Gönderen Konu: Biotin; Faydaları,Zararları,Yan etkileri,Kullananlar dozu (5000 vs)  (Okunma sayısı 93833 defa)

Muhib

• Full Member
aşırı dozda vucut atamadığını sivilce ya da benzer yan etkılerle atabılıyor bıotın de

Evet evet bugünde sivilce yaptı.. dönör bölgesinde 3-4 sivilce çıktı bugün..
Şu sıra bıraktım biotini.. ne kadar zamana toparlar acaba

TheSaint

• Sr. Member
Bende de yuzde yaglanma ufacik sivilce yapiyor sanirim.

Ama ben 3 ayda bariz bir sekilde saclarimin kalinlastigini gordum. Bu yuzden hayatim boyunca kullanmayi dusunuyorun.

Muhib

• Full Member
Bir haftada toparladı.. dün dozu düşürerek tekrar başladım.. günde 2500mg alıyorum.. bir ay kadar bu şekilde devam edip sonra dozu 5000e çıkaracam

Burakcan

• Full Member
Biotin sanıldığı kadar saç için gerekli bir vitamin değil ama illaki kullanacağım diyorsanız alın 1000 mgr solgar günlük olarak bir tane hap içiniz ve içiniz rahat olsun  :)

Erolkara

• Sr. Member
ne zaman biotin kullansam zayıflıyorum biraz  :) yani çok değil ama baskülde bir iki kilo gidiyor 1 ay kullanımda yemem içmem aynı olmasına rağmen böyle zayıflatıcı etki hisseden oldumu acaba benden başka.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Biotin sivilce yapar, iştah açar. Ben biotin almayı ne zaman kessem iştahım kesiliyor. Biotin kilo aldırır :). 2 yıldır kullanan biri olarak bunları rahatlıkla söyleyebilirim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Muhib

• Full Member
Bende kullanmaya başladıktan sonra kilo aldım.. biotinle mi ilgili bilmiyorum ama

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bende kullanmaya başladıktan sonra kilo aldım.. biotinle mi ilgili bilmiyorum ama

Alırsın yüzünde şişer yanaklar biraz b12 de kilo yapar
Global Moderator

Burkinho

• Hero Member
2500lük kullanayım diyorum ama solgarın yok.
Nutraxin Biotin 2500mcg nasıldır, zehirlenmem di mi ?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Nature's Bounty Biotin güzel ben uzun zamandır bu marka biotini kullanıyorum :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

sade_americano

• Sr. Member
Ben pek bir etkisini göremedim

Burkinho

• Hero Member
Nature's Bounty Biotin güzel ben uzun zamandır bu marka biotini kullanıyorum :).

onizaki ulkuchi, sipariş verdim 2500'lik 120li'den. birazda böyle devam edeyim. :)

emin43

• Sr. Member
Ben pek bir etkisini göremedim
Genetik dökülmeye biotin işe gelmez kardeşim , bu vitamin sadece saçların hızlı uzamasını ve tırnaklarda işe geliyor , genetik dökülmeni yavaşlatmak için sadece finasterid kullanmak gerekiyor

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir miktar da vucut kıllanmasını arttırıyor bence biotin😀
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay