Gönderen Konu: DR ÖZGÜR NALBANT SAÇ EKİMİ (2500 GREFT) 11/04/2016 TARİHİNDE  (Okunma sayısı 20749 defa)

kara_elmas

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
[/url][/url][/img][/img][/img]Arkadaşlar merhabalar uzunca arastırmalarım sonucunda ben de saç ekimine karar verdim ve 11/04/2016 tarihinde dr özgür nalbant tarafından saç ekimi işlemim yapıldı
- saçların traş edilmesi ve uyusturan iğne yapımı= doktor bey
- saç köklerinin alınması = doktor bey
- ekim yapılacak kanalların açılması= doktor bey
- açılan kanallara greftlerin yerletirilmesi doktor bey ile 3 tane yardımcısı
sırasıyla ekim öncesi, ekim günü, 14. gün, 1. ay, 2. ay, 3. ay, 4. ay, 5. ay, 6.ay fotoları

kara_elmas

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar 2. ay

kara_elmas

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
3. ay

kara_elmas

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
4. ay

kara_elmas

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
5. ay

kara_elmas

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
6. ay

kara_elmas

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ewet arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tesekkur ederim....

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam maşallah diyorum  sanırım şok dökülme olmadı  sizde ve çok iyi görünüyor  6. ayda dahada çoşar

xhalukx

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
güzel  görünüyor.  umarım  herşey  gönlünüzce olur.  Ben hala  karar veremedim .  beklemedeyim :)

kara_elmas

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hocam maşallah diyorum  sanırım şok dökülme olmadı  sizde ve çok iyi görünüyor  6. ayda dahada çoşar
çok tesekkur ederım hocam şok dökülme oldu bende 25. günden sonra basladı bir anda olmadı 70. güne kadar sürdü, yüzde 60 civarı oldu

kara_elmas

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
güzel  görünüyor.  umarım  herşey  gönlünüzce olur.  Ben hala  karar veremedim .  beklemedeyim :)
saolun hocam inanın saç ekimi olayı çok teferruatlı bir olay emek vermenizi isyiyor, iyice arastırıp karar vermelisiniz, güvenebileceiğiniz bir doktora karar kılın hocam

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
gördüklerim içerisinde çok iyilerden diyebilirim hocam gerçekten , ekimden sonra extra birşey kullandınızmı  minox  yada ilaç gibi ?

kara_elmas

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
gördüklerim içerisinde çok iyilerden diyebilirim hocam gerçekten , ekimden sonra extra birşey kullandınızmı  minox  yada ilaç gibi ?
ekimin 5. gününden itibaren günde bir adet biotin(5mg), bir adet xpecia tablet kullandım, x pecia tableti bıraktım suan onun yerine sawpalmetto ile biotin kullanıyorum, minox veya ona benzer herhangi bir sprey kullanmadım kesinlikle çünkü minox saçı döngüye sokuyor diye biliyorum

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
anladım hocam  tekrar hayırlı olsun güzel bir işçilik :)

kara_elmas

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
anladım hocam  tekrar hayırlı olsun güzel bir işçilik :)
tesekkurler hocam darısı başınıza

Facebook Twitter Instagram