Gönderen Konu: 17 ekim 2016 -5600 greft -istanbul  (Okunma sayısı 127287 defa)

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 17 ekim 2016 -5600 greft -istanbul
« Yanıtla #120 : 01 Şubat 2017, 16:29:35 »
Hızlı geçmek?
Mesajımda seni rahatsız eden birşey mi var ki, hemen argoya dönmüşsün? Saçlarının durumunun zaten birçoğumuza nazaran iyi halde olduğunu yazdım , üzerine zaten bu işin en zirvesinde olan bir hekime ekim yaptırmıssın, senin adına mutlu oldum.
Bunun üzerine niyetin ne ki, hızlı geçeceksin, şunu yapacaksın gibi nezaket kurallarının dışında kelimeler kullanmayı tercih ediyorsun?
Mesajımı yanlış algılandığını düşünerek, niyetinin kötü olmadığını varsayıyorum. Nezaket kuralları çerçevesinde yine tekrarlıyorum "saçlarının eski hali bile iyiymiş, Eminim operasyonun ardından bir önceki mesajındaki arkadaştan daha güzel saçların olacaktır"
Pardon ben yanlıs anlamışım o kısmı argo degılde benım için sıradan bır kelıme aslında o süreklı kullanırım agız alışkanlıgı. Tesekkur ederim iyi dileklerin icin umarim senin ekiminde seni cok  mutlu eder.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #121 : 01 Şubat 2017, 16:34:10 »
Hızlı geçmek?
Mesajımda seni rahatsız eden birşey mi var ki, hemen argoya dönmüşsün? Saçlarının durumunun zaten birçoğumuza nazaran iyi halde olduğunu yazdım , üzerine zaten bu işin en zirvesinde olan bir hekime ekim yaptırmıssın, senin adına mutlu oldum.
Bunun üzerine niyetin ne ki, hızlı geçeceksin, şunu yapacaksın gibi nezaket kurallarının dışında kelimeler kullanmayı tercih ediyorsun?
Mesajımı yanlış algılandığını düşünerek, niyetinin kötü olmadığını varsayıyorum. Nezaket kuralları çerçevesinde yine tekrarlıyorum "saçlarının eski hali bile iyiymiş, Eminim operasyonun ardından bir önceki mesajındaki arkadaştan daha güzel saçların olacaktır"
Pardon ben yanlıs anlamışım o kısmı argo degılde benım için sıradan bır kelıme aslında o süreklı kullanırım agız alışkanlıgı. Tesekkur ederim iyi dileklerin icin umarim senin ekiminde seni cok  mutlu eder.

Buarada o fotodaki arkadaşın forumda linki varmı? Efsane sonuç almış, ben göremedim forumda?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 02 Şubat 2017, 02:01:47 »
105. Gün fotolar

Fotolar gün ışığında çekildi.bugun itibari ile sanki saçlarda bir kıpırdama var gibi.3-5 tanede olsa çok kısa saç tellerini görebiliyorum.hoş gerçi bir aynı gün içersinde farklı açılardan çektiğim farklı fotolarda çok farklı sonuçlarmış gibi görünebiliyor.yanıltıcı olmaması açısından mümkün mertebe açıklıkların en net gözüktüğü açılardan çekmeye çalışıyorum.

Hakkımızda hayırlısı..

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 08 Şubat 2017, 19:30:33 »
4 aya az kaldı...
Bugün itibari ile saçlarımın koyulaştıgını farkettim. Bugun itibari ile 1 ay içersinde çıkışlar olacağını tahmin ediyorum.umarım  açık olan yerlerden çıkışlar olur..

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 08 Şubat 2017, 20:48:05 »
Evet bariz bir şekilde koyulasmis hacimlendiği için midir acaba

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 08 Şubat 2017, 21:05:36 »
Biraz gün ışığı ilede alakalı olabilir, birde kestirdim bugün saçları kısa sac biraz daha sağlıklı duruyor.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 20 Şubat 2017, 00:09:42 »
An itibari ile 120. Gün.
Hava 20 C ve güneşin tavan yaptığı bir öğle vakti çektiğim fotolar ekte.
Gidişat ile alakalı olarak şuanki durumdan çok memnun olduğumu söyleyemem.Bana kalırsa şok dökülmeden sonra %10 dan daha fazla bir çıkış gözlemlemedim, sol taraf ciddi seyrek ve içimden bir ses daha fazla çıkış olmayacağını söylüyor. Diğer bir ses ise dinleme onu yalan söylüyor 6.ayda paralayacak diyor.Açıkcası sıkıntılı bir durum.Boşluklara bakınca hiç çıkacakmış gibi kökler görmüyorum.
Neyse arkadaşlar 120. Gün son durum bu şekilde. Suratımın şekli için kusura bakmayın, güneşe karşı olduğu için biraz şekilsiZ:)

Emresimsek43

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 20 Şubat 2017, 01:47:45 »
Abi dur daha 4 ay olmuş daha sıkılaşır no panik.  6. Ayda yine resim at bilgilendir bizide

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 20 Şubat 2017, 01:53:55 »
Bence iyi duruyor.bu forumda 8. aya kadar pek bi gelisme gormeyen  hatta gidip odedigi ücreti bile geri almayi düşünen birini okumustum.fakat 12.aydan sonra saclari muaazzam bir gelisme gostermisti.bu arada dediğin gibi sol taraf daha seyrek duruyor gibi.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 20 Şubat 2017, 02:07:24 »
Walla başkası dese 120. gün durum bu şekilde diye , söyleyeceğim tek şey "gayet iyi sabret 120 gün için normal".
Ama benim için farklı bir durum sözkonusu , ben yakından sürekli incelediğim için kendi durumumu neredeyse Emin gibiyim Yen'i çıkış olmayacagından. Çünkü kafa derimde en ufak bir gözenek , saç kökü felan gözlemlemiyorum.
Umarım yanılırım .. bütün gelişmeleri sizinle paylaşacağım...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 20 Şubat 2017, 11:37:34 »
Bana göre sag  taraf sol tarafa göre geriden gelıyor bu herkesde olan bir sorun ama 7 8 aylarda eşitlenıyor sanırım bu kan dolaşımıyla alakalı bır durum bence henuz sürecin için cok erken ve 4 ayda çıkıs olduysa çok daha iyi olucaktır  süreç sonuna kadar iyi bir görüntünün ardından iyi bir dr ye revizyonla çok daha iyi bir hale getirebilirsin donörün iyi durumda senın manuel seklinde eşitleyerek  yönlerde sıkıntı devammı ? Yoksa daha iyimi ?
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2017, 11:39:41 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 20 Şubat 2017, 12:17:55 »
Bana göre sag  taraf sol tarafa göre geriden gelıyor bu herkesde olan bir sorun ama 7 8 aylarda eşitlenıyor sanırım bu kan dolaşımıyla alakalı bır durum bence henuz sürecin için cok erken ve 4 ayda çıkıs olduysa çok daha iyi olucaktır  süreç sonuna kadar iyi bir görüntünün ardından iyi bir dr ye revizyonla çok daha iyi bir hale getirebilirsin donörün iyi durumda senın manuel seklinde eşitleyerek  yönlerde sıkıntı devammı ? Yoksa daha iyimi ?

Umarım öyle olur hintell.
Yönlerde aslında hem sıkıntı var hem yok...söyle anlatayım ekimcinin dediğine göre 2 aydan itibaren elinle sıvazlayarak yönü tayin etmen mümkün bilgisi verilmişti bana. Bende ilk haftalardan bu yana saç tarama şeklinde yön verdim. İşin komik tarafı çıkan saçların yönü benim sAcımı taradıgım şekilde Oldıu. Saç kuru iken beni rahatsız eden birşey yok( ekimcinin bunu kasıtlı olarak saç şeklime göre dik ve ortada birleşecek şekilde Ekim yapabilecek kabiliyette olduğunu sanmıyorum) ama duş alıp havlu ile kurularken bırakıncada doğal sacım gibi önüme düşmüyor. Ekim sacının sert olması ilemi alakalı yoksa ekimci çim adam modelimi yaptı İnan şüpheliyim.
Revizyon ekimi için haklısın , donörüm 5600 greft olmasına rağmen hiç yıpranmadı desem yeri.sık sık 2 numara yaptırıyorum 4. Haftadan itibaren berberim yakından incelemesine rağmen herhangi bir farklılık gözlemlemiyor.. zaten benim bu ekimciyi tercih sebeplerimin başında microfue yi gerçekten temiz kullanması idi. 5600 ile kelliğin kabasını alır 3-5 seneye 2500 ilede ilerleyen kelliği revize etmek.
Tabiki revize gerekirse manuel alım yapan biryerde olacak..sonuçta son kursunu havaya sıkmak doğru olmaz..

eliascanetti

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 26 Şubat 2017, 22:24:01 »
donör alanın fotoğrafını ekler misin?

bak mesela benim böyle olsaydı ekilen saçlar hiç dert etmezdim emin ol. Maşallah güzel olmuş ekimin

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 26 Şubat 2017, 23:39:48 »
An itibari ile donor..
donör ile alakalı ilk haftalarda bile problem yaşamadım açıkcası, sen sordun diye 3 ay aradan sonra ilk defa fotosunu cektim.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 14 Mart 2017, 13:57:45 »
5 ay dolmasına birkaç gün kaldı.

Boşluklar var, flash lı dahi olsa iç mekan çekimleri tatmin edici ama bu yanıltıcı olmasın, güneşte özelliklede güneşin tepeden vurduğu saatlerde açıklıklar rahatsız edici.
Eken arkadasın dediğine göre çıkışlar devam edecek, çoklu greftlerin bir çoğu henüz çıkmamış , mevcut çıkanların diplerinde ise aynı kökten Yeni çıkışlar gözlemliyorum. açıklıklarda yeni çıkış Yok.
Donör ile alakalı en ufak bir sıkıntım olmadı, berberim dahi en ufak bir açıklık göremiyor.
Artışlar %20-30 daha olsa, 5-6 sne beni götürür bu Ekim diye düşünüyorum.Sonrasında ise 2. Bir Ekim manuel olarak 2-3 bin kadar ektirebilrim ümidindeyim.

Memnuniyet konusundan 6/10 puan verebilirim, keşke 3-4 bin üzeri bir Ekim planlamasaydım dediğim oluyor.

Facebook Twitter Instagram