Gönderen Konu: ASUMAN HAIR TRANSPLANT CLINIC 3500 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 60482 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: ASUMAN HAIR TRANSPLANT CLINIC 4500 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #31 : 02 Aralık 2019, 12:34:30 »
Hayır değil:) bir sorun yok dostum
Global Moderator

colak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 01 Ocak 2020, 21:29:24 »
Asuman hanımın facebok sayfasında teşekkür edip kendisine ektiği saçı çok beğendiğini söyleyen kişiye ekiminizden menmunmusunuz tavsiye edermisiniz diye yazdım.Cevap kesinlikle gitme ilgi yok.Tavsiye etmem dedi.Ne işler dönüyor bu sosyal medyada anlayamadım   

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 01 Ocak 2020, 22:49:16 »
Asuman hanımın facebok sayfasında teşekkür edip kendisine ektiği saçı çok beğendiğini söyleyen kişiye ekiminizden menmunmusunuz tavsiye edermisiniz diye yazdım.Cevap kesinlikle gitme ilgi yok.Tavsiye etmem dedi.Ne işler dönüyor bu sosyal medyada anlayamadım

Hocam ikinci ekimini yaptirmis biri olarak , ist’deki ve hatta ist disi gorustugum ekim merkezleride oldu.Bu tecrubelerimi yazsam okuyan bir cok kisi bu ekim merkezlerinin onunden gecmez.Onemli olan ilgi ve alakadan cok ekilen saclarin cikmasi.Ektigi saclar ciksin da , ilgi alaka eksik kalsin.Yazdiginiz yazida ilgi olmadigi icin tavsiye etmedigini yazmis.Bunu istisnasiz her ekim merkezinde gorursunuz.Sebebi cok fazla yogunluk
ve sac ekimi operasyonlarinin tum gun surmesi.Sadece asuman hanim icin degil , tum ekim merkezleri icin soyluyorum.Doktorlarin ekim yapmamasinin en buyuk sebebide budur.Sabah 9.30’da basladigi operasyon aksam 8.30’da bitiyor.Ozel hayat ve aile hayatlarinin cok oldugunu dusunmuyorum.Bu kadar yogun mesailerde stresde olur , ilgi alaka eksikligi de olur.Ektigi sac cikmadiktan sonra , bana anne sefkati gosterse BOŞ :) Sonuca odakli degerlendirmek daha mantikli olur derim.Sifir araba parasi verip sac ektirenler bile koray hoca istedikleri gibi ulasamiyor.Bunu eksiklik olarak gormemek lazim derim...

Ercan07

• Full Member
« Yanıtla #34 : 01 Ocak 2020, 23:30:14 »
Meksi hocam cok haklısınız gerçekten.bizzat Asuman hanimin kligine gittigimde kendisi yoğundu.gercekten her dakika lari cok değer li.kendisi yinede cok ilgili.sagolsun

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 01 Ocak 2020, 23:57:31 »
Meksi hocam cok haklısınız gerçekten.bizzat Asuman hanimin kligine gittigimde kendisi yoğundu.gercekten her dakika lari cok değer li.kendisi yinede cok ilgili.sagolsun

Sac ekim merkezinde gorustugunuz , alim yapan , kanal acan , saclari eken vs tum sureclerde normalde farkli kisiler ile muhattap olursunuz.Asuman hanim tum sureclerde bizzat kendisi oldugu icin bende tercih ettim.Soz verdigi gibi de oldu.
Kanal acmaya su kisi gelecek diyip , sonra isi cikti gelemedi yalanlarinida duydum.
Sonuc olarak ; ekilenler cikmazsa Asuman hanim tum sureclerde kendi bulundu diye ovecek degilim.
Ekilenler cikarsa benim icin en iyi ekimci asuman hanimdir , cikmazsa en kotusu yine o’dur :)
Bu sektor de ilgi alaka beklemek biraz fazla luks olur.

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 02 Ocak 2020, 00:02:37 »
Arkadasin sayfayi isgal ettik helal etsin hakkini :) Sizden bir ay sonra bende asuman hanima ekim yaptirdim.Surecinizi takip ediyorum.Aylik duzenli paylasim yaparsaniz sevinirim.Biraz panik yapmissiniz sanirim ama sureciniz olmasi gerektigi gibi.Hepbirlikte istedigimiz saclara kavusuruz insallah.Tekrar gecmis olsun...

colak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 02 Ocak 2020, 00:03:57 »
Takıldığım nokta saç ektiren kişi sayfada hocam eline sağlık 15 yaş gençleştim deyip bana özelden hocam tavsiye etmem ben memnun kalmadım yinde sen bilirsin demesi ikircikli paylaşımda bulunması 

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 02 Ocak 2020, 00:17:10 »
Takıldığım nokta saç ektiren kişi sayfada hocam eline sağlık 15 yaş gençleştim deyip bana özelden hocam tavsiye etmem ben memnun kalmadım yinde sen bilirsin demesi ikircikli paylaşımda bulunması

Hocam sayfada ayri , ozelde ayri konusan kisinin yorumlarini zaten dikkate almayin :) Diger ekimlerine de bakip , inceleyip , fikirlerini almak daha dogru olur.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 02 Ocak 2020, 05:41:22 »
Hayırlı olsun kardeş ekimin güzel duruyor inşallah sonuçta iyi olur. Asuman hanım dhi mi ekiyor yoksa fue mi.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #40 : 02 Ocak 2020, 15:17:33 »
Birçok kişi saçsızlıktan kurtulup daha iyi bir görünüm elde etmek ister..Birçok kişi sonuçlara bakarak yaptırıp yaptırmayacağına karar vermektedir. Bir çok saç ekim merkezi  Çoğu saç ekim merkezi de sizlere en iyi sonuçlarını göstermektedir.      Bunun için bu noktaya dikkat edip her fotoğrafta gördüğünüz saç ekimi sonucunuz sizinki de öyle olacak anlamına gelmez.    hata    başka ekim.merkezleri    resimlerini paylaşır  saç ekim    hasta için çok önemli  bir cerrahi işlem ama saç ekim merkezleri   hastayı hasta olarak görmuyorlar  para olarak görüyorlar dikkat etmek lazım. ...Saçsız bölgeniz ne kadar az ise o kadar yüksek başarı elde edersiniz. Yani ekilmesi gereken alan arttıkça başarı oranı düşmektedir. Çok geniş açıklıklarda beklenti daha düşük düzeyde olmalıdır.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #41 : 02 Ocak 2020, 15:18:37 »
Hayırlı olsun  dostum.  Süreç  iyi  şu anda

Ahmet Power

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 03 Ocak 2020, 18:05:58 »
Arkadaşlar merhabalar, bugün ekimin 65. günü, saçlar bu şekilde.
Asuman Hanıma sorduğumda saçlar 3.aydan itibaren çıkacağını söyledi.
Ben mesaj attığım da dönüş sağlıyorlar açıkçası.
Yoğunluk olabilir, artık ekim yapan çok kişi görmeye başladım.

Dht58

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 04 Ocak 2020, 14:43:52 »
Hayırlı olsun inşaallah sonuç güzel olur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları