Saç Ekimi Sonuçları
Şöyleki ben şikayet var a şikayet ettim. Başımdan saç ekim değil ama başka mevzu üzerine bir olay geçti. Saçımı ekerlerken uyandığımda maruz kaldığım sohbetleri ve ulaşım konusunda bir türlü uyuşamama gibi şeyler şikayetimi kaldırayım diye baskı yapıp durdular kaldırmadım ilaç gönderelim dediler bende rüşvet mi bu dedim hayır iyi niyet göstergesi dediler bende kabul ettim ama şikayetimden vazgeçmedim. Hala arıyorlar. Hem saç takibim yapılıyor tavsiyeler veriliyor sürekli hafta da bir kaç kez arıyorlar bi ara mola verdiler 1 buçuk geri başladı şuan. Öyle yani
ulaşım vs sohbet vs bunlar hakkında şikayetiniz olsa dahi hiçbirşey tutturamazsınız kafanda nekroz yok. Ölü derin yok ekilipte çıkmayan saçın yok boşuna yollamışlar sana vitamini Ekimin güzel senin yaptıgın sadece bu sürecte nankörlük olur.
Aslına bakarsan saçımdan memnunum eyvallah ama uyanırken duyduğum muhabbet saçımı eken erkek diğer kaleme saçları yerleştiren kadına hiç bir erkeğe nude attın mı tarzı olunca şimdi adamın kafa başka yere gidio ve hata yapabilirdi. Diğer ulaşım kısmında ise ne tarafda olduğunuza göre değilir haklılık meselesi. Bence ben haklıyım (müşteri daima haklıdır) onlarca onlar haklı. Ben yaşadığım mağduriyeti bildirdim gören insanlar buna göre konuşsunlar diye düşünüyorum. Bir çok kişi şikayet edip geri kaldırmışlar ve şikayet silinmiş bence şikayet konusu kalmalı ama çözüme ulaşıp ulaşmadığı yazmalı bizde orayla ilgili ne sorunlar oluşabiliyor ise giderken ona göre pazarlık yapabiliriz.
muhabbet bak 😂
Şuan saçım bu şekilde bir yılı doldurdum.