Merhabalar arkadaşlar;
son zamanlarda saç ektirmek gibi düşüncem oluşmaya başlamıştı ve buradan araştırmaya başlamıştım.
Pendik bölgesinde bir yer bakıyordum çünkü karşıya gidip gelmek istemedim ve bu yakada bir tanıdığım vasıtası ile Asuman AKGÜL Hanım ile görüşme kararı aldım, internette pek işi olmasa da 2 ekimine denk geldim beğendim.
Medical Park Pendik hastanesinde ekim yaptığını ve ofisi olduğunu öğrendim randevuyla yanına gittim, benim için en önemli şey samimiyet ve yaklaşımdı, kendisi rahat hissetmem için çok yardımcı oldu sağolsun.
saçım ince telli ve donör bölgem zayıf olmasına rağmen güzel bir şeyler çıkarabileceğini belirtti.
28 ekim sabahı 9 gibi randevulaştık ve ekim yaptık.
ekim süreci akşam 7 gibi bitti.
ilk 3 gün biraz zor oluyor ama sonrasında aynaya baktığınız zaman aldığınız motivasyon buna değdi dedirtiyor.
beni görenlerin hepsi ön çizginin ve genel anlamda ekimin iyi olduğunu söylüyor, ben de memnunum,
inşallah sonu da güzel olur
fiyat konusunu soran arkadaşlar olacak ve ben buralarda pek olamayacağım için peşinen cevap vereyim
(8 bin lira + 2 PRP hediye)
ama siz tabii ki görüşün greft sayısı falan derken belki farklı fiyata anlaşabilirsiniz.
çok para odaklı değiller zaten butik olarak çalışıyorlar ve Asuman Hanım size o güveni veriyor işinin arkasında duracağını belli ediyor.