Bu klasik eserler foruma her yeni gelene mutlaka okutulmali Ben de yeni goruyorum, cok basarili tebrikler. Ekim merkezi belli degil mi hala? Bence ortada merkez filan olmayabilir, sloocer reis kendi evinin balkonunda bi kac arkadasina ektirmis olabilir
İtirafta bulunmak istiyorum yıllardır gizleyerek siz forumdaşlara haksızlık ettiğim kanaatindeyim.
Arkadaşlar günlerden cumartesi bir klüp çıkışı kafamız güZel iken sizinde yakınen tanıdıgınız bir arkadaşımın gazı ile evin salonunda kendimiz ektik saçları. Alım ve ekimi arkadaşım yaptı bende o arada greftleri ayırıyor idim. Kafamız güzel olduğu için 2000-3000 greft diye niyetlendiğimiz ekimi 5600 greft ile sonlandırdık.
Alet edevat olarak spahire blade kullandık. Sarf malzemeleri arkadaşım daha önce ekim yaptırdığı merkezden yürütmüş, kısıtlı imkanlarla hallettik bir şekilde.. anestesi yerine chivas (sek az buz) ve vodka redbull kullanmıştık... zaten ekim bitmeye yakın sızmışız.. yani çıraklık eserimiz ..
Şimdi merakla Arkadası merak ettiniz, artık dayanamıyorum itiraf ediyorum HİNTELL ekti saçlarımı:)