Merhaba,
bir kac haftadir forumu takip ediyorum ve gecen günlerde üye oldum. 30 yasindayim ve son 4-5 yil icerisinde saclarimin neredeyse tamami döküldü. Dökülme tepeden basladi. Simdiye kadar hic bir ilac kullanmadim. Bir ara bu sac dökülmesine karsi pahali sampuanlardan kullandim ama sanki dökülme daha hizlandi
Yaklasik 2-3 aydir sac ektirmek icin uygun bir yer ariyorum. Almanyada yasadigim icin, bir cok konuda okudugunuz gibi alamanci tarifesinden dolayi bir cok buldugum yerden vazgecer gibi oldum. Ama yine bu forumda ayni isimler döndügü icin TR numarasi ile görüsmelere yeniden basladim
Söyle listemde görüstügüm doktarlarin tedavi yöntemlerini ve aldigim fiyatlarini paylasiyim. Sizin fikirleriniz benim icin cok önemli.
Bütün doktorlar 2 seans gerektigini söylediler ki bende bunun farkindayim.
Listemdekiler;
- Dr. Koray Erdogan'i bu forum sayesinde ögrendim. Ustalarin ustasi desek bile cok pahali oldugu icin düsünmedeyim.
- Dr. Bilgehan Aydin (IGF yönetimi ve ekim sonuclari cok hosuma gitti) (2000 Euro)
- Dr. Aziz Aksöz (tanidik 3 kisi ektirdi ve hepsi cok mutlu, organik ekim yapiyor ( ekim yapmadan önce sacin deri altina karin bölgesinden alinan belirli miktarda yag ve kök hücre yerlestiriliyormus )) (15.000 TL )
- Dr. Fatos Can (Cevre Hastanesi) - 2 arkadasim ektirmis ve mutlular, simdi 5 kisilik bir grup ile gidiyorlar 2. seans ve yeni ekimler icin) (1500 Euro)
- Dr. Gökmen Ucar (Turkey Hair Bank, 1500 Euro) yine 1 arkadasim gitmis ve mutlu, yakinda 2. seansa gidiyor)
Resimlerimide yüklüyor fikir, öneri ve görüslerinizi bekliyorum.
herkese bol sacli iyi haftalar.