Tarih:11.11.2019/12.11.2019
Ekim Merkezi ismi:Esma-Serkan TETİK Greft sayısı:3145 Yaş:25 ilaç=proscar 1/5 /xpecia/solgar biotin1000mg /solgar arginine 500mg (Ben deniyim dedim kimseden ses yok inşallah finansın yan etkilerini azaltır)
Selamun aleyküm arkadaşlar 1 seneden beri konuları takip ediyordum ve sonunda saç ekimini gerçekleştirdim gerçekten insan yaşamadan bilmiyormuş hareketsiz durmak çok zordu ama diğer yönden iğnelerden hiç canım yanmadı saolsun serkan bey çok özen gösterdi canım yanmasın diye esma hanımda saolsun baya bir uğraştı alım yaparken saç derim baya sertti saç tellerimde biraz ince olduğundan zarar vermemek için çok uğraştı ekim 4 seans oldu 2gün sürdü ve 3.gün yıkama yapıldı otele ve hastaneye ulaşımı serkan bey sağladı bakalım süreci hep beraber takip edeceğiz inşallah 1 sene boyunca aralıksız düzenli fotoğraflarımı paylaşacağım arkadaşlar ilk ekimim olduğu için biraz heyecanlıyım sabırsızlandım otobüste dönüş yolunda telefondan paylaşmak istedim umarım eksik birşey yoktur eve dönünce bilgisayardan tamamlarım artık
![Smiley :)](https://www.sacekimisonuclari.com/Smileys/default/smiley.gif)