimci benim, Türkiye'de bu işi ilk ben yaptım" cümlelerini kurabiliyorlar.. dikkat edin.
- kesinlikle ve kesinlikle Ekim yaptırmış en az 20 kişiyi canlı görün öyle karar verin...
Biraz uzun oldu ama bence birkaç kişi okuyup istifade etse bile değer...
Bu iş emek, özen işi arkadaşlar... az paraya çok emek olmuyor maalesef..
Sağşıcakla