Gönderen Konu: Toppik bu şekilde kullanılır mı?  (Okunma sayısı 1831 defa)

Blue

• Full Member
Toppik bu şekilde kullanılır mı?
« : 20 Kasım 2019, 22:10:19 »
İlk defa kullanacağım. Sprey olanını değil de toz olanını almak istiyorum. Sprey olanı içime sinmedi belki cilt emer bunu falan diye

Özel günlerde tepe seyrekliği için kullanacağım. Saçları waxlayıp taradıkdan sonra seyrek bölgelere toz toppik'i dökeceğim, bu kadar değil mi? Birde bunun üstüne sabitleyici mi sıkmam lazım ozaman kullanamam çünkü hem wax hem sabitleyi saçı pert eder. Sabitleyicisiz toz toppik su değmezse kafadan dökülür mü?

Blue

• Full Member
Ynt: Toppik bu şekilde kullanılır mı?
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2019, 11:09:48 »
Bilen yok mu cevap bulabilsem hemen gidip alacağım eczaneden. İlk eczaneden alırım sonra elimde orjinal ürün olunca daha ucuza netten alırım karşılaştırmak için

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2019, 12:52:19 »
Bn spreye ihtşyaç duymuyorum kolay kolay çıkmıyor ama waxla nasıl olucak bilemedim şimdi

Blue

• Full Member
« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2019, 13:05:18 »
Hocam işte saçı önce yıkıyorum sonra kurutuyorum ve makineyle hafif şekil veriyorum, tam fön denmez hafiften sadece önleri yana yatırıyorum ben
Sonra waxı süreceğim ve kuruduktan sonra toppiki tepeye dökeceğim

Böylelikle gittiğim yerlerde ışıklı ortamlarda ve fotolarda vs seyreklik gözükmeyecek tepedeki

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 03 Aralık 2019, 16:59:54 »
kardeşim slm,
sabitleyici kullanmasan da su değmediği sürece toz topiğe bişe olmaz, uzun yıllar kullandım, herşeyini biliyorum, için rahat olsun

Blue

• Full Member
« Yanıtla #5 : 04 Aralık 2019, 13:51:11 »
kardeşim slm,
sabitleyici kullanmasan da su değmediği sürece toz topiğe bişe olmaz, uzun yıllar kullandım, herşeyini biliyorum, için rahat olsun

Hocam toppik sitesi ile eczanelerdeki fiyatlar aynı mı? Sen nereden alıyorsun?

caresizbedevi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 06 Aralık 2019, 18:44:42 »
ben eskiden kullanıyordum. su ile kaldırıp, fön makinesiyle şekil verip topik sıkıyordum. üstüne sabitleyici spreyle sıkıyordum yoksa uçuyor. başka yolu yok sanırım malum kış geldi havalar esiyor fırtına falan var. sabitleyici kullanamazsanoız vaxsın üstüne tedirgin olursunuz.

Blue

• Full Member
« Yanıtla #7 : 07 Aralık 2019, 12:54:43 »
Kısa süre sonra alacağım inşallah ama sabitleyici kullanmamaya karar verdim

Wax zaten saçı sertleştiriyor üstüne sabitleyici kullanıp saçlarımın ayvayı yeme ihtimalini göze alamam. Saçı tarayıp ve waxlayıp, wax kuruduktan sonra da toppik dökmeyi düşünüyorum özel makinesiyle fışkırtarak. Umarım güzel olur

caresizbedevi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 07 Aralık 2019, 23:11:30 »
güzel olmasına olur da, bari vax kurumadan sıkın topiği. vaxla şekil verme işi bittikten sonra sıkın topiği. aksi halde uçma riski var benden söylemesi. vaxın yapışkan kıvamını kullanırsanız kurumadan, sabit kalabilir

Blue

• Full Member
« Yanıtla #9 : 07 Aralık 2019, 23:32:32 »
Evet dediğin mantıklı, hemen sıkma daha iyi olur gibi duruyor öyle deneyeceğim sağol

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Aralık 2019, 16:25:25 »
Hocam toppik sitesi ile eczanelerdeki fiyatlar aynı mı? Sen nereden alıyorsun?
ben toppik değil fixplant kullanıyordum. çünkü toppik çok pahalı, ki ben açık alanım çok olduğu için çabuk bitiyor. kalite olarak fixplant da iyidir. internetten alabilirsin, yüksek puan alan satıcılardan.
illa toppik alacağım diyorsan sitesinden al bence, sahteleri de var piyasada

Facebook Twitter Instagram