Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118941 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar, konu acan bircok arkadaslarin sayfalarini okuma firsatim oldugu icin, bazi seyler dikkatimi cekti. Bu yüzden, bir bildigim seyi, sizlere aktarmak istiyorum. Bizim Atasözlerinin üstüne söz yoktur... ne Almanyanin nede baskalarinin, bizimkiler kadar aydinlatici egitimci olmadigini biliyorum.
Almanlarda kullanilan üc bes tane güzel Söz vardir... bunlardan biriside : " Wenn du traurig leben willst, lebe in der Vergangenheit. Wenn du mit Ängsten leben willst, lebe in der Zukunft. Wenn du glücklich leben willst, dann lebe im Gegenwart!!!"
Anlami: "Hüzünlü, efkarli yasamak istiyorsan, gecmisini düsünerek yasa. Korkulu, celiskili yasamak istiyorsan, gelecegini düsünerek yasa. Mutlu ve huzurlu yasamak istiyorsan, bugünü yasa!!!" Bu Sözü her daim uygulamak olmaz, biliyorum... ama belki sac ekiminde.... ve bazi baska yerlerde lazim olabilir!!!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Nerede bizim BESIKTASLILAR?? Sali günü tüm Türkiye BESIKTASLIDIR....

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
buradayız yoldaş ..robbeni tutarlarsa iyi  sonuç alabiliriz..come to BEŞİKTAŞ :)

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hataylı saçlar nasıl oldu paylaşım yaparmısın ?
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
buradayız yoldaş ..robbeni tutarlarsa iyi  sonuç alabiliriz..come to BEŞİKTAŞ :)
Korkarak oynamasinlar... Münihi, sahanin her alaninda baskiya alsinlar! Deplasmanda oynuyoruz diye, orta sahanin ilerisinde rakibe baski yapmayip, adamlarin özgüvenine bi gidim daha özgüven katarsak kötü olur!!!!

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi adamlar canavar gibi dünyanın en korkutucu takımı bence. Şöyle gollü bir beraberlik süper olurdu. 3-2'lik bir yenilgi bile iyidir. Ben Beşiktaş'ın İstanbul'da Bayern Münih'i durdurabileceğini düşünüyorum. 3-2'lik yenilginin rövanşında İstanbul'da 1-0 kazansalar çeyrek finaldeler işte. Güzel senaryo yazdım  :P

Bu arada saçları ne yaptın abi? Bu aralar fazla görmüyoruz seni forumda. Geçmiş sayfalarda çocuklarını da gördüm maşallah altın gibiler Allah bağışlasın. 

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gelismeler bir ay sonra baslar herhalde. Simdiki durum söyle görünüyor

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi adamlar canavar gibi dünyanın en korkutucu takımı bence. Şöyle gollü bir beraberlik süper olurdu. 3-2'lik bir yenilgi bile iyidir. Ben Beşiktaş'ın İstanbul'da Bayern Münih'i durdurabileceğini düşünüyorum. 3-2'lik yenilginin rövanşında İstanbul'da 1-0 kazansalar çeyrek finaldeler işte. Güzel senaryo yazdım  :P

Bu arada saçları ne yaptın abi? Bu aralar fazla görmüyoruz seni forumda. Geçmiş sayfalarda çocuklarını da gördüm maşallah altın gibiler Allah bağışlasın.
Simdi ben her hafta tabiki takip ettigim icin, o canavar Münihi, sizin gördügünüz gözle görmüyorum. Gecen Cumartesi, kümede kalma mücadelesi veren Wolfsburg deplasmaninda, macin büyük bir oranini 1:0 geride oynayan Münih... zar zor, penalti yardimiyla, macin sonlarina dogru, maci kazanmistir!!! Simdi bizim KARA KARTAL korkmasin... Insallah iyi bir sonuc aliriz arkadaslar!

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gelismeler bir ay sonra baslar herhalde. Simdiki durum söyle görünüyor
Gelişmeler gayet iyi hataylı kaçıncı aydasın ?
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün ekimin 76. günü!!! Yükledigim foto 5 gün önce cekildigim foto!!

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kısmetse bu ekimle noktayı koyuyorsun değil mi abi? Bu da ilki gibi başarılı olursa ki olacaktır üçüncü bir ekime ihtiyacın olmaz artık herhalde?

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
3000 greft ektiler tepeye, ikinci ekimde!!! Onlarin %80 i ciksa.... ücüncü ekime ne gerek kalir ??

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi haklısın benim aklımda 2000 diye kalmış 3000 graft ektirmişsin zaten başlıkta da yazıyormuş dikkat etmemişim.

6500+ ciddi sayı, donörün durumu nasıl acaba? Seyrelme belli oluyor mu?

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi haklısın benim aklımda 2000 diye kalmış 3000 graft ektirmişsin zaten başlıkta da yazıyormuş dikkat etmemişim.

6500+ ciddi sayı, donörün durumu nasıl acaba? Seyrelme belli oluyor mu?
Ben cok sansliyim, hem ekim alani olsun hem donör bölgem olsun, cok sükür sapa saglam. Donörü simdi cektim!!

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallahın var gayet iyi görünüyor abi 3-4 ay sonra işin rengi belli olmaya başlar tepede hayırlısı takipteyim

Facebook Twitter Instagram