Zaten en başta moral bozucu ve kötü mesajların hepsi greft sayısı yanlışlığından oldu sanırım, başlık düzeltilmiş olsa insanlar 3500’e göre yorum yapsaydı zaten farklı olurdu.
Öncelikle özelden mesaj atan arkadaşlar oldu bazı şeyleri yanlış anlamışlar, ben “düzeltilmek” derken yanlış bir şey var anlamında demedim. Ya da farklı bir şey yaptılar, hata yaptılarda demedim.
Gerekirse 2. Ekim ya da prp ne gerdkiyorsa bir aksiyon alalım anlamında dedim.
Yani 20 kere yazmışım mesajlarda, saçım inceydi, donör azdı falan diye, baştan beri çuvaldızı hep kendime batırdım.
Geniş bir alana zaten iyi oldu, benim tek derdim başlardaki gibi kalmasını sağlayamadım.
Moralim bozuk dediğim muhabbette bu, genel anlamda mutsuzum diyorum yani saç yapısı genetik vesaire, bunun merkezle ne ilgisi var.
Özel olarak soran arkadaşlara toplu bir cevap olsun,
Asuman Hanımı kuzenlerime ve abime bile tavsiye ediyorsam zaten mutluyumdur demektir, tavsiye ederim.
Donör bölgesi güçlü ve saç telleri kalın olan birine çok iyi sonuçlar alabilir.
Herkesin yapısı farklı tabii.
İnsanlar konuyu en baştan okumuyor, zaten saçım kalın ve donör çok olsa benim saçlar uçardı yazdım bir çok defa.
2. ekimi olursam sonuç bana yeter.
Çünkü bu saçlarla “Burak Özçivit” olmayı zaten beklemiyordum en başından beri.
100 tane şey yazdım, en olumsuzunu seçmiş, adam okumamış gelmiş diyorki memnun değilmişsin, ya arkadaş bu bir çok şeye bağlı olan bir durum, saç-bakım-sayı-tel yapısı- genetik falan filan.
Mantıklı ve makul insanlar zaten ne demek istediğimi anlamıştır.