Gönderen Konu: esma-serkan tetik 3557 greft dhi ekim 15-16 kasim  (Okunma sayısı 26520 defa)

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: esma-serkan tetik 3557 greft dhi ekim 15-16 kasim
« Yanıtla #211 : 20 Nisan 2020, 05:00:24 »
Herkesin fikri, dusuncesi farkli olabilir. Bunu ozgurce dile getirebilmeli lakin karsi tarafa hakaret etmeden.
Elestirilere acik olmayacaksaniz burda olmayin, oldunuz paylasim yapmayin.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Mert123

• Full Member
« Yanıtla #212 : 20 Nisan 2020, 14:46:43 »
Bak gerizekalı, sana insan gibi yorum yazacaktım ama senin bu ilk vukuatın değil belli ki, özellikle forumun tecrübeli üyelerini tahrik ederek yorum yaptığını görmek zor değil. Önceki yorumlarından birinde yine forumun tecrübeli adamlarını ortada fol yol yumurta yokken tahrik etmişsin. Her süreçte en az 8 foto eklemiş adama, (üstelik bir öncekinde 13 eklemişim) yani en kötü 8 eklemişken foto atmıyor demek bir hayli komik olmuş. Al münasip bir yerine sokarsın. :) Doya doya bak.  https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=10173.225

Bu da önceki tahriklerinden biri. Git ergenliğini başka yerde abisi hadi, uğraştırma.
hahahahahha , ben sloocerden özür diledim yanlıs bir cıkıs yaptıgımı söyledim.sana söylediğim seye cevap veremeyip baska konulardan vurmaya calısmıssın üstelik hakaret etmissin.komik. ayrıca ben sana foto atmıyor demedim bir yerlerinden uydurup haklı duruma gecmeye calısma ben atmak istemiyorsun dedim yazdıklarımı iyi oku 'ileri zekalı'
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2020, 14:54:32 Gönderen: Mert123 »

Mert123

• Full Member
« Yanıtla #213 : 20 Nisan 2020, 14:48:49 »
Mert    Senin hakında  olumlu  olumsuz   hiç bir yorum yapmadım  sen hayırdır ?
kimin sayfasına girsem sen ve olumsuz yorum :D o yüzden dedim belki de denk geldi kusura bakma senden özür dilemeyi unutmusum

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #214 : 20 Nisan 2020, 19:34:24 »
hahahahahha , ben sloocerden özür diledim yanlıs bir cıkıs yaptıgımı söyledim.sana söylediğim seye cevap veremeyip baska konulardan vurmaya calısmıssın üstelik hakaret etmissin.komik. ayrıca ben sana foto atmıyor demedim bir yerlerinden uydurup haklı duruma gecmeye calısma ben atmak istemiyorsun dedim yazdıklarımı iyi oku 'ileri zekalı'
İftira atıp (Benim sürecimin kötü gittiğini bu yüzden paylaşım yapmadığını iddia etmişsin, bunun adı iftira) üstüne sen "zırlama" gibi tahrikkar bir sözcük kullanırsan, ben hakaret etmekten çekinmem. Konunun senle hiç alakası yokken senin zoruna giden ne 3 yaşındaki çocuk gibi şuursuzca hareketler yapıyorsun? Ben kendi sürecimden memnun olduğumu dile getirdim. Ayağımdan sakatlandığım dönemdeki 10 günlük gecikme dışında, her ay en az 8 fotoluk paylaşım yaptım (üstelik fotolar flaşlı, yana ve öne taranmış şekilde ve çoğu tepeden). Sürecim kötü gitse ve ben bunu iyi diye yutturmaya çalışsam bu kadar net fotolar koymam.  Her ay aynı netlikte paylaşıyorum yapıyorum.. İlk ekimimde de bu durum böyleydi, ikinci ekimimde de böyle. İnanmıyorsan konulara gir, tekrar en baştan oku. İnanıyorsan biraz olgun bir insan gibi davranmayı öğren.

Mert123

• Full Member
« Yanıtla #215 : 20 Nisan 2020, 20:07:44 »
İftira atıp (Benim sürecimin kötü gittiğini bu yüzden paylaşım yapmadığını iddia etmişsin, bunun adı iftira) üstüne sen "zırlama" gibi tahrikkar bir sözcük kullanırsan, ben hakaret etmekten çekinmem. Konunun senle hiç alakası yokken senin zoruna giden ne 3 yaşındaki çocuk gibi şuursuzca hareketler yapıyorsun? Ben kendi sürecimden memnun olduğumu dile getirdim. Ayağımdan sakatlandığım dönemdeki 10 günlük gecikme dışında, her ay en az 8 fotoluk paylaşım yaptım (üstelik fotolar flaşlı, yana ve öne taranmış şekilde ve çoğu tepeden). Sürecim kötü gitse ve ben bunu iyi diye yutturmaya çalışsam bu kadar net fotolar koymam.  Her ay aynı netlikte paylaşıyorum yapıyorum.. İlk ekimimde de bu durum böyleydi, ikinci ekimimde de böyle. İnanmıyorsan konulara gir, tekrar en baştan oku. İnanıyorsan biraz olgun bir insan gibi davranmayı öğren.
Söylediklerimi carpıtıyorsun ama tamam öyle olsun

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #216 : 20 Nisan 2020, 20:33:54 »
adam resim paylaşsa bana ne faydası olacakki benim kafamın sonucunu etkilemeyecek. ister paylaşır ister paylaşmaz herkesin sonucu kendine.  o yüzden milletin paylaşımlarına fazla takılmamak lazım.. tartışmaya birbirimizi kırmaya incitmeye hele bu zor covid19 lu günlerde hiç gerek yok.sabırla kendi süreçlerimizi doldurmaya bakalım en güzeli

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #217 : 20 Nisan 2020, 23:25:08 »
Yapmayın arkadaşlar küçük polimiklerle birbirimizi üzmeyelim. Bu forum sayesinde ben dahil bir çok arkadaş şeffaf paylaşımlar sayesinde doğru kararlar almıştır. Eğer saç ekimcilerin kendi sayfalarındaki örneklere kalsaydık emin olun çoğumuz madur olurduk. Tatlı söz yılanı deliğinden acı söz adamı dininden çıkarır.

TheSaint

• Sr. Member
« Yanıtla #218 : 21 Nisan 2020, 00:06:07 »
Hayatimda gordugum en absurd/masum kavga.

Foto paylasmiyorsun diye kavga mi edilir arkadaslar  :D :D :D

Valla alemsiniz. Bu virus herkesi stres yapiyor haliyle.

Surec guzel gidiyor konyalim. Darisi herkesin basina..

konyalim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #219 : 17 Mayıs 2020, 19:19:41 »
180 gunden herkeze slm

konyalim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #220 : 17 Mayıs 2020, 19:21:16 »
Arkadaslar gun isiginda cektim sonuclarimdan cok memnunum

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #221 : 17 Mayıs 2020, 19:39:25 »
Maşallah Konyalım hayırlı olsun sevindim adına  :D güzel görünüyor ama ekim yerleri belli değil çektiğin fotolarda birisi ters ışık zaten ön çizgiyi yakından çekermisin

konyalim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #222 : 17 Mayıs 2020, 19:44:56 »
Tesekurler saolun lakipn ben bu ters isik olayini cozemedim ters isik isiga karsidir ben zaten disarda cekiyorum ama senin icin bakondan on cizgiyi cekicem.latent

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #223 : 17 Mayıs 2020, 19:46:52 »
Tesekurler saolun lakipn ben bu ters isik olayini cozemedim ters isik isiga karsidir ben zaten disarda cekiyorum ama senin icin bakondan on cizgiyi cekicem.latent
kardeşim ters ışık ışığı arkana alıp çektiğin fotodur yani çekerken arkan karanlığa denk gelcek ışığı öne alcaksın fotoda çizdiğim gökyüzü kameraya bakmıycak öyle söyleyim :D tamm çok daha iyi olucaktır var daha zamanın kalınlascak hacimelencek çıkış varmı hissettiğin

Sekogok

• Full Member
« Yanıtla #224 : 17 Mayıs 2020, 19:47:32 »
Kızıcaksın belki ama ters ışık çekim yapışsın.

Facebook Twitter Instagram