Gönderen Konu: Clinic expert ilgisizliği ve bilgisizliği  (Okunma sayısı 5345 defa)

Cheset

• Yeni üye
  • *
Clinic expert ilgisizliği ve bilgisizliği
« : 19 Kasım 2019, 22:09:40 »
Merhaba, daha önce konu açmıştım sakal ekimi ile ilgili. Ekimden önce ve ekimden sonra sağlık danışmanım olduğunu söyleyen kişi ile muhatap oldum sürekli. Sakalımda kaşıntı var dedim stilex krem kullanın bu geçici bir durum  dedi, stilex kullandım sonrasında kaşıntı ile batma acı hissi karışık bir şey hissetmeye başladım yine stilex krem kullan dedi, neden sürekli aynı cevapları veriyorsunuz canım acıyor diyorum bir terslik mi var diyorum ağrı kesici kullanın diyor, ağrı kesici ağrıya iyi gelir acıya değil diyorum faydası olmuyor diyorum bunlar geçici diyor, benim doktorum yokmu neden görüşmüyorum neden beni hiç görmedi diyorum lüzum yok diyor, bunları doktor bey söylüyor diyor. Kaşıntı ve batma hala geçmedi ve şu saate kadar ne kendisine nede bir başkasına ulaşabilmiş değilim. Elimde stilex keremle 15 dakika da bir kaşıntı ve batma olan yerlere sürüp duruyorum lütfen yardımm..

hyperKel

• Hero Member
Ynt: Clinic expert ilgisizliği ve bilgisizliği
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2019, 22:11:35 »
Merhaba, daha önce konu açmıştım sakal ekimi ile ilgili. Ekimden önce ve ekimden sonra sağlık danışmanım olduğunu söyleyen kişi ile muhatap oldum sürekli. Sakalımda kaşıntı var dedim stilex krem kullanın bu geçici bir durum  dedi, stilex kullandım sonrasında kaşıntı ile batma acı hissi karışık bir şey hissetmeye başladım yine stilex krem kullan dedi, neden sürekli aynı cevapları veriyorsunuz canım acıyor diyorum bir terslik mi var diyorum ağrı kesici kullanın diyor, ağrı kesici ağrıya iyi gelir acıya değil diyorum faydası olmuyor diyorum bunlar geçici diyor, benim doktorum yokmu neden görüşmüyorum neden beni hiç görmedi diyorum lüzum yok diyor, bunları doktor bey söylüyor diyor. Kaşıntı ve batma hala geçmedi ve şu saate kadar ne kendisine nede bir başkasına ulaşabilmiş değilim. Elimde stilex keremle 15 dakika da bir kaşıntı ve batma olan yerlere sürüp duruyorum lütfen yardımm..

ekim yaptıralı kaç gün olmuştu?

Cheset

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 19 Kasım 2019, 22:12:35 »

Bugün 15.gün

Cheset

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 19 Kasım 2019, 22:16:35 »
Bu arada sağlık danışmanı olduğumu söyleyen kişi yıllık izinde imiş bunu da 2 gün önce öğrendim. Şampuan mı alerji yaptı nedir anlamadım ve kendisi de cevap veremedi önceki konuşmalarımızda

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 19 Kasım 2019, 22:19:42 »
bence bir cildiyeciye git yüz sinirlerin zarar görmüş olabilir belki ama öyle olsa bile iyileşir merak etme sadece doğru ilaçları kullanman gerekebilir.

Cheset

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 19 Kasım 2019, 22:21:39 »
bence bir cildiyeciye git yüz sinirlerin zarar görmüş olabilir belki ama öyle olsa bile iyileşir merak etme sadece doğru ilaçları kullanman gerekebilir.
Tavsiye edeceğiniz bir ilaç var mı bepanthol onarıcı vs işe yarar mı

Cheset

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 19 Kasım 2019, 22:22:30 »
Clinic expert saç ekimi piyasasına büyük kötülük yapıyor günde 80 90 varan kişiye ekim yapmak için tecrübesiz ne kadar elaman varsa işe alıyor bunlar  bu fabrıkasyon yerlerde ekim yapıp acemiliğini atıyor ve piyasaya bilinçsizce 100 lerce elaman dağılıyor kısaca mafettiler ortalığı.

Senin konuna gelince ilgilenen bir doktorun olduğunu düşünmüyorum onları bir doktora sorup sana söylediklerinide düşünmüyorum kısaca clinic expert bu fabrika usulü çalışmaya bir son vermeli hem insanlara hem piyasaya büyük zarar.
Elimle ilgili bir şikayetim yok, dediğiniz konularda haklı olabilirsiniz, kaşıntı can yanması ve ilgisizlik ile ilgili şikayetim var

Muratt.

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 19 Kasım 2019, 22:23:18 »
acınızı hafıfletmek adına çok bekletmemek sartıyla soğuk kompres yapabılırsınız yada ara ara yuzunuzu ıslatabılırsınız
yınede daha tecrubelı bırı cevap verecektır.

10 uncu gunde ekımınız gayet guzel gorunuyor

Cheset

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 19 Kasım 2019, 22:24:40 »
acınızı hafıfletmek adına çok bekletmemek sartıyla soğuk kompres yapabılırsınız yada ara ara yuzunuzu ıslatabılırsınız
yınede daha tecrubelı bırı cevap verecektır.

10 uncu gunde ekımınız gayet guzel gorunuyor

Bende birinin cevap vereceğini düşünüyorum. Evet Ekim gayet güzel bir şikayetim yok teşekkürler.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 19 Kasım 2019, 22:42:43 »
Tavsiye edeceğiniz bir ilaç var mı bepanthol onarıcı vs işe yarar mı

sinir hasarlarında b12 veriliyor diye biliyorum ama tabi ben doktor değilim  :) ve size söylediğim şeyin doğrumu yada yanlış olduğundan bile emin değilim.
clinic expert kliniğinde bulunan doktora sorun diyeceğim fakat ordanda ilgilenmiyorlar diye şikayetçisiniz .en iyisi alanında uzman bir doktora gözükün derim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 19 Kasım 2019, 22:55:41 »
Sakallar yeni ekildi cild hassas uzamaya başladıkça acı hissi yaratabilir diye düşünüyorum cildin tam iyileşmediği için bit kaç gün sabret şok dökülme başlayınca rahatlarsın
Global Moderator

Cheset

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 19 Kasım 2019, 23:04:43 »
Sakallar yeni ekildi cild hassas uzamaya başladıkça acı hissi yaratabilir diye düşünüyorum cildin tam iyileşmediği için bit kaç gün sabret şok dökülme başlayınca rahatlarsın
Umarım. teşekkürler

Cheset

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 20 Kasım 2019, 21:05:28 »
Arkadaşlar şu batma acı hissi için lütfen bir formülü olan yok mu. Çıldırmak üzereyim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 20 Kasım 2019, 21:12:36 »
İltihap var mı?

apranax fort 2 tane al rahatlatacaktır
Global Moderator

Cheset

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 20 Kasım 2019, 21:19:53 »
İltihap var mı?

apranax fort 2 tane al rahatlatacaktır

Sanki oluşuyor gibi ufaktan elime bir şeyler geliyor sivilce gibi.

Facebook Twitter Instagram