Gönderen Konu: Tavsiye ve Düsünceleriniz  (Okunma sayısı 3123 defa)

Gran7

• Yeni üye
  • *
Ynt: Tavsiye ve Düsünceleriniz
« Yanıtla #16 : 20 Kasım 2019, 21:28:55 »
Yorumlar icin tesekkürler.

Bu senenin sonuna dogru ekim yapilsa, Mayisa kadar kendini toparlarmi ekilen yer?
Yakinimin dügünü var, saclar iyi durmali  :D
Yani beklentim yüzde yüz bütün saclarin cikmasi olmasada, simdikinden daha kötü olmamasi.
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2019, 03:45:39 Gönderen: Gran7 »

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 21 Kasım 2019, 02:09:31 »
Yorumlar icin tesekkürler.

Bu senenin sonuna dogru ekim yapilsa, Mayisa kadar kendini toparmi ekilen yer?
Yakinimin dügünü var, saclar iyi durmali  :D
Yani beklentim yüzde yüz bütün saclarin cikmasi olmasada, simdikinden daha kötü olmamasi.

tabiki toparlar sonuçta beş ayda ekim sürecinin en az yüzde ellisi tamamlanmış oluyor.

Gran7

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 11 Ocak 2021, 21:55:14 »
Bir seneden fazla gecti, saclar ayni durumda, ekim daha yapilmadi :D

Gran7

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 12 Ocak 2022, 02:37:22 »
Resimleri yükleyeli 2 seneyi gecmis, daha ekim yaptirmadim bekledim. Ön kisim birazdaha azaldi tabiki.

2 Ay sonra ekim yapma karari aldim, iş yönünden anca ozaman firsatim olcak.
Simdi karar vermeliyim nerde yaptirsam, hic emin degilim. Koray Hoca, Hakan Hoca…
Bilgehan Aydini cok takip ediyordum bir süre.
Ki hepsinde iyi bir sonuc elde edilir diye düsünüyorum.

Randevu süreleri nasil? 2 ay sonraya almak mümkünmü yoksa daha fazlami beklemek gerekiyor?

Ekim Planı

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 14 Ocak 2022, 00:54:40 »
Saçların son durumu nedir başkan dökülme arttımı?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #21 : 14 Ocak 2022, 01:48:45 »
Dostum öncelikle selamlar,

Donörünüz 2 sene attığınız fotoğraflarda iyi görünüyor ama yaşınız 2 sene geçmesine rağmen saç dökülmesine göre halen genç sayılır. Ekim yaptırabilirsiniz ama herhangi bir tedavi kullanmazsanız mevcut saçlarınızda kayıplar olacağı için ne kadar iyi sonuç alırsanız alın, ilerleyen yıllarda bir ekim daha gerekebilir. Ben yerinizde olsam imkanımda varsa bu açıklığa ekim yaptırırdım. Muhtemelen doğru ellerde 2. ekime de donör stoğunuz kalacaktır.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Gran7

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 15 Ocak 2022, 02:38:12 »
Saclarin son durumunu söyle bi yükliyeyim
Donör sizce iyimi yeterlimi?

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 15 Ocak 2022, 17:09:33 »
Onizuka ya katılıyorum. Bence ekim yaptır. Ama iyi bir merkez seç.

Bilgeham Aydın vs pek tercih etmezdim. Son dönemlerde forumda hiç iyi sonucunu gördüğümü hatırlamıyorum.

Koray Erdoğan güzel bir seçim olabilir bence.

Gran7

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 16 Ocak 2022, 17:13:44 »
Evet Bilgehan Aydin üzerine son zaman ic acici sonunclar yok. Bende işimi şansa birakmak istemiyorum tabiki. Koray Erdogan ve belki Hakan Doganay la irtibata gecmeyi düsünüyorum.

Ekilen ve Donör bölge nasil bir süre sonra kendine geliyor? Işim icin cok insan icine cikmam gerekiyor, en azindan normal bi görünüm olsa iyi olur. Izin alma imkanim sadece 3-4 hafta.

Ağustosta yaptirmak pek iyi olmaz galiba sicaktan?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 16 Ocak 2022, 22:55:29 »
Asmed ya da Hakan Doğanay'a giderseniz donör sorununuz olmaz. Bizzat deneyimlediğim için söylüyorum Asmed'e böyle bir sorun hiç olmuyor. Gerek forum, gerekse Asmed'e gittiğimde ekim yaptıran kişileri gördüğümde herkes için geçerli bir standartları var. Ama ekim yaptırırsanız donörden ziyade ekim yaptığınız alandaki kızarıklıktan göze biraz çarpar. Yani ne kadar profesyonel ellerde de ekim yaptırsanız, ekim yaptırdığınız belli olur. Çünkü kızarıklık oluyor. Şapka vs. takarım diyorsanız ama donörden yana sorun yaşamazsınız.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Gran7

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 20 Ocak 2022, 13:37:07 »
Asmed Internet sitelerinden resimleri yolladim, önerdikleri 5000 Graft. Fiyat olarak 7500€ diyorlar, buda ekibinde yapilinca. Siz nediyosunuz bu fiyata? Almanyada yasiyorum

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #27 : 20 Ocak 2022, 14:04:38 »
113 bin Türk lirası yani... Wow. Yerinde olsam ve bu kadar param olsa kendini dünyada kanıtlamış insanlara giderdim. FUExpert gibi.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Gran7

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 20 Ocak 2022, 14:30:34 »
O parayi vermek yerine kel kalmayi tercih ederim heralde. Asmed fiyatlari yüksek oldugunu düsünüyodum tabiki ama bukadar beklemiyodum. Buda sadece ekibinin fiyati, Koray Hocada 12500€.

Burada yaptiran tanidiklarim hicbiri 2000€ gecmiyo, tabi böyle taninmis yerler degil ama sonuclar cok iyi. Ben biraz fazla verip bu sitede önerilen yerleri tercih ediyorum ama bütcem 3-4bin euro gibiydi. Ki 60bin tl bile az bi miktar degil bence sac ekimi icin.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #29 : 20 Ocak 2022, 14:40:53 »
Koray hoca 190bin tl yani ha. Şöyle diyebilirz.
Bir saç ektirmek eşittir orta sınıf bir araba.
Şaka bir yana 6-7 saatik bir süreç için bu ücret inanılmaz bence. Dediğim gibi bu paraya ben Türkiye'de yaptırmak yerine dünyaca ünlü ekimcilere yaptırırdım. Asmed'e güveniyorum ama bu fiyat aşırı uç. FUExpert greft başına 2.5 dolar alıyordu. Euro başına ise 2 alsalar ve 3000 greft olsa 6000 Euro eder.  Bildiğim kadarıyla bu klinikte önümüzdeki aylarda hiç boş yer yok ama buna benzer saç ekimi sanatçıları elbette vardır.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Facebook Twitter Instagram