Gönderen Konu: ASUMAN HAIR TRANSPLANT CLINIC 3500 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 60532 defa)

Ahmet Power

• Jr. Member
  • **
Ynt: ASUMAN HAIR TRANSPLANT CLINIC 4500 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #106 : 27 Ağustos 2020, 00:02:41 »
Hocam Ekiminiz Hayırlı Olsun İlk Defa Sonradan Dökülme Durumuna Denk Geldim Forumda Ve Sizin Konuyu Okudum Komple, Ekilen Saçların Kolay Kolay Dökülmediğini Biliyoruz Zaten,
Benim Sorum Şu Olacak, Akla Tek Mantıklı Gelen Cevap, Dupa Hakkında Bu Bilgi Varken..

DUPA, saç derisinin tamamında nüfuz ederek yayılan bir saç dökülmesi tipidir. Bu tip saç dökülmesi oksipital saçlı deri alanındaki güvenli donör bölgesi alanları da dahil olmak üzere saç derisinin tüm alanlarını etkileyebilir. Bu, uzun vadede saç ekim ameliyatına imkansız hale getirmektedir..

Yani Acaba Sizde Donör Alanda Dökülme Vardı Ve Dökülme Devam Ediyorken, Arkadan Öne Alındığında Yaşam Sürecini Tamamladıktan Sonra Mı Dökülme Oldu, Net Bir Cevap Bulabildinizmi Bu Değişim İçin.. ?

Hocam mantıklı bir şey araştırmışsın, olabilir.
Hoca da pek bir şey diyemedi ben de ilk defa gördüm böyle dökülen, kan testi yaptırdım yarın alacağım sonuçları.

Ahmet Power

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #107 : 27 Ağustos 2020, 00:05:49 »
Olayın kaynağı minox mu bunu saptamak gerek?

Ahmet hocam bizi bilgilendirin lütfen, asuman hanım ne diyor bu işe

Hocam kan testi yaptırdık yarın sonuçlarını Asuman hanıma göndereceğim, açıkçası o da pek bir şey diyemiyor, genetik olabilir beslenme olabilir diyor bilemiyorum.
Beslenmem vitaminim iyi aslında, envayi çeşit ilaç kullanıyorum.
Adam el sabunuyla yıkıyor kafasını bir şey yok, ben saçımı utanmasam bademe yatıracağım yine de döküldü.

kartal_123

• Sr. Member
« Yanıtla #108 : 27 Ağustos 2020, 00:06:29 »
Hocam minox bırakalı 3 hafta olcak 2 şişe kullandım bıraktım şuan benim saçlardada incelme var finansa aynen devam ediyorum ıfaktan bende tedirgin olmaya başladım

Ahmet Power

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #109 : 27 Ağustos 2020, 00:08:32 »
Şahsi fikrim herhangi bi merkez için demiyorum ama bu kadar fazla takviye tavsiyesü bana fazla geliyor. Bi poşet ilaçla takviyeyle öncesinde kan degerlerine veya baska şeylere bakmadan ilaç yüklemek bence yanlıs

Hocam sana katılıyorum, Allah korusun sanki büyük bir hastalığımız varmış gibi yok finansterid yok xpecia yok saw palmetto yok fısfıs bir kamyon ilaç, sorsan ince bir kıl parçası.

Ahmet Power

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #110 : 27 Ağustos 2020, 00:11:39 »
Hocam minox bırakalı 3 hafta olcak 2 şişe kullandım bıraktım şuan benim saçlardada incelme var finansa aynen devam ediyorum ıfaktan bende tedirgin olmaya başladım

Hocam finans iyi hoşta beni o konu da bitirdi, yani saç iyi güzel de sperm falan kalmadı. Bir yerden alıp bir yerden veriyoruz, vücudumuz için dengesizlik oluşturuyor bence.

kartal_123

• Sr. Member
« Yanıtla #111 : 27 Ağustos 2020, 00:16:01 »
Hocam finans iyi hoşta beni o konu da bitirdi, yani saç iyi güzel de sperm falan kalmadı. Bir yerden alıp bir yerden veriyoruz, vücudumuz için dengesizlik oluşturuyor bence.

Finansı bıraktınız mı ?

Finasteride etkisini bir yılda göstermektedir. İlk altı ay içerisinde mevcut saçlarınızda incelme görebilirsiniz. Bu durum finasteride etkisini gösterene kadar olan süreçte saç dökülmenizin devam etmesinden kaynaklanabilir. Minyatürleşen saçlarınızın dökülmesinden de kaynaklanabilir. Bu dönemde sabırlı olmak çok önemlidir. İlacın etkilerini görmek için en az bir yıl kullanmalısınız.

Ahmet Power

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #112 : 27 Ağustos 2020, 00:16:43 »
Minoxidili bırakmanla bir alakası olabilir ama hiç moral bozma gayet iyi duruyor

Hocam moral yerlerde açıkçası, insanlar bile şaşırdı ne güzel olmuştu diyorlardı:(

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #113 : 27 Ağustos 2020, 00:17:54 »

inan gerçekten kendi saçım dökülmüş kadar üzüldüm  :'(

inşallah bir çözüm yolu bulunur.

finas ı nasıl kullanıyosun proscar 4/1 şeklinde mi?

Ahmet Power

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #114 : 27 Ağustos 2020, 00:19:11 »
Hocam geçmiş olsun, kan tahlili vs.yaptırdınız mı, böyle köklerin tutunup uzayıp sonra birden dökülmesi nin bir nedeni olmalı?
İlaclara ara verdiniz mi, halen finansterid ve minoxidil kullaniyormusunuz?

Hocam yarın alacağım test sonuçlarını, bakalım ne çıkacak.

Ahmet Power

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #115 : 27 Ağustos 2020, 00:31:40 »
Finansı bıraktınız mı ?

Finasteride etkisini bir yılda göstermektedir. İlk altı ay içerisinde mevcut saçlarınızda incelme görebilirsiniz. Bu durum finasteride etkisini gösterene kadar olan süreçte saç dökülmenizin devam etmesinden kaynaklanabilir. Minyatürleşen saçlarınızın dökülmesinden de kaynaklanabilir. Bu dönemde sabırlı olmak çok önemlidir. İlacın etkilerini görmek için en az bir yıl kullanmalısınız.

Ben de keşke hiç başlamasaydım diyordum, çünkü o ilaca başlayana kadar saçlarım kalın ve sertti sonra başladım ve bir süre sonra sosyal hayatımı etkileyince bıraktım. Keşke hiç başlamasaydım, vücudumun ya da hormonlarımın dengesiyle hiç oynamasaydım

Ahmet Power

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #116 : 27 Ağustos 2020, 00:35:14 »
inan gerçekten kendi saçım dökülmüş kadar üzüldüm  :'(

inşallah bir çözüm yolu bulunur.

finas ı nasıl kullanıyosun proscar 4/1 şeklinde mi?

Ben de keşke hiç başlamasaydım diyordum, çünkü o ilaca başlayana kadar saçlarım kalın ve sertti sonra başladım ve bir süre sonra sosyal hayatımı etkileyince bıraktım. Keşke hiç başlamasaydım, vücudumun ya da hormonlarımın dengesiyle hiç oynamasaydım.

O dediğin şekilde kırarak 1/4 şeklinde içmiştim evet.

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #117 : 27 Ağustos 2020, 00:52:37 »
Ben de keşke hiç başlamasaydım diyordum, çünkü o ilaca başlayana kadar saçlarım kalın ve sertti sonra başladım ve bir süre sonra sosyal hayatımı etkileyince bıraktım. Keşke hiç başlamasaydım, vücudumun ya da hormonlarımın dengesiyle hiç oynamasaydım.

O dediğin şekilde kırarak 1/4 şeklinde içmiştim evet.

vay anasını ya valla ne diyim hocam ne desem boş ben ne desem üzüntün geçmicek inşallah bi çözüm olur güzel haberler bekliyoruz bir şekilde mutlu edecek

Adonis

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #118 : 27 Ağustos 2020, 22:24:23 »
Geçmiş olsun. 3500 kök önden ta arkaya kadar ekilmiş yani zaten baştan seyrek bi ekimmiş.
Saçların dökülmüş halinde tepede bile saç var. Ekim öncesinde boşmuş orası. Önler de resimde ıslak hali olmasına rağmen gayet saçlanmış. Ama ortadaki ekim öncesi saçlarınız mı uzadı da böyle gözüküyor yoksa ekim saçları mı onlar saçların kuru halini görmeden söylemek zor.
Bence dökülenler minoxun çıkardığı saçlardır çünkü saçlarınızın şu son dökülmüş hali 3500 kökün %70inin falan çıkmış hali gibi. Belki daha bile fazlası hatta ama saç telleriniz çok ince çok belli olmuyor o yüzden.

Baştan Asuman hanımın 3500 kökü bütün kafaya yayması üstüne minoxil kullanımı işleri böyle karıştırmış.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #119 : 27 Ağustos 2020, 22:54:05 »
Hocam Siz Şimdi 3.500 Yazınca Resimleri Tekrar Kontrol Ettim, Ve Evet Açık Alan İçin Tek Seferde Kapatamayacak Ve Seyrek Kalacağı Zaten Ön Görülen Bir Sayıymış, Aşağıdaki Kabuk Dökümünden Sonraki Resminizde Belli Oluyor Zaten Ön Hat Sık Ama Hemen Sonrası Arkaya Doğru Seyrek Zaten..

Benim Ekimime Bakarsanız, Neredeyse Açıklığımız Aynı, Ancak Bana Ekilen Greft 4.800 olduğu Halde, Yine Arkaya Doğru Seyrek, Ve Hayâl Kurmaya Gerek Yok, Süreç Bittiğinde De Benimde Arkaya Doğru Yine Seyrek Kalacağından Eminim..

Bu Şekilde Bile 2 Ekim Planlamamız Gerekirdi Ama Ben Bu Seçimi Kendim Yaptım, Sonuç Olarak Bence 3.500 Greft Zaten Seyrek Kalırdı Bu Genişlik İçin Ama Dupa Durumu Olarak, Ekim Öncesi Attığınız Donör Resminde Ense Kısmında Ki Seyreklik De Belli Oluyor, Yine De Ekilen Saçlardan Sonra Dökülme Olduğunu Söylediğiniz İçin, Tam Anlamıyla Kesin Bir Şey Söyleyemiyoruz, Bilmiyorum.. ???

Sonuç Olarak, En Kötü İhtimalle Sağlam Bi Sıklaştırma Ekimi Yapılır Ve Olay Biter Diye Düşünüyorum.. |-onayisareti-|
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 09:22:41 Gönderen: SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D »
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram