Gönderen Konu: 17 ekim 2016 -5600 greft -istanbul  (Okunma sayısı 127124 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 17 ekim 2016 -5600 greft -istanbul
« Yanıtla #16 : 20 Ekim 2016, 11:09:57 »
Selamlar saç ekimin hayırlı olsun . Önlere ekilen saçlarının yönleri ne olur bilemiyorum ancak onlar tutucaktır .Önemli olan üstlere ekilen saçların tutması kaldı ki bu zaten en zor kısmı kan dolaşımının en az olduğu bölgeler üstler.
5600 greft epey iddaalı bir rakam kendi saçlarında varmış onlar zarar görmemişlerdir umarım.

Donör alana gelince kök aldıkları kulak arkası bölgeyi çok öne taşımışlar nerdeyse şakaklarına yaklaşmışlar .

Bu saç alınan güvenli bölgenin özelliği ekim için aldıkları köklerin dökülmeye kodlanmamış olması umarım bu bölge haricinde olan yerlerden alınıp ekilen saçlarını kaybetmezsin .

Moralini bozmak gibi oldu yazdıklarım.
Ben kaybedeceğini düşünmüyorum adamlar sakaldan ekim yapıyorlar göğüs kılından ekim yapıyorlar o güvenli bölge dışına taşıyorlar ve çıkıyor bu kıllar.
O zaman senin saçların neden çıkmasın ?

Umarım çıkar teşekkürler iyi Dileklerin için, aynı kaygıları bende taşıyorum, hatta acık acık mevcut sacları unut zaten onlar gidici takma kafana onların %20 sini ekimde kaybettin kalanınıda bi kaç seneye kaybedeceksin zaten gibi bir açıklama yaptı eken eleman.

Cıkacak saç oranınada %90 falan demiyor %70 çıkarsa Mutlu olursun 7 yıldır bu işin içindeyim %85ler falan yalan kayıp en az %25-30 olur ekimlerde diyede beklenti çıtasını iyice düşürdü.

Acaba kendince beklentiyi düşürüp sonuca tav olmam adına taktikmi yapıyır bilmiyorum ama tek tesellim daha once yapmıs oldugu arkadaşlarımın ekim sonuçları.

Tesekkurler iyi Dileklerin için

bonedriven

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 20 Ekim 2016, 13:40:45 »
hic gerek yokken resmen deney yapmissin.umarim iyi bir sonuc alirsin.

KuruKafa

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 20 Ekim 2016, 13:57:04 »
Aslında bakma iyi iş çıkarmış bence kayıp o kadar fazla olmayacaktır ama yinede prp yaptırman iyileşmeye faydalı olabilir kayıplarıda azaltıcaktır.Hatta biraz tuzlu ama vitamin takviyeli prp yapıyorlar herkeste iyi sonuç veriyormu bilmiyorum ama bazı insanların kendi saçlarını çok iyi şekilde canlandırmış. Zaman kaybetmeden bunları uyguluyabilirsin.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 20 Ekim 2016, 14:11:14 »
Aslında bakma iyi iş çıkarmış bence kayıp o kadar fazla olmayacaktır ama yinede prp yaptırman iyileşmeye faydalı olabilir kayıplarıda azaltıcaktır.Hatta biraz tuzlu ama vitamin takviyeli prp yapıyorlar herkeste iyi sonuç veriyormu bilmiyorum ama bazı insanların kendi saçlarını çok iyi şekilde canlandırmış. Zaman kaybetmeden bunları uyguluyabilirsin.
Benimde gözüm alışıyor yavaş yavaş , bu arada Prp için ısrar ettim yok bir faydası kalıcı bir etkisi olmayacak boşa paranı almayayım Dedi. Bana maliyeti 100 lira en kolay para kazanma yolu ama ben etik bulmadığım için yapmıyorum Dedi.Ama aklımda şu kabuk atma hikayesi bitince onuda araştırıp bir şekilde yaptıracagım, tabi Prp için hastane standartında biyer şart sanırsam , onu oldu bittiye getirmeme kanaatindeyim.

KuruKafa

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 20 Ekim 2016, 14:19:24 »
Ben ilk ekimimden önce 2 seans ekimde bir seans ekimden sonra 2 seans yaptırmıştım.
Tarla gibi düşün önce tarlayı ekime hazır ediyorsun ekimden sonra gübre niyetine yaptırıyorsun.
Çok hızlı iyileşme oldu ekilen saçların en az yüzde 90 ı belki daha bile fazlası tuttu.

Tekrar bir ekim yaptırıcam 28 ekim e gün aldım.Daha önce daha yoğun bir ekim yaptırsaydım belki ihtiyaç olmayabilirdi ama risk alamamıştım.

2.Ekim için anlaşmaya gittiğimde vitamin takviyeli prp nin etkilerini takip ettikleri bir hastanın ki adamın yaşı epey ileriydi fotoğraflarını gösterdiler resmen adamın saçlar uçuşa geçmiş.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 20 Ekim 2016, 14:23:42 »
Ben ilk ekimimden önce 2 seans ekimde bir seans ekimden sonra 2 seans yaptırmıştım.
Tarla gibi düşün önce tarlayı ekime hazır ediyorsun ekimden sonra gübre niyetine yaptırıyorsun.
Çok hızlı iyileşme oldu ekilen saçların en az yüzde 90 ı belki daha bile fazlası tuttu.

Tekrar bir ekim yaptırıcam 28 ekim e gün aldım.Daha önce daha yoğun bir ekim yaptırsaydım belki ihtiyaç olmayabilirdi ama risk alamamıştım.

2.Ekim için anlaşmaya gittiğimde vitamin takviyeli prp nin etkilerini takip ettikleri bir hastanın ki adamın yaşı epey ileriydi fotoğraflarını gösterdiler resmen adamın saçlar uçuşa geçmiş.

Süper bilgiler bunlar cok değerli benim için özelden bikaç bilgi sorabilirim sana fiyat neresi iyidir vs.

Teşekkürler

KuruKafa

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 20 Ekim 2016, 14:28:41 »
Elbette ne zaman istersen.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 20 Ekim 2016, 23:33:39 »
Arkadaslar
An itibari ile 72 saat geçti ekimin ardından,ilk yıkamamı gerçekleştirdim, sanırım yıkamanın ardından ekilen saçların dolgun görüntüsü pek kalmadı. Bunu iyiye yoruyorum pek kabuk tutmayacak sanırım...
Dikkatimi çeken olay su oldu;
-ekim öncesi yanlardaki beyaz sac oranı %60,
- arka alandaki beyaz oranı %15 civarı idi.

Suan kontrol ettigimde yanlarda sadece beyaz saç kalmış:) , arkada ise oran %50 lere çıkmış.Sanırım micromotor ile sadece siyahları almışlar ekim için.ilginç ama acıkcası hoşuma gitmedi degil, ekim yapılan üst bölgenin siyah tellerden oluşması kulağa hoş geliyor.

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 21 Ekim 2016, 00:27:49 »
ekiminiz hayırlı olsun. umarim dilediğiniz sonucu alırsınız

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 21 Ekim 2016, 01:59:11 »
ekiminiz hayırlı olsun. umarim dilediğiniz sonucu alırsınız
Çok teşekkür ederim

KuruKafa

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 21 Ekim 2016, 09:22:19 »
Donör alan hızlı toparlıyor gibi anladım.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 21 Ekim 2016, 09:48:12 »

Donör alan hızlı toparlıyor gibi anladım.

Donör hiç  bozulmadı, öyleki sadece 12 saat sargıda kaldı, şimdi 5000 greft üzeri uygulamalara bakınca hayretle bakıyorum fotolara, özellikle Serkan Aygın ekim fotolarını daha önceden görmüş olaydım , masada asla bukadar greft alımına izin vermezdim.

Ben işçiliğin bu kadar farkedecegine inanamıyorum , acaba önemli olan saç derisi tipimi?

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 21 Ekim 2016, 10:06:15 »
Başarılı gözüküyor , ama gene fazla kök alınmış gibi. Hayırlı olsun .

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 21 Ekim 2016, 13:33:50 »
Başarılı gözüküyor , ama gene fazla kök alınmış gibi. Hayırlı olsun .

Umarım başarılı olur sonuç

Tesekkurler

Facebook Twitter Instagram