Gönderen Konu: Biotin; Faydaları,Zararları,Yan etkileri,Kullananlar dozu (5000 vs)  (Okunma sayısı 93856 defa)

unverm

• Hero Member
Güzel biotin kaynaklı olması tahmin edilen bir durumdu ama önlem almanız isabet olmuş. En azından artık kafanız rahat kullanırsınız. Şöyle söyleyeyim ben normalde spor yapan hatta bir dönem düzenli basketbol oynayan birisiydim. Şu sıralar sporu tamamen kestim bende de sivilce yapıyor biotin. Tabi spor yapmayınca su tüketimi de azaldı bende ne yalan söyleyeyim belki onunda etkisi olabilir. Finasterid yorgunluk yapabiliyor tabi haliyle biotin de alınca can sıkıcı sivilceler çıkıyor. Siz saç köklerine vereceği zararı düşündüğünüz için de haklısınız. Gerçekten can sıkıcı bir durum :). Eğer kullanmaya devam edecekseniz biotini bitince 2,5 mg olarak devam edin derim.
Klinik 5000 mcg öneriyor o yüzden alıyorum, yoksa ben sabah 1000 akşam 1000 toplam 2000 alıyordum. Klinik ne derse harfiyen yapmaya çalışıyorum. Ama sivilce olayı çok artarsa bitince 2000 e düşecem bakalim şimdilik 5000 e devam ediyorum.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
En azından sabah 2,5 mg sabah akşam alınsa belki daha az sivilcelenme olabilir. Açıkcası bende 2 senedir 5 mg kullanıyorum ne zaman sporu bıraktım sivilce sorunu bende de ara ara olmaya başladı.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

unverm

• Hero Member
En azından sabah 2,5 mg sabah akşam alınsa belki daha az sivilcelenme olabilir. Açıkcası bende 2 senedir 5 mg kullanıyorum ne zaman sporu bıraktım sivilce sorunu bende de ara ara olmaya başladı.
Solgar, natures bounty vs gibi iyi markalarda ya 1000 var ya 5000 var arasını yapmiyolar nedense. Niye acaba?

Burkinho

• Hero Member
Ben her sabah kahvaltıdan sonra natures supreme 2500mcg alıyorum, hemen farketti saç ve tırnakta.

Sivilcelenme hiç yok yağlanmayıda azalttı

unverm

• Hero Member
Ben her sabah kahvaltıdan sonra natures supreme 2500mcg alıyorum, hemen farketti saç ve tırnakta.

Sivilcelenme hiç yok yağlanmayıda azalttı
Türk markası yanılmıyorsam o, hep mesafeliydim ona karşı ama dediginiz iyi oldu solgar bitince değerlendireyim eyvallah.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Solgar, natures bounty vs gibi iyi markalarda ya 1000 var ya 5000 var arasını yapmiyolar nedense. Niye acaba?

Var aslında hatta bir dönem 5 mg biotini kalırmışlardı forumda revita arar gibi 5 mg Solgar biotin aranıyordu :). Ben işte Solgar biotini bırakıp Narute's Bounty biotini geçmemin sebebi 5 mg biotini Solgar kaldırdığı içindi :). 1 mg biotin bayanlar tercih ediyor, saçları dökülenlerde 5 mg tercih ediyor. Bu nedenle 2.5 mg yoktur piyasa da diye düşünüyorum. Ben aldığım zaman 4 - 5 kutu alıyorum uğraşmamış oluyorum temin etmek adına. Ama bu ara ciddi ciddi Priorin kullanmayı düşünüyorum. Aldığım vitamin listesini değiştireceğim düzenli finasterid kullanmaya devam edeceğim için.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Burkinho

• Hero Member
Türk markası yanılmıyorsam o, hep mesafeliydim ona karşı ama dediginiz iyi oldu solgar bitince değerlendireyim eyvallah.

Sanırım paketleme Türkiye, ana bileşenler Fransa'ymış.

https://www.vitaminler.com/urun/natures-supreme-biotin-2500-mcg-120-kapsul-7274

Blue

• Full Member
Var aslında hatta bir dönem 5 mg biotini kalırmışlardı forumda revita arar gibi 5 mg Solgar biotin aranıyordu :). Ben işte Solgar biotini bırakıp Narute's Bounty biotini geçmemin sebebi 5 mg biotini Solgar kaldırdığı içindi :). 1 mg biotin bayanlar tercih ediyor, saçları dökülenlerde 5 mg tercih ediyor. Bu nedenle 2.5 mg yoktur piyasa da diye düşünüyorum. Ben aldığım zaman 4 - 5 kutu alıyorum uğraşmamış oluyorum temin etmek adına. Ama bu ara ciddi ciddi Priorin kullanmayı düşünüyorum. Aldığım vitamin listesini değiştireceğim düzenli finasterid kullanmaya devam edeceğim için.

Priorin almaya karar verirsen istersen sana benim aldığım siteyi söyliyim. Sanırım normal fiyatına göre 100 TL civarına daha ucuza satıyor. Ben 3'lü kutu aldım geçenlerde

Burkinho

• Hero Member
Priorin almaya karar verirsen istersen sana benim aldığım siteyi söyliyim. Sanırım normal fiyatına göre 100 TL civarına daha ucuza satıyor. Ben 3'lü kutu aldım geçenlerde

Yazsana siteyi bakalım

unverm

• Hero Member
Sanırım paketleme Türkiye, ana bileşenler Fransa'ymış.

https://www.vitaminler.com/urun/natures-supreme-biotin-2500-mcg-120-kapsul-7274
Fiyatı çok ucuz ve sürekli karşıma çıkıyor o yüzden supheleniyordum. 120 kapsül 49 tl, solgarda 50 kapsül 85 Tl 5000 lik. Çok ucuz gerçekten.

unverm

• Hero Member
Priorinin içindekileri paylaşabilirmisin miktarlarını bulamadım nette?

Blue

• Full Member
Yazsana siteyi bakalım

Sitenin adı Dermela buradan aldım 3'lü Priorin'i. Şampuanınıda satıyorlar

Ne kadar kullanmasamda forumda çok kullanılan Minoxil'i bile satıyorlar. Bu internette satışı yasak değilmiydi, ben mi yanlış biliyorum

Blue

• Full Member
Priorinin içindekileri paylaşabilirmisin miktarlarını bulamadım nette?

Konu açmıştım orada SS ile gösterdim aldığım ürünün içeriğini

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=11636.0

unverm

• Hero Member
Içeriği çok zayıf geliyo bana, 2 tablette 200 mcg biotin var mesela.

Blue

• Full Member
Içeriği çok zayıf geliyo bana, 2 tablette 200 mcg biotin var mesela.

Aynen Biotin düşük ama esas olay bence zaten Darı Yağında 420mg :D

Facebook Twitter Instagram