Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: melanin - 12 Haziran 2019, 13:53:28Sloocer hep yorumlarını görüyorduk konunuda görmüş olduk yalnız serhan abi başta sert girmiş:)) ekiminde güzel olmuş saclar da beyazlıklarda var çok doğal olmuş dediğin gibi greft biraz fazla almışlarOlur öyle şeyler Serhan abi çok haklıydı.. şimdi daha iyi anlıyorum , ortalama altında bir Ekim yaşasaydım, Serhan abinin dediği gibi ağlanıp duruyor olurdum.Ben o donömde hiç alınmadım kızmadım yapılan kötü yorumlara hepsi benim iyiliğim için yapılan yorumlardı. Hoş şimdi piştik öğrendik işi biryerde vefa borcu bir yerde içimizdeki insan sevgisi diyelim uyarınca genç arkadaşları alınganlık yapıyorlar.. olsun gün gelir “sloocer “ abi başta çok yüklenmişti ama dediği doğruymuş derler.
Sloocer hep yorumlarını görüyorduk konunuda görmüş olduk yalnız serhan abi başta sert girmiş:)) ekiminde güzel olmuş saclar da beyazlıklarda var çok doğal olmuş dediğin gibi greft biraz fazla almışlar
iyi geyik muhabbeti yaptınız he.sloocer kaportacı yapalım senin niki,böyle arada hasarlı olanlara küçük rötüş için sana gönderelim ekimde
Bu ekim patlamış
Alıntı yapılan: Mert35 - 13 Haziran 2019, 09:27:58Bu ekim patlamış 3 sene oldu aq yeni mi anladın junior Sloocer:)
Nerden nereye.. biraZda kilo vermişim sanırım