Gönderen Konu: 30 yas, dökülmede son derece, yakinda ekim  (Okunma sayısı 3402 defa)

Baran33

• Yeni üye
  • *
30 yas, dökülmede son derece, yakinda ekim
« : 18 Kasım 2019, 12:29:59 »
Merhaba,

bir kac haftadir forumu takip ediyorum ve gecen günlerde üye oldum. 30 yasindayim ve son 4-5 yil icerisinde saclarimin neredeyse tamami döküldü. Dökülme tepeden basladi. Simdiye kadar hic bir ilac kullanmadim. Bir ara bu sac dökülmesine karsi pahali sampuanlardan kullandim ama sanki dökülme daha hizlandi :)

Yaklasik 2-3 aydir sac ektirmek icin uygun bir yer ariyorum. Almanyada yasadigim icin, bir cok konuda okudugunuz gibi alamanci tarifesinden dolayi bir cok buldugum yerden vazgecer gibi oldum. Ama yine bu forumda ayni isimler döndügü icin TR numarasi ile görüsmelere yeniden basladim :)

Söyle listemde görüstügüm doktarlarin tedavi yöntemlerini ve aldigim fiyatlarini paylasiyim. Sizin fikirleriniz benim icin cok önemli.

Bütün doktorlar 2 seans gerektigini söylediler ki bende bunun farkindayim.

Listemdekiler;

- Dr. Koray Erdogan'i bu forum sayesinde ögrendim. Ustalarin ustasi desek bile cok pahali oldugu icin düsünmedeyim.
- Dr. Bilgehan Aydin (IGF yönetimi ve ekim sonuclari cok hosuma gitti) (2000 Euro)
- Dr. Aziz Aksöz (tanidik 3 kisi ektirdi ve hepsi cok mutlu, organik ekim yapiyor ( ekim yapmadan önce sacin deri altina karin bölgesinden alinan belirli miktarda yag ve kök hücre yerlestiriliyormus )) (15.000 TL )
- Dr. Fatos Can (Cevre Hastanesi) - 2 arkadasim ektirmis ve mutlular, simdi 5 kisilik bir grup ile gidiyorlar 2. seans ve yeni ekimler icin) (1500 Euro)
- Dr. Gökmen Ucar (Turkey Hair Bank, 1500 Euro) yine 1 arkadasim gitmis ve mutlu, yakinda 2. seansa gidiyor)

Resimlerimide yüklüyor fikir, öneri ve görüslerinizi bekliyorum.

herkese bol sacli iyi haftalar.

Baran33

• Yeni üye
  • *
Ynt: 30 yas, dökülmede son derece, yakinda ekim
« Yanıtla #1 : 18 Kasım 2019, 12:32:05 »
Malesef son 3 isim hakkinda forumda fazla konu bulamadim.

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 18 Kasım 2019, 12:45:18 »
Ekim yaptıran arkadaşlarınızın mutluluğu sizi yanıltmasın,
Ya da şöyle söyleyim onların da açıklığı bu boyutta mıydı?
Hakkınızda hayırlısını diliyorum.

Baran33

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 18 Kasım 2019, 12:52:29 »
Ekim yaptıran arkadaşlarınızın mutluluğu sizi yanıltmasın,
Ya da şöyle söyleyim onların da açıklığı bu boyutta mıydı?
Hakkınızda hayırlısını diliyorum.

evet bunu düsünüerek kendi capimda arastirmalar yapiyorum. acigi benim kadar olan sac ekim sonuclari bulmaya calisiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Kasım 2019, 12:53:27 »
ekim başarısı açık alan ve saç kalitesine göre değişir
sizin açık alan fazla beklentiniz çok yüksek değil ise bu işleme girin tepe kapanmaz ön orta da çok yüksek olmadan bir kapatıcılık sağlanır

belki ileride ikinci bir ekim şansınız olursa saç sakal karısık tepeye bır ekım olur ilk ekımınızı desteklemek amaçlı

alttan 2 isim hakkında bılgımız yok
Global Moderator

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 19 Kasım 2019, 01:25:18 »
Bence bu saça ekim olmaz hocam

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 19 Kasım 2019, 19:32:29 »
Bence önden ortaya kadar bir ekim yaptırın en azından ön profilden daha güzel bir görüntü oluşur

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 19 Kasım 2019, 19:44:41 »
aziz aksoy ,fatoş can ,gökmen uçar bunlar nerden buluyorsunuz hocam  :) nedense böyle duyulmamış isimleri hep gurbetçilerden duyuyoruz işin aslı bende gurbetçi sayılırım son üç senedir memlekette yaşıyorum o yüzden gurbetçi psikolojisini anlıyorum.
genelde gurbetçilere her konuda olta atan bir tayfa var bunlar nedense kendi insanına hitap etmiyor çünkü reklamlarla gurbetçiye hükmetmeyi çok iyi biliyorlar bende tr ye gelince bunu çok iyi analiz ettim.
hocam sen ordaki reklamları şunları bunları boş ver direkt tr deymişin gibi hareket et .iyi bir ekim merkezi bulmak sandığından daha kolay olacak emin ol.

Baran33

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 20 Kasım 2019, 19:27:29 »
arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkür ederim. Fatos Can ve Gökmen Ucar burada ektiren arkadaslardan duydum. Henüz reklamlarini görmedim. Lakin Aziz Aksöz hic bir reklam vermiyor. Türkiye'den arkadaslarim tavsiye etti. Kendisi bu kök hücre tedavisi ile kendisini kanitlamis birisi. Benim isim internet reklamciligi. Sadece gurbetcilere reklam yapanlari hemen görüyor ve listeye hic almiyorum :)

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 21 Kasım 2019, 02:19:35 »
arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkür ederim. Fatos Can ve Gökmen Ucar burada ektiren arkadaslardan duydum. Henüz reklamlarini görmedim. Lakin Aziz Aksöz hic bir reklam vermiyor. Türkiye'den arkadaslarim tavsiye etti. Kendisi bu kök hücre tedavisi ile kendisini kanitlamis birisi. Benim isim internet reklamciligi. Sadece gurbetcilere reklam yapanlari hemen görüyor ve listeye hic almiyorum :)

biz niye bu isimleri hiç duymadık çok ilginç  :) ayda yüzlerce arkadaş konu açıyor burda bir seneden fazla forumu takip ediyorum hiçmi denk gelmez bunlardan biri .bence bunlar butik çalışan denk gelene eken birileri ara sıra falan asıl işleri farklı olabilir.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 21 Kasım 2019, 16:56:30 »
hocam bahsettiğiniz isimler aziz aksoy ,fatoş can ve gökmen uçar hiç biri doktor değil lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim.

konfer

• Full Member
« Yanıtla #11 : 21 Kasım 2019, 21:19:05 »
arkasim benim durum senden beter ama sen ilhan serdaroglunuda bir arastir istersen

Baran33

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 06 Aralık 2019, 13:47:01 »
Arkadaslar, hepinize cok tesekkür ederim. Dün Dr. Bilgihan'in ekibine ekim yaptirdim, bugün ilk yikama oldu. cok ama cok memnunum. gün icerisinde ekim konumu acacagim

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #13 : 06 Aralık 2019, 20:02:34 »
Dostum geçmiş  olsun  yerinde olsam finasteride  mg1 kullanirım çünkü  saçın döner  alanı çok zayıf  12 ay kullan  çok faydalı olacak  sana tabiki  yan etkisi  araştır  kişiden kişiye değişir yan etkileri

Fatoş CAN

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 14 Kasım 2020, 23:54:25 »
Öncelikle dilerim herkes doğru merkezlerde işlem yaptırarak doğru sonuçları alır..

İsmim Fatoş can buradaki yorumlar da nereden buluyorsunuz bu isimleri diyerek adımı bilinmeyenler listesine eklemeye çalıştığınız için bana söz hakkı doğduğunu düşünerek kendimi ve ekibimi açıklama gereği duydum.. 1997 Den Bu yana saç ekiminin çeşitli aşamalarında Çalışmış ve tamamen butik çalışan ve Google da reklam yapmayan bir EKİBİZ..tek işimiz var SAÇ EKİMİ!!! Hasbel kader saç ekimine bulaşmış yada hasta buldukça bu işi yapan bir ekip değiliz tam tersine Türkiye de hastane sistemin de STAFF olarak işlem alan doktor kontrolünde bu işi yapan 27 kişilik bir grubuz..ricam hakkımız da bilip bilmeden yorum yapılmamasıdır..

YouTube ve Google da fazlası ile hasta yorumlarımız bulunmaktadır..eğer saç ekimi yaptırmak isteyen bir danışmanımız bizi de listesine almaya değer görmüşse ricam insanların kafasını karıştırmamanızdır.

Umarım derdimi anlatabilmişimdir..saygılarımla

Facebook Twitter Instagram