Gönderen Konu: Yaş 23 saçlarının çoğu kaybettim Ekimmi protezmi önerileriniz?  (Okunma sayısı 3563 defa)

Kel123

• Hero Member
Aman kardeşim sakın ektirme. Ömür boyu insanların gözlerinin kafana kaymasını ve aynalara küsmeyi istemiyorsan ektirme. Kazır sacı spor yap sakal bırak

Ozgur1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardesim donor zayif bence hic ugrasma
  • Ekim Tarihi: 11 02 2020
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet tosun the hair clinic 4275 greft
  • Greft Miktarı 4275
  • Yaşınız 39

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
sakalların güçlü duruyor
önbölge ekimi için uygunsun bana kalırsa
4000 gref sakal dahil hertürlü çıkar
ama devamı nasıl olur
onu da 1 ekimden sonra anlarsın

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Sana saç  ekim  uygunsun diyen saç  ekim  merkezi  dr   hangi merkez  bunlar  yalan söylüyorlar paranı alma peşindeler üstüne  bide saç  ekim  mağdur olursun  parandan sağlık piskolijisinden  zamanın dan olursun  durumun iyise eğer  protez  saç  düşüne  bilirsin oda zahmetli   bence bu sekilde    iyisin  arkadaşım. 

Kel123

• Hero Member
Bu saça ekim olmaz

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
30 yaşında olsan ekim olur derdim,çünkü daha agresifleşemezdi dökülmen ve çok gür sakalın var. ama şu an 23 yaşındasın, bende 20 yaşındayken norwood 2.5-3 arasındaydım 3 senedir medikal tedavilerle korudum aynı hala.
Öneri istiyorsanız ekim yaptırmamanız hatta uğraşmananız kafayı 3e vurup gezmeniz daha makul. Ama siz ne istiyorsunuz onu bir belli ederseniz ekimde protezde yapılabilir ama ne kadar iyi olur size kalmış.

Protezi kadınlar çok farketmiyo bizim gibi gözü antremanlılar ise saniyede farkeder ve bize garip geliyo. Ekimde aynı şekilde kafa kapandıysa millet farketmiyor seyrek ekimleri bile.

My Precious

• Hero Member
30 yaşında olsan ekim olur derdim,çünkü daha agresifleşemezdi dökülmen ve çok gür sakalın var. ama şu an 23 yaşındasın, bende 20 yaşındayken norwood 2.5-3 arasındaydım 3 senedir medikal tedavilerle korudum aynı hala.
Öneri istiyorsanız ekim yaptırmamanız hatta uğraşmananız kafayı 3e vurup gezmeniz daha makul. Ama siz ne istiyorsunuz onu bir belli ederseniz ekimde protezde yapılabilir ama ne kadar iyi olur size kalmış.

Protezi kadınlar çok farketmiyo bizim gibi gözü antremanlılar ise saniyede farkeder ve bize garip geliyo. Ekimde aynı şekilde kafa kapandıysa millet farketmiyor seyrek ekimleri bile.
Bu saç daha nasıl agresifleşebilir ki ? Norwood 7 zaten 8 olacak hali yok agresifleşmeden kasıt nedir ? Dökülmesi tamamlanmış zaten.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu saç daha nasıl agresifleşebilir ki ? Norwood 7 zaten 8 olacak hali yok agresifleşmeden kasıt nedir ? Dökülmesi tamamlanmış zaten.
ince tüylerin hepsi gidicek, yanlar biraz daha inicek, ense kısmı seyrekleşecek ve sadece sağlıklı saçların bulunduğu 2-3cm kalınlığında bir yer kalıcak ve orasıda gür olmayacak

23 yaşında dökülmenin duracağını mı sanıyorsun,
bu dediklerim hem donörde kayıp hemde 2-3kk greftlik yeni açıklık demek
ama arkadaşın sakalı gerçekten gür eminim ki göğüs kıllarıda gayet iyidir, arkadan gelecek biraz greftle ilerlese bile ön orta kısmı kurtabilir ama ilerlerse dökülme tüm kafa zor.

My Precious

• Hero Member
ince tüylerin hepsi gidicek, yanlar biraz daha inicek, ense kısmı seyrekleşecek ve sadece sağlıklı saçların bulunduğu 2-3cm kalınlığında bir yer kalıcak ve orasıda gür olmayacak

23 yaşında dökülmenin duracağını mı sanıyorsun,
bu dediklerim hem donörde kayıp hemde 2-3kk greftlik yeni açıklık demek
ama arkadaşın sakalı gerçekten gür eminim ki göğüs kıllarıda gayet iyidir, arkadan gelecek biraz greftle ilerlese bile ön orta kısmı kurtabilir ama ilerlerse dökülme tüm kafa zor.
Dediğin klasik nw7 zaten tepe ve arka miladını doldurmuş yan taraflarda kulağa kadar dökülecek zaten bitmiş yani demek istediğim 23 yaşında saçın %95i dökülmüş dökülme tamamlanmış norwood 7ye göre ekim planı çizilmeli.
Zor mu ? İnanılmaz zor ama imkansız da değil bunun için inanılmaz sabırlı olmalı ,maddi bir sorunu olmamalı ve ekilenler %90 oranında çıkmalı ki kafatası kalsifikasyon geçirmiş buda yine ekimi güçleştiriyor

emin43

• Sr. Member
Bu saça ekim yapmak kesinlikle yanlış zaten doğru düzgün yerler ekim yapmaz bu saça onun için uzak durun ekimden

Jeu

• Hero Member
Direk protezlik saç uğraşma ekimle felan

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dediğin klasik nw7 zaten tepe ve arka miladını doldurmuş yan taraflarda kulağa kadar dökülecek zaten bitmiş yani demek istediğim 23 yaşında saçın %95i dökülmüş dökülme tamamlanmış norwood 7ye göre ekim planı çizilmeli.
Zor mu ? İnanılmaz zor ama imkansız da değil bunun için inanılmaz sabırlı olmalı ,maddi bir sorunu olmamalı ve ekilenler %90 oranında çıkmalı ki kafatası kalsifikasyon geçirmiş buda yine ekimi güçleştiriyor

böyle açıklıklar 10binli greftlere çıkabilmeli, oda donörün çok iyi olması lazım çünkü nw7de ortalama dönor zorlarsan 4-5k falan oluyor, fut+fue izlerse de 1-2k graft daha fazla.
çok nadiren aşırı gür donörler gördüm nw7lerde.

Ama bu arkadaşın donörü o kadar gür gözükmüyor. zorlanınca 4-5k çıkanlardan ki sadece 4-5k ile ortaya  kadar bile kapanmaz kafa arkası kabak gibi kalır. Sakalı gür avantaj ama sakaldan ne kadar aldırabilir ve bunların hepsine uğraşmak gerekiyor. 23 yaşında arkadaş, maddi olarak çok zorlar Bence değmez hiç başlanmamış bir serüvende bunlarla uğraşmak kafaya aşırı takmıyosa.

Kafa yapısı gayet iyi 3 numara yapıp saçları kullanabilir, vardı benimde bir arkadaşım 14-15 yaşlarında başladı önlerin açılması, lise sonda ise arka açılmaya başlamıştı, sakal bırakmış kazıtıp geziyor, erken yaşta yüzleştiği için gayette sosyal kendisi. Bence hiç uğraşmayıp zamanla alışılıcak bir durum

BayX

• Hero Member
Bence de hiç Ekim işine girmeyin derim

Kel123

• Hero Member
Hocam bu kalsifikasyon nedir ya yeni mi çıktı. Her şey bitti birde bu detayı mı düşüneceğiz :)

Facebook Twitter Instagram