Gönderen Konu: Biotin; Faydaları,Zararları,Yan etkileri,Kullananlar dozu (5000 vs)  (Okunma sayısı 93855 defa)

Blue

• Full Member
Perfectil de de çok düşük biotin o yüzden aynı anda biotin de alıyodum ben. Şimdi perfectil i 2 günde 1 içmeye karar verdim. Bitince bakacam duruma. O arada priorini de arastiracam.

Bak şu sitedeki türkçe kısmı oku https://www.journalagent.com/z4/vi.asp?pdir=turkderm&plng=tur&un=TURKDERM-48295

Lakin içerisinde başlıkda buğday tohumundanda bahsediyor o yok benim üründe. Yinede sitede darı ekstresi vs kullanımı sonucunda test sonucu yazılmış 3 aylık umarım doğrudur

unverm

• Hero Member
Bak şu sitedeki türkçe kısmı oku https://www.journalagent.com/z4/vi.asp?pdir=turkderm&plng=tur&un=TURKDERM-48295

Lakin içerisinde başlıkda buğday tohumundanda bahsediyor o yok benim üründe. Yinede sitede darı ekstresi vs kullanımı sonucunda test sonucu yazılmış 3 aylık umarım doğrudur
Eyvallah bi araştırayım. Konuyu dağıttık gene biotin den vitamine bağladık  :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Sitenin adı Dermela buradan aldım 3'lü Priorin'i. Şampuanınıda satıyorlar

Ne kadar kullanmasamda forumda çok kullanılan Minoxil'i bile satıyorlar. Bu internette satışı yasak değilmiydi, ben mi yanlış biliyorum

Bahsettiğiniz siteye denk gelmiştim ancak bana çok güvenilir gelmemişti açıkcası :). Yine de ilginiz için teşekkür ederim.

Sanırım paketleme Türkiye, ana bileşenler Fransa'ymış.

https://www.vitaminler.com/urun/natures-supreme-biotin-2500-mcg-120-kapsul-7274

Bu sitedeki ürünler ile ilgili de şikayet var sitesinden son kullanım tarihi ile sıkıntılar paylaşıldığını okudum. Açıkcası problemli bir site olduğu için pek satın almaya yanaşmadım. Ayrıca ben size Nature's Bounty marka biotin kullandığımı söylemiştim farklı marka almışsınız :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Burkinho

• Hero Member
Yanlış almışım ama iyi yapmışım. Ürün bandrollü etiketli geliyor, %100 orjinal olduğuna eminim.

Zaten n11den aldım ben.Bu tarz sitelerden almıyorum

Blue

• Full Member
Vitaminler sitesi sağlamdır daha önce kaç kere ürün aldım oradan. Hatta diğer siteleri supplementler'in avm'de dükkanları var
n11 gibi yerler dışında 1 - Vitaminler 2 - Botanik Ecza siteleri favorilerim. Birde işte şimdi Dermela'dan alıyorum Priorinimi

Alacağım şeyin fiyatını kontrol ederim çeşitli sitelerde

Priorin dışında kullandığım B12 ve Biotin de Natures Supreme marka ama 3 ay bitsin bunları bırakacağım ve geriye sadece Priorin kalacak planıma göre

unverm

• Hero Member
Vitaminler sitesi sağlamdır daha önce kaç kere ürün aldım oradan. Hatta diğer siteleri supplementler'in avm'de dükkanları var
n11 gibi yerler dışında 1 - Vitaminler 2 - Botanik Ecza siteleri favorilerim. Birde işte şimdi Dermela'dan alıyorum Priorinimi

Alacağım şeyin fiyatını kontrol ederim çeşitli sitelerde

Priorin dışında kullandığım B12 ve Biotin de Natures Supreme marka ama 3 ay bitsin bunları bırakacağım ve geriye sadece Priorin kalacak planıma göre
Priorinle birlikte diğerlerini kullaniyomusun şu an aynı anda?

Blue

• Full Member
Priorinle birlikte diğerlerini kullaniyomusun şu an aynı anda?
Aynen kullanıyorum. Sabah Priorin 1 kapsül ve B12 hapı, akşam Priorin 1 Kapsül ve 2.5mg Biotin. Biotin ve B12 zaten fazlası vücuttan atılıyor sanırım bu yüzden sorun olacağını düşünmüyorum Priorin ile birlikte. Lakin aslında Priorin ve Biotini saç için kullanıyodum ama B12'yi diyete destek versin eksiklik olmasın diye başladım. 3 ay sonra Biotini ve B12'yi bırakacağım(Biotini uzun zamandır kullanıyodum zaten yeter artık) 3 ay bitince Priorinde normalde doz azaltılır galiba ama bir 3 ay daha 2 kapsül devam edeceğim ve olumlu sonuç alırsam 6. ay bitimi itibaren 1 kapsüle düşüreceğim Priorin'i ve geriye saç için sadece 1 kapsül Priorin kalacak günlük. Geçmişteki Hairforte sprey vs deneyimimden sonra spreylere bir daha başlamayı düşünmüyorum

Hedefim tepe bölgesinde 1000+ tüyleşmiş saçı eski formuna sokmak, son 2-3 yıldır böyle bu saçlar. Kafada kel bölge yok ama çok fazla tüyleşmiş saç var. Şakaklar norwood 1.5-2 arası. Ön çizgi ve Vertex bölgesi durum iyi sorun tepe ortası

unverm

• Hero Member
Aynen kullanıyorum. Sabah Priorin 1 kapsül ve B12 hapı, akşam Priorin 1 Kapsül ve 2.5mg Biotin. Biotin ve B12 zaten fazlası vücuttan atılıyor sanırım bu yüzden sorun olacağını düşünmüyorum Priorin ile birlikte. Lakin aslında Priorin ve Biotini saç için kullanıyodum ama B12'yi diyete destek versin eksiklik olmasın diye başladım. 3 ay sonra Biotini ve B12'yi bırakacağım(Biotini uzun zamandır kullanıyodum zaten yeter artık) 3 ay bitince Priorinde normalde doz azaltılır galiba ama bir 3 ay daha 2 kapsül devam edeceğim ve olumlu sonuç alırsam 6. ay bitimi itibaren 1 kapsüle düşüreceğim Priorin'i ve geriye saç için sadece 1 kapsül Priorin kalacak günlük. Geçmişteki Hairforte sprey vs deneyimimden sonra spreylere bir daha başlamayı düşünmüyorum

Hedefim tepe bölgesinde 1000+ tüyleşmiş saçı eski formuna sokmak, son 2-3 yıldır böyle bu saçlar. Kafada kel bölge yok ama çok fazla tüyleşmiş saç var. Şakaklar norwood 1.5-2 arası. Ön çizgi ve Vertex bölgesi durum iyi sorun tepe ortası
Hadi hayırlısı bakalim, Priorinle ilgili paylaşımlarını takip ediyorum.

Burakcan

• Full Member

Kafana botox enjeksiyon ve sonrasında düzenli masaj yap Bu bahsettiğin tedavinin 1000 misli sonuç alırsın.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
genelde ilaç ya da vıtamin alımlarını ilk olarak eczaneden almaya çalışın bulamadığınız ürünleri internetten alın güvenirseniz

çok zor değil her köşe başı eczane dolu.
Global Moderator

unverm

• Hero Member
genelde ilaç ya da vıtamin alımlarını ilk olarak eczaneden almaya çalışın bulamadığınız ürünleri internetten alın güvenirseniz

çok zor değil her köşe başı eczane dolu.
Ben hep n11 gittigidiyor gibi sitelerden alıyorum ve orjinal ambalajında geliyor. Bu sitelerden bi sıkıntı olmaz herhalde. Eczane en az yuzde 30 fazla fiyata satiyor.

Burkinho

• Hero Member
Ben hep n11 gittigidiyor gibi sitelerden alıyorum ve orjinal ambalajında geliyor. Bu sitelerden bi sıkıntı olmaz herhalde. Eczane en az yuzde 30 fazla fiyata satiyor.

En iyisini yapıyorsun, eczacılara da güven olmuyor artık tekel bayi gibi iş yapıyorlar

Y THE RAPIDFIRE

• Jr. Member
  • **
Uluslararası doktorların sorulara yanıt verdiği sitelerde bakıyorum bir tane “biotin saçı kalınlaştırır veya saçı hızlı uzatır” mevzularını onaylayan uzman yok. Zamanında o kadar güzel tanıtımı pazarlaması yapılmış ki tüm dünyada adeta biotin çılgınlığı var. Biotin sebum salgılayan bezlerin daha fazla sebum salgılamasını da tetikler bu yüzden dikkat edin yüksek doz biotin kullandığınızda saçınızın cildinizin yağlanması artar akne oluşumu fazlalaşır. saç için iyi bir şeyler yapmak isteyip onu daha fazla yağlandırmak çok ironik.Günlük gereken doz 30 mcg

Mutsuz Hasta

• Hero Member
Uluslararası doktorların sorulara yanıt verdiği sitelerde bakıyorum bir tane “biotin saçı kalınlaştırır veya saçı hızlı uzatır” mevzularını onaylayan uzman yok. Zamanında o kadar güzel tanıtımı pazarlaması yapılmış ki tüm dünyada adeta biotin çılgınlığı var. Biotin sebum salgılayan bezlerin daha fazla sebum salgılamasını da tetikler bu yüzden dikkat edin yüksek doz biotin kullandığınızda saçınızın cildinizin yağlanması artar akne oluşumu fazlalaşır. saç için iyi bir şeyler yapmak isteyip onu daha fazla yağlandırmak çok ironik.Günlük gereken doz 30 mcg

Kesinlikle katılıyorum hocam, zaten vitaminlerin işe yaradığını da düşünmüyorum.

Burada da anlatıyor profesör doktor.

Facebook Twitter Instagram