Selam arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır saçlarım ağır ağır dökülerek resimdeki hale geldi. 1 yıllık bu süreçte şampuan olarak konazol,yeşil sabun,clear ve bioxcin kullandım. Saç dökülmelerim zaman zaman ciddi anlamda yavaşlasa da tamamen durmadı. Saç dökülmelerini mümkün olduğunda durdurmak için 1.5 ay önce alternatif tedavilere yönelmek amacıyla Gaziantep'te Yaşar AYKAN ile görüştüm. Bana serum tedavisi uygulanması gerektiğini tedavinin faydalarının ise şu şekilde olacağından bahsetti;Saç dökülmelerini durduracak, saç tellerini kalınlaştıracak ve dökülen saçların %30 35 civarını geri çıkaracaktır. Görselde'ki serumu 2 seans uygulamak için 1.500 TL fiyat istedi konuşmalarımız sonucu 1.250 TL'ye anlaşarak 19 Ekim 2019 tarihinde 1.seansımı 08 Kasım 2019 tarihinde 2.ve son seansımı uygulattım. Ek olarak aşağıdaki görselde yer alan B-COMPLEX Vitamin ve Dermalute şampuanı kullanmamı önerdi. Bugün ilk seansın üzerinden 5 hafta geçti ve o günden beri saçlarımın dökülmesinde çok ciddi bir artış oldu. Ekstra olarak saçımda ilk günden itibaren kepek ve kaşıntı olmaya başladı. Geçen hafta 2.seansa gittiğimde şampuanla ilgili durumu belirttiğimde normal olduğunu söylediler. Sizce şuan ne yapmam gerekiyor tedaviye devam mı etmeliyim yoksa yeni bir arayış içerisine mi girmeliyim?