ben öyle bir şey demedim bu dediğim bütün teknikler için geçerli kişinin orta tepede saçı varsa sedece önde biraz saç çıkması ile görüntüsü çok değişebiliyor bu tür kişiler çok şikayet etmiyor hatta ekimin büyük bölümü başarısız olsa bile memnun kalabiliyorlar.
dhı konusunda fikrim kısa dönemde güzel sonuç veren fakat uzun dönemde saç çıkması olarak lateral slite göre başarı oranı düşük olduğunu düşünüyorum klinik gözlemlerim bu şekildeydi tabi genele göre yazıyorum istisnalar çoktur elbette.
Gördüğüm en saçma yorumlardan.
Siz bir iki klinikte 2-3 yıl çalışmış olabilirsiniz; biz de 3-4 yıldır 200-300 tane ekim merkezinin binlerce sonucu sayfa sayfa gezmiş, saç ektirmeden onlarca merkezle görüşmüş insanlarız.
dhi konusunda şunu söyleyebilirim; yani sizin demek istediğiniz ve yanıldığınız konu;
3000 kök; dhi
3000 kök; slit.
dhi de kökler dışarıda daha az beklediği ve kalemden dolayı şok nispetendaha az olur (veya başka sebeplerden). 3000 binin yüzde 50 si gitse; 1500 kalır. 4. ay ile 7. ay arası sadece max 1500 lük bir artış olur. varacağı nokta yine 3000 bindir; ancak 4. aydan sonra tamamının çıktığını varsayarsak yüzde 50; genel başarı yüzde 80 olsa, yüzde 30-40 bandında bir geliş beklenir. bu da insanları ilk baştaki duruma göre karşılaştırmaya ittiğinde genel çıkışın az olduğu düşünülür.
slit te ise; şok daha yoğun yaşanır; 3 binin 2500 ü şokla gidip; 1500 ü geri gelse; ooo 4. aydan sonra acayip bilmem ne oldu...