Gönderen Konu: ASUMAN HAIR TRANSPLANT CLINIC 3500 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 60498 defa)

Saç Birliği

• Jr. Member
  • **
Ynt: ASUMAN HAIR TRANSPLANT CLINIC 4500 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #91 : 26 Ağustos 2020, 00:53:30 »
Geçmiş olsun çok.
Tahmin edebiliyorum durumunuzu. Dökülmenin ekim dışında nedenleri de olabilir, Ekim merkezleri konuya bütünlüklü yaklasmiyor maalesef. Bazı testleri yapsalar belki başka bir şey bulacaklar.
Moralinizi bozmamaya çalışın, en kötü senaryoda saçsız haliniz de iyi, kısa hali de yakışır.

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 26 Ağustos 2020, 01:03:48 »
Asuman hanım ekimden sonra minox yada benzeri ürünler tavsiye ediyor sanırım ve doğal olarak bu ekim başarısını artırıyor. Fakat bu tip destekler bırakıldığı anda çok daha fazla dökülmeye sebep oluyor. Forumdaki birçok arkadaş artık minox ve muadili desteklere olumsuz bakıyor artık. Bu tip takviye aldıysanız bırakınca ani bir dökülme yaşamış olabilirsiniz. Agresif olmuş dökülmeniz, geri gelirmi emin değilim, minox tecrübesi olan arkadaşlar daha iyi yorumlayabilir. Asuman hanım da bence tavsiye etmemeli, biraz günü kurtarmak gibi oluyor.

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 26 Ağustos 2020, 01:04:08 »
nerdeyse norww7 sayılırsın 4500 greftle olacağı bu kadar üstüne birde minoxil ve dermaroller yapman büyük hata.ekilen saça özellikle dermaroller yapmak iyi cesaret.
normalde ilk altı ay makine ile bile traş olmayın diyorlar.

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #94 : 26 Ağustos 2020, 02:28:36 »
nerdeyse norww7 sayılırsın 4500 greftle olacağı bu kadar üstüne birde minoxil ve dermaroller yapman büyük hata.ekilen saça özellikle dermaroller yapmak iyi cesaret.
sorun dermaroller olabilir mi

Ahmet Power

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #95 : 26 Ağustos 2020, 18:23:01 »
İşte şimdi ahmet power olmuşsun. Önceden olsan olsan ahmet bald olurdun

Senin yüzünden döküldü saçlarım galiba :(((

Bu arada Power soyadımın İngilizcesi :)

kartal_123

• Sr. Member
« Yanıtla #96 : 26 Ağustos 2020, 19:55:28 »
Geçmiş olsun hocam benimde 7.ayım aduman hanıma ektirdim minoxil belli bir süre kullandım şuan azaltarak bıraktım finansa devam üzüldüm adınıza açıkcası

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #97 : 26 Ağustos 2020, 19:58:34 »
Hocam Ekiminiz Hayırlı Olsun İlk Defa Sonradan Dökülme Durumuna Denk Geldim Forumda Ve Sizin Konuyu Okudum Komple, Ekilen Saçların Kolay Kolay Dökülmediğini Biliyoruz Zaten,
Benim Sorum Şu Olacak, Akla Tek Mantıklı Gelen Cevap, Dupa Hakkında Bu Bilgi Varken..

DUPA, saç derisinin tamamında nüfuz ederek yayılan bir saç dökülmesi tipidir. Bu tip saç dökülmesi oksipital saçlı deri alanındaki güvenli donör bölgesi alanları da dahil olmak üzere saç derisinin tüm alanlarını etkileyebilir. Bu, uzun vadede saç ekim ameliyatına imkansız hale getirmektedir..

Yani Acaba Sizde Donör Alanda Dökülme Vardı Ve Dökülme Devam Ediyorken, Arkadan Öne Alındığında Yaşam Sürecini Tamamladıktan Sonra Mı Dökülme Oldu, Net Bir Cevap Bulabildinizmi Bu Değişim İçin.. ?
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #98 : 26 Ağustos 2020, 21:52:40 »
Minox u sadece asuman hanim onermiyor. En onde gelen yabanci klinik ve doktorlar da minox oneriyor. Sorun azaltarak birakilmasi. Minoxu ister azaltarak ister cogaltarak birak, birakirsan sac dokulur. Bence tekrar basla bi bak dene. Gerekirse omur boyu kullan cok zor bisey degil 8-10 fis saca spyrey sikmak

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 26 Ağustos 2020, 22:20:37 »
Olayın kaynağı minox mu bunu saptamak gerek?

Ahmet hocam bizi bilgilendirin lütfen, asuman hanım ne diyor bu işe

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
« Yanıtla #100 : 26 Ağustos 2020, 23:40:09 »
Şahsi fikrim herhangi bi merkez için demiyorum ama bu kadar fazla takviye tavsiyesü bana fazla geliyor. Bi poşet ilaçla takviyeyle öncesinde kan degerlerine veya baska şeylere bakmadan ilaç yüklemek bence yanlıs
Hair of Istanbul ☆ 4300 ☆ 30.06.20

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14845.0

Ahmet Power

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #101 : 26 Ağustos 2020, 23:53:59 »
Geçmiş olsun hocam, neden öyle olmuş ki anlayamadım.

Hocam biz de anlayamadık :(

Ahmet Power

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #102 : 26 Ağustos 2020, 23:55:04 »
Geçmiş olsun çok.
Tahmin edebiliyorum durumunuzu. Dökülmenin ekim dışında nedenleri de olabilir, Ekim merkezleri konuya bütünlüklü yaklasmiyor maalesef. Bazı testleri yapsalar belki başka bir şey bulacaklar.
Moralinizi bozmamaya çalışın, en kötü senaryoda saçsız haliniz de iyi, kısa hali de yakışır.

Hocam eyvallah iyi dileklerin için ama tabii moralim bozuldu.

Ahmet Power

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #103 : 26 Ağustos 2020, 23:57:33 »
Asuman hanım ekimden sonra minox yada benzeri ürünler tavsiye ediyor sanırım ve doğal olarak bu ekim başarısını artırıyor. Fakat bu tip destekler bırakıldığı anda çok daha fazla dökülmeye sebep oluyor. Forumdaki birçok arkadaş artık minox ve muadili desteklere olumsuz bakıyor artık. Bu tip takviye aldıysanız bırakınca ani bir dökülme yaşamış olabilirsiniz. Agresif olmuş dökülmeniz, geri gelirmi emin değilim, minox tecrübesi olan arkadaşlar daha iyi yorumlayabilir. Asuman hanım da bence tavsiye etmemeli, biraz günü kurtarmak gibi oluyor.

Valla hocam kim ne diyorsa alıp yapıyoruz, saça kavuşmak için heyecanlıyız malum.
Bilemiyorum ne gerekiyorsa yaptım, bazı adamlar hiçbir şey kullanmıyor yine de sorun yaşamıyor, anlamadım gitti.

Ahmet Power

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #104 : 26 Ağustos 2020, 23:59:39 »

Hocam ne gerekiyorsa ne dedilerse yapıyoruz, malum saça kavuşmuşuz ve gitsin istemiyoruz. Bu arada 3500 greftmiş hoca öyle demişti, konuyu açarken yanlış bilgi vermiş hemşireler.

Facebook Twitter Instagram