Anket

Sizce ilerleme nasıl?

İlerleme var
39 (83%)
İlerleme yok
2 (4.3%)
Tedaviyi bırakmalısın
6 (12.8%)

Toplam Oy Verenler: 47

Gönderen Konu: 1.5 aylık min+dut kullanımım (Resimli)  (Okunma sayısı 12804 defa)

Deporesco

• Jr. Member
  • **
1.5 aylık min+dut kullanımım (Resimli)
« : 13 Kasım 2019, 01:43:24 »
Merhaba herkese yaklaşık 1.5 aydır min+dut kullanıyorum tepe bölgemde sakal formunda yeni çıkmış kıllar farkettim tedavi öncesi fotoğrafım yok o yüzden aşağıdaki resimler güncel ay ay yeni fotolar ekleyeceğim değerli yorumlarınızı bekliyorum

Tedavime şunları ekledim;

Malzemeler:
Min+Dut(Avodart) 12  kapsülün hepsini iğneleyle delip minoxidil şişesinin içine attım.

Şampuan olarak;
1 Kutu Diane 35
1 kutu Aldoctone
3 ampül Evigen
3 ampül Bemix
1 Adet bebek şampuanı

Şampuan tarifi:Ilaçlar suda çözülür ve süzülür  şampuanın içine katılır,vitamin ampüllerini de şampuana katılılır.
Kullanışı:Duşa girmeden önce deriye dermaroller uygulanır.

Not:Kimseye bu tedaviyi önermiyorum;amacım üstümde denediğim tedaviyi ve tedavide edindiğim tecrübeleri sizlere aktarmaktır. Şampuanın aslı zaten miracle losyondur,ben sadece şampuan ekledim,çözücü olarak su kullandım.

Deporesco

• Jr. Member
  • **
Ynt: 1.5 aylık min+dut kullanımım (Resimli)
« Yanıtla #1 : 13 Kasım 2019, 02:18:09 »
Yorum yapacak kimse yok mu?

monteau

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 13 Kasım 2019, 11:18:37 »
Kullandığınız ilaçların uzun adları nedir.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 13 Kasım 2019, 11:35:33 »
Eski resimler olmadan bir yorum yapmak çok zor, ilerleyen zamanları görmek lazım.

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2019, 13:16:14 »
tüy çıkışı çoğu medikal tedavide oluyor önemli olan o tüylerin saça dönüşmesi.hocam konunu düzenli olarak güncellersen takip etmek isterim şahsen.

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 13 Kasım 2019, 16:19:05 »
Yorum yapacak kimse yok mu?
1.5 ayda yaşadığın yan etkileride yazsan seviniriz :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 13 Kasım 2019, 19:50:45 »
Öncesi fotoğraflar olmadığı için yorum yapmak güç ancak düzenli fotoğraf paylaşırsanız forum adına size minnettar oluruz. Böyle bir paylaşım bildiğim kadarıyla forumda yok minoxil ve dutasterid kullanıp aylık paylaşan görmedim daha önce.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Deporesco

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 13 Kasım 2019, 23:46:39 »
1.5 ayda yaşadığın yan etkileride yazsan seviniriz :)

ilk başta biraz dökülme yaptı  ve kilo aldım biraz bünyem zaten kilo almaya meyilli çok hızlı kilo alıp verebiliyorum cinsel yönden bi sıkıntı görmedim tedavimde 15 gündür bebek şampuanı 1 er kutu aldoctone bemiks ampul ve diane 35 ekledim kafa derim hassas olduğu için dermarollerı haftada 2 kez kullanabiliyorum.

Deporesco

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 13 Kasım 2019, 23:49:53 »
tüy çıkışı çoğu medikal tedavide oluyor önemli olan o tüylerin saça dönüşmesi.hocam konunu düzenli olarak güncellersen takip etmek isterim şahsen.
Güncel resimler gelecek tedaviyi sürdürmekte kararlıyım çevremde bu ilacı kullanan bircok arkadaşım var ve iyi sonuç aldılar bende iyi sonuçlar alıyorum saçlarımda o yüzden kullanıp sizlerle paylaşacağım bu ay biotin de ekleyeceğim tedavime iyi geleceğimi umuyorun.

Deporesco

• Jr. Member
  • **
Güncel resimler bunlar arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Tedavimde yaklaşık 3.aydayım

Deporesco

• Jr. Member
  • **
Merhaba herkese yaklaşık 1.5 aydır min+dut kullanıyorum tepe bölgemde sakal formunda yeni çıkmış kıllar farkettim tedavi öncesi fotoğrafım yok o yüzden aşağıdaki resimler güncel ay ay yeni fotolar ekleyeceğim değerli yorumlarınızı bekliyorum

Tedavime şunları ekledim;

Malzemeler:
Min+Dut(Avodart) 12  kapsülün hepsini iğneleyle delip minoxidil şişesinin içine attım.

Şampuan olarak;
1 Kutu Diane 35
1 kutu Aldoctone
3 ampül Evigen
3 ampül Bemix
1 Adet bebek şampuanı

Şampuan tarifi:Ilaçlar suda çözülür ve süzülür  şampuanın içine katılır,vitamin ampüllerini de şampuana katılılır.
Kullanışı:Duşa girmeden önce deriye dermaroller uygulanır.

Not:Kimseye bu tedaviyi önermiyorum;amacım üstümde denediğim tedaviyi ve tedavide edindiğim tecrübeleri sizlere aktarmaktır. Şampuanın aslı zaten miracle losyondur,ben sadece şampuan ekledim,çözücü olarak su kullandım.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 26 Aralık 2019, 22:08:07 »
İlerleme var önler falan toparlanmış. Yalnız o ilaçlar suda zor çözünür. Distile su kullansaydın daha iyi olurdu bence.

Deporesco

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 26 Aralık 2019, 22:28:55 »
İlerleme var önler falan toparlanmış. Yalnız o ilaçlar suda zor çözünür. Distile su kullansaydın daha iyi olurdu bence.

O tedaviyi bıraktım sadece min dut kullanıyorum.

fuchs789

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 26 Aralık 2019, 23:41:58 »
Hocam min+dut nasıl kullanıyorsunuz dutatesteridi hap olarak mı alıyosunuz yoksa ikisini karıstırıp solüsyon olarak mı uyguluyorsunuz ?

Deporesco

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 27 Aralık 2019, 00:06:46 »
Hocam min+dut nasıl kullanıyorsunuz dutatesteridi hap olarak mı alıyosunuz yoksa ikisini karıstırıp solüsyon olarak mı uyguluyorsunuz ?

Minoxa katıyorum.

Facebook Twitter Instagram