Gönderen Konu: Yaş 23 saçlarının çoğu kaybettim Ekimmi protezmi önerileriniz?  (Okunma sayısı 3314 defa)

Prototype

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ve saçlarım genetik dokulme sonucunda çoğunluğunu kaybetmiş bulunmaktayım (dayilarima çekmişim) döner bolgemin güçsüz olduğunun farkındayım yaş 23 tecrübe edinmiş uzman kişilerin yorumlarına fikirlerine ihtiyacım var.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
açık alan fazla nw7 donör çok zayıf ve ince bence saç ekimi yaptırmasanız daha ıyı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
saç ekımıne pek uygun oldugunuzu düşünmüyorum dostum
Global Moderator

Prototype

• Yeni üye
  • *
Hintel hocam 2 seansta kapatilabilecegini söylüyor görüştüğüm her klinik uygunluk acisinda döner güçsüz malesef ya protez ya Ekim yaptimak istiyorum birde şunu sormak istiyorum size forumda bazı benzer konularda saçın tam dokulmemis biraz daha bekle tam dökülsün daha sonra ektirirsin yasin daha genç daha dokulme devam edecek. Gibi benzer yorumlar görüyorum. Saçları tam dökülürse benim gibi nasıl Ekim yapacak o kişi nasıl uygun olacak? bunu tam anlamış değilim.

Baran33

• Yeni üye
  • *
dostum benimde saclar seninle ayni hemen hemen. sanirim iyice dökülsün denilen arkadaslarin donör bölgeri iyi oldugu icin öyle deniliyor ama tecrübeleri arkadaslarin daha iyi yorumlayacaklardir

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hintel hocam 2 seansta kapatilabilecegini söylüyor görüştüğüm her klinik uygunluk acisinda döner güçsüz malesef ya protez ya Ekim yaptimak istiyorum birde şunu sormak istiyorum size forumda bazı benzer konularda saçın tam dokulmemis biraz daha bekle tam dökülsün daha sonra ektirirsin yasin daha genç daha dokulme devam edecek. Gibi benzer yorumlar görüyorum. Saçları tam dökülürse benim gibi nasıl Ekim yapacak o kişi nasıl uygun olacak? bunu tam anlamış değilim.

dostum durumun donör kalitesi ile alakası var senın donör baya zayıf ve ınce tellı görünüyor resimde.

senın donördeki saçın yarı alınsa açıklığını tatmın edıcek bır sonuç olmaz bu işin fresi olumsuz yanlarıda var her ekılen çıkmıyor
yetersız olan malzeme eğer donör bölgen güçlü olsa idi sana ektir 2 seans derdim

çok istiyorsan ön orta bölgeye ektirirsin daha ıyı bır görüntü için ortalarada sakal desteği ile
ama öncesinde sağlam sekılde donörü güçlendirmek için

finasterid+biotin+ saw palmetto içeren vitamin desteği alman gerek 7/8 ay  donör folükülleri kaliteli bir hal alsın
Global Moderator

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kafa yapın güzel hocam ekim işine girme şu halin ekimden daha doğal durur emin ol dediğim gibi güzel bi kafa yapın var çok sorun etme
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Karadeniz tipi saç dökülmesi dostum.. ekim için maalesef kesinlikle uygun değilsiniz.
Protez zahmetli bir tercih.

Mert123

• Full Member
saç simulasyonu yaptır bence

kerimov

• Sr. Member
 3 bin lira civarına protez yaptır, bi süre kullan sonra zahmetli mi değil mi getirisini götürüsünü hesap edip devam edip etmeyeceğine kendin karar ver. Ekim,simulasyon,ilaç sprey falan boşver bunları maddi-manevi yorma kendini. İnstagrama newhair.tr yaz bak ordaki müşteri fotoğraflarına. Başka şirketleri de araştır tabi ben burayı beğeniyorum diye önerrdim

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
saç simulasyonu yaptır bence

Neyin similasyonu Arkadas sarışın-kızıl:)

Mert123

• Full Member
Neyin similasyonu Arkadas sarışın-kızıl:)
Doğru o zaman direkt kazıtın

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Protez saçta kaybedeceğin bir şey yok ama ekimde çok şey kaybedersin başarısız olursan bu saça

Kazım

• Full Member
Ektirme sakın

davud123

• Sr. Member
Merkezler para icin size bunu söylerler ama donör adam akıllı yok bile

Facebook Twitter Instagram