Merhaba arkadaslar,
Ben almanyadan katiliyorum. Bir ay önce estecenterde sac ekimini gerceklestirdim. Genc yasimda saclarim su son yillarda bayagi bi döküldü, gerci komple bir seyreklik genetik olarak hep vardi.
Kivircik sacli oldugum icin sackarimi uzun vade düz kalmasi icin kafama sürmedigim afedersiniz fişki kalmadi, zannedersim onunda bayagi bi ektisi oldu.
Kulak arkalari bende zaten dogustan zannerdersem döküldü yani doner bölgeside bana göre seyrek idi.
Ilk basda kafama bayagi takiyodum sanki az greft ekildi diye ama sonra kanullendim. Doner bölgesinden zaten daha fazla cikmazdi gibi. Kötü olan sey arkadan kac greft cikar bakmadan bosluk yerlere zaten kanallari acildi yani belki doner bölgesini tamemen inceseler belki 3300 bile ekmezlerdi.
Biraz alel usul gerceklemesine ragmen personal beni cok iyi agirladilar (kahvlati,higyenik ortam, güler yüz, muhabbet, temiz calismalari felan). Bayagi ilgi gösterdiler tabi sonucta milyonlar yatirmadik ona göre herkeze kontrol asamasinda fazla zaman harcanilmiyo.
Saclari hergpn kontrol etmekten vazgectim kendime dedimki en kötü ihtimal orasi kel kalir:) cikarsa avantajima dedim.
Büyük alana ekilmis gibi gözüksede cogu tabi ön tarafa ekildi tek tük ortalara bide arkada kücük bi acik vardi.
Teleonla girdigim icin tüm detaylari yazamiyorum zamanla yazarim simdi ise 1 aylik süreci bi kac fotorafla göstermek isterim. Ilk üc fotoraf ekimden önce. Yasim 26. Artik sabredip sonucu hepberaber görecegiz