Gönderen Konu: Clinicexpert 4100 greft ekildi yardımcı olur musunuz  (Okunma sayısı 2126 defa)

Boomah

• Yeni üye
  • *
15 kasımda 4100 greft ekildi hastanede yıkatmak için vaktim olmadığından evde kendi çabamla 2 defa yıkadım fakat doğru yıkama olup Olmadığına emin değilim. Ekim nasıl olmuş sizce birde koyu renkli kanlar daha sonra düzelir mi yoksa nekroz olma ihtimali var mıdır.

Lion

• Sr. Member
Ynt: Clinicexpert 4100 greft ekildi yardımcı olur musunuz
« Yanıtla #1 : 18 Kasım 2019, 17:13:08 »
hayırlı olsun da böyle saç ekımı paylaşılmaz hocam bir kaç açıdan resım eklemelısınız ve öncesi halınızı koymalısınız ki yorum yapabılsın ınsanlar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Kasım 2019, 17:48:24 »

clinicexpert saç ekimi merkezi.
clinicexpert saç ekimi yorumları ve şikayetleri:
forum formatına uygun bır paylaşım yaparsanız ekım planlamanızı değerlendirmemeniz kolaylaşır hayırlı olsun
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2021, 23:59:54 Gönderen: Hintel »
Global Moderator

hhhalil

• Full Member
« Yanıtla #3 : 18 Kasım 2019, 21:53:04 »
öncelikle hayırlı olsun kardeşim. koyu kanlar kabuk dökülme asamasında kaybolacaktır.sac yıkamada kesinlikle el ve parmaklarınla mudalede bulunma. yıkama olayında yardımcı biri olsun. losyonu sıktıktan sonra çok hafifce parmak ucların ile yayın. 45 dakika bekledıkten sonra suyla durulama işleminde sakın ne el ve parmakların ile dokunma. losyon duraladıktan sonra şampuanı gazlı bez ile köpürtüp kafana yaydır çok hafifden bunuda yardımcı biri yapsın. sonrasında yine su ile durula ve sakın el ve parmakların ile temas etme. ilk 10 gün yada 13 gün bu sekilde dikkat et yıkarken. süreci ben böyle geçirdim. bana ulasabilirsinde her hangi bir sorun da yardımcı olurum. özell mesaj olarak face profilimin linkini gönderebilirim istersen. ayrıca  sağlık danışmanın ile de devamlı iletişimde kal

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Kasım 2019, 22:15:51 »
Nekroz falan yok orda, kanlar kurumuş kalmış. Planlama biraz enteresan geldi, greftler genele yayılmış, ekim öncesi fotonuz yok mu bu arada?

ahmetrts

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 18 Kasım 2019, 22:40:03 »
Bukadar seyrek bi ekimin amacı nedir anlayamadım önler acık ortada biraz sacınız var gibi varex de açık ama şakaklara biraz seyrek ekilmiş ön bolge daha seyrek ekılmış ekim öncesi resminiz varmı umarım yanılıyorumdur yoksa ikinci bi ekime ihtiyacınız olucak

Sikayet

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 18 Kasım 2019, 23:50:16 »
O kanlar hepsi düzelir hayırlı olsun

Boomah

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 19 Kasım 2019, 00:58:41 »
Nekroz falan yok orda, kanlar kurumuş kalmış. Planlama biraz enteresan geldi, greftler genele yayılmış, ekim öncesi fotonuz yok mu bu arada?

Ekim öncesi saçım bu haldeydi..dökülmem hala devam ediyor ama daha fazla beklemek istemedim. Greft sayısı olarak veya Ekim kalitesi olarak yorumlarınız neler acaba

Boomah

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 19 Kasım 2019, 01:01:29 »
Bukadar seyrek bi ekimin amacı nedir anlayamadım önler acık ortada biraz sacınız var gibi varex de açık ama şakaklara biraz seyrek ekilmiş ön bolge daha seyrek ekılmış ekim öncesi resminiz varmı umarım yanılıyorumdur yoksa ikinci bi ekime ihtiyacınız olucak

Eski halimin fotoğraflarını yükledim onlara göre de yorumlar mısınız acaba. Seyrek ve başarısız mı sizce

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 19 Kasım 2019, 01:31:29 »
Valla kardeşim, arka kısımdan bir şey bekleme. Bu planlama yanlış. Önlerden başlayıp arkadaya doğru sıkılaşarak gitmeliydi, vertex 2. ekime bırakılmalıydı. Neyse bu ekilenler çıksın da, her halükarda 2. ekim bekliyor seni. Şu orta tarafta kendi mevcut saçının yoğun olduğu yer ile, ön çizgi arasındaki mesafe kapanır diye düşünüyorum. Ekimin hayırlı olsun.

ahmetrts

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 19 Kasım 2019, 01:34:21 »
Eski halimin fotoğraflarını yükledim onlara göre de yorumlar mısınız acaba. Seyrek ve başarısız mı sizce
Dostum sacının bu sekıl oldugu yakınlaştırınca belli oluyordu zaten başarısız demem mümkün drğil bilgili değilim çünkü ama bana seyrek gibi geldi ki zaten bu açıklığın bi kerede kapatıldığını hiç bi ekimde görmedim ikinci ekim şart gibi önler daha aık arkaya doğru seyrelerek ekim yapılabılırdı sonuç itibarıyla ikinci ekime ihtiyac olacak aynı bnm durumum gibi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 23 Kasım 2019, 13:34:12 »
clinicexpert saç ekimi merkezi.
clinicexpert saç ekimi yorumları ve şikayetleri:
dostum bir kaç açıdan  fotograf eklermısın 1 operasyon resmın var öyle bakalım
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2021, 00:00:12 Gönderen: Hintel »
Global Moderator

Boomah

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 23 Kasım 2019, 20:13:46 »
Bu şekilde abi şuan. Önceki saçlarımın olduğu bölge ile şuan çizilen çizginin kapanıp kapanmayağı konusunda endişelerim var...
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2019, 01:20:47 Gönderen: Boomah »

ahmetrts

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 14 Ocak 2020, 10:48:36 »
Merhaba son durum nedir acaba uzun zamandır paylaşım yapmadınız

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 14 Ocak 2020, 12:36:33 »
Çok değişik bir ekim olmuş, ben anlayamadım

Facebook Twitter Instagram